- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Опитай маската с хума, розова вода и бадемово масло. Макар, че има и масло е хубаво при мазни корени, защото не може да използваш само изсушаващи продукти. При мазната коса омазняващите продукти също са много важни, за да може да се хидратира хубаво косата и да си върне баланса.Първоначално написано от meriLinka
Опитай маската с хума, розова вода и бадемово масло. Макар, че има и масло е хубаво при мазни корени, защото не може да използваш само изсушаващи продукти. При мазната коса омазняващите продукти също са много важни, за да може да се хидратира хубаво косата и да си върне баланса.Първоначално написано от meriLinka
Мързи ме да прочета всичките 50 страници затова направо ще питам ,, Някаква маска или някъкъв продукт за обем на косата който ДА ДЕЙСТВА !? Писнало ми е да се права на " вафлички " ии да се топирам![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Пробвала съм , но и това не прави кой знае какъв обем .. даже на мене никакъв![]()
Аз имам въпрос относно боядисването на косата. Ествствения ми цвят е тъмно рус и сега искам да го изсветля с 1-2 тона. Въпросът ми е, ако не ми хареса след време дали ще мога да си върна естествения цвят (примерно когато боята падне) и също така ако не си боядисвам корените (ако не ми хареса цветът) дали ще се получи огромна разлика между корените и боядисаната коса![]()
Аз също имам въпрос.На мен косата ми е светло кестенява та ми хрумна да се боядисам да я потамня малко та си купих боя на палетте без окислител(казаха ми че е по безобидна един вид като оцветяващите шампоани-цветът беше Double expresso).На мен косата ми е далга така че прецених че 1 опаковка ще бъде достатачно, а и ако не се харесам няма да се личи толкова колкото с 2 опаковки,дотук добре само че при мен резултатът беше черно ,а на мен хич не ми отива(добре че сме ваканция,надявам се до училище да си вазварна цвета.Лошото е че като се погледна в огледалото ми се струва че имам бели косми ,което за мен е един вид невазможно това е 2 ми боядисване като 1 беше само кичури и при положение че имам много хубава и поддаржана коса(майка ми ме успокоява,че това е блясък от слънцето и че си въобразявам,тъй като е боядисана и няма как да е бяла.Та въпросът ми е как по бързо да си възвърна истинския цвят без да навреда на косата и някаква маска за да я поддаржам и против косопад.Мерси предварително!
Мм не ,. какво представляват ?Първоначално написано от heiress
Иначе четох добри отзиви за спрея на Нивея за обем , ноо се чудя дали да си го взимам.
Омазняващи продукти при мазна коса, интересно.. Би ли ми разяснила малко и ако може конкретни продукти ?Първоначално написано от heiress
За косопад мисля, че няма да помогне особено.Първоначално написано от Sevdito
Аз я използвам за заздравяване на косъма и против изтъняване. Има едни много добри продукти на Herbosophy, чувам много добри отзиви за тях. Имат и серия против косопад, погледни в сайта им. Цените са достъпни!
http://www.herbosophy.bg/hinin/hair/product
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Дайте малко повече информация за лепящите ролки ако може. Какви размери са? Правят ли хубав обем? Колко време трябва да седиш с тях?
от 1 месец си слагам тривитаминол утре е последния ден в който слагам и след тва 1 месец почивка
до сега го слагах на 5 дена смятам следващия път да го слагам на 1 седмица
та въпроса ми е пак 1 месец ли ще трябва да го слагам или за по дълго време ?
и кога ще има някаква разлика в разтежа ?
някои казват че веднага се забелязва разлика а други чак след 3-4 месеца ?
...
Под гърдите ми е косата. Пътя ми е на средата и искам обем в корените само. В същото време косата ми е тъмно руса, много мека, слаба, не толкова гъста и капе лекоПървоначално написано от heiress
![]()
Здравейте ! И аз имам проблеми с косата.Днес бях на дерматолог ,който ми изписа тези капсули на НОВОФАН.Разбира се веднага си ги взех ии сега започнах да чета мнения за тях.Исках да попитам дебелее ли се от тях,защото ги водят и като хранителна добавка и при теб лично ноктите оправиха ли ти се,защото при мен освен косата и ноктите са ми трагични ? Благодаря предварително