.
Отговор в тема
Страница 29 от 33 ПървиПърви ... 19252627282930313233 ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    За мазни корени и липса на обем какво ще препоръчаш?
    Опитай маската с хума, розова вода и бадемово масло. Макар, че има и масло е хубаво при мазни корени, защото не може да използваш само изсушаващи продукти. При мазната коса омазняващите продукти също са много важни, за да може да се хидратира хубаво косата и да си върне баланса.

Опитай маската с хума, розова вода и бадемово масло. Макар, че има и масло е хубаво при мазни корени, защото не може да използваш само изсушаващи продукти. При мазната коса омазняващите продукти също са много важни, за да може да се хидратира хубаво косата и да си върне баланса.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мързи ме да прочета всичките 50 страници затова направо ще питам ,, Някаква маска или някъкъв продукт за обем на косата който ДА ДЕЙСТВА !? Писнало ми е да се права на " вафлички " ии да се топирам
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Опитай да сушиш косата като се наведеш, така че косата ти да падне надолу и в посока от корените към краищата.

Град
    София
    Пробвала съм , но и това не прави кой знае какъв обем .. даже на мене никакъв

А опитвала ли си с тези големите лепящи ролки?

Аз имам въпрос относно боядисването на косата. Ествствения ми цвят е тъмно рус и сега искам да го изсветля с 1-2 тона. Въпросът ми е, ако не ми хареса след време дали ще мога да си върна естествения цвят (примерно когато боята падне) и също така ако не си боядисвам корените (ако не ми хареса цветът) дали ще се получи огромна разлика между корените и боядисаната коса

Аз също имам въпрос.На мен косата ми е светло кестенява та ми хрумна да се боядисам да я потамня малко та си купих боя на палетте без окислител(казаха ми че е по безобидна един вид като оцветяващите шампоани-цветът беше Double expresso).На мен косата ми е далга така че прецених че 1 опаковка ще бъде достатачно, а и ако не се харесам няма да се личи толкова колкото с 2 опаковки,дотук добре само че при мен резултатът беше черно ,а на мен хич не ми отива(добре че сме ваканция,надявам се до училище да си вазварна цвета.Лошото е че като се погледна в огледалото ми се струва че имам бели косми ,което за мен е един вид невазможно това е 2 ми боядисване като 1 беше само кичури и при положение че имам много хубава и поддаржана коса(майка ми ме успокоява,че това е блясък от слънцето и че си въобразявам,тъй като е боядисана и няма как да е бяла.Та въпросът ми е как по бързо да си възвърна истинския цвят без да навреда на косата и някаква маска за да я поддаржам и против косопад.Мерси предварително!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    А опитвала ли си с тези големите лепящи ролки?
    Мм не ,. какво представляват ? Иначе четох добри отзиви за спрея на Нивея за обем , ноо се чудя дали да си го взимам.

Омазняващи продукти при мазна коса, интересно.. Би ли ми разяснила малко и ако може конкретни продукти ?

Цитирай Първоначално написано от AintNoSunshine
    Аз имам въпрос относно боядисването на косата. Ествствения ми цвят е тъмно рус и сега искам да го изсветля с 1-2 тона. Въпросът ми е, ако не ми хареса след време дали ще мога да си върна естествения цвят (примерно когато боята падне) и също така ако не си боядисвам корените (ако не ми хареса цветът) дали ще се получи огромна разлика между корените и боядисаната коса
    Аз не мога да ти кажа със сигурност, нито дали ще ти падне боята, нито дали ще има голяма разлика между твоята коса и боядисаната.. тъй като, нито съм ти виждала косата, нито боята, която искаш да ползваш.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Маската с змийското мляко,помагали за косопад?
    За косопад мисля, че няма да помогне особено. Аз я използвам за заздравяване на косъма и против изтъняване. Има едни много добри продукти на Herbosophy, чувам много добри отзиви за тях. Имат и серия против косопад, погледни в сайта им. Цените са достъпни!

http://www.herbosophy.bg/hinin/hair/product
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Защо темата отиде толкова назад?

Надявам се да е защото никой няма проблеми с косата вече.
    Аз иначе скоро ще се разплитам и ще започвам пак с грижите, та ако попадна на някой хубав продукт ще споделя веднага..
    Поздрави.

Дайте малко повече информация за лепящите ролки ако може. Какви размери са? Правят ли хубав обем? Колко време трябва да седиш с тях?

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Дайте малко повече информация за лепящите ролки ако може. Какви размери са? Правят ли хубав обем? Колко време трябва да седиш с тях?
    Има различни размери и малки, и големи, и средни. Големите и средните правят хубав обем. Стоиш докато ти изсъхне косата.

Май най-добре средни да си взема

Еми, то си зависи от това колко ти е дълга косата, ако ти е по- дълга направо големите може да си вземеш.

Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Маската с змийското мляко,помагали за косопад?
    За косопад мисля, че няма да помогне особено. Аз я използвам за заздравяване на косъма и против изтъняване. Има едни много добри продукти на Herbosophy, чувам много добри отзиви за тях. Имат и серия против косопад, погледни в сайта им. Цените са достъпни!

http://www.herbosophy.bg/hinin/hair/product
    Аз останах с наблюдение, че като се редува с маска с тривитаминол ефектът е много добър. Спира да пада и става много хубава.

от 1 месец си слагам тривитаминол утре е последния ден в който слагам и след тва 1 месец почивка
    до сега го слагах на 5 дена смятам следващия път да го слагам на 1 седмица
    та въпроса ми е пак 1 месец ли ще трябва да го слагам или за по дълго време ?
    и кога ще има някаква разлика в разтежа ?
    някои казват че веднага се забелязва разлика а други чак след 3-4 месеца ?
    ...

Еми, то си зависи от това колко ти е дълга косата, ако ти е по- дълга направо големите може да си вземеш.
    Под гърдите ми е косата. Пътя ми е на средата и искам обем в корените само. В същото време косата ми е тъмно руса, много мека, слаба, не толкова гъста и капе леко

Вземи си най- добре от големите.

Цитирай Първоначално написано от tfk94
    от 1 месец си слагам тривитаминол утре е последния ден в който слагам и след тва 1 месец почивка
    до сега го слагах на 5 дена смятам следващия път да го слагам на 1 седмица
    та въпроса ми е пак 1 месец ли ще трябва да го слагам или за по дълго време ?
    и кога ще има някаква разлика в разтежа ?
    някои казват че веднага се забелязва разлика а други чак след 3-4 месеца ?
    По принцип не е задължително да почиваш на всеки месец. Слагай си го 2-3 месеца веднъж в седмицата, почивай 3 седмици и така.. Ефектът се забелязва при всеки различно, но средно след около месец.

Град
    sofiq
    Здравейте ! И аз имам проблеми с косата.Днес бях на дерматолог ,който ми изписа тези капсули на НОВОФАН.Разбира се веднага си ги взех ии сега започнах да чета мнения за тях.Исках да попитам дебелее ли се от тях,защото ги водят и като хранителна добавка и при теб лично ноктите оправиха ли ти се,защото при мен освен косата и ноктите са ми трагични ? Благодаря предварително

Ползвала съм ги.. малко са скъпички, но пък имат много добър ефект. Не се дебелее от тях. Хранителна добавка, не означава, че покачва теглото. Иначе да ти кажа, че аз ги ползвах с лосион "Hegor" на същата фирма и бях изключително доволна. Много са им добри продукитите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си