- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Значи използвам шампоана на Лорис със змийско мляко, балсамът на Гарниер с яйце за суха коса....след като се изкъпя използвам хининова вода и една терапия с лотус на ейвън против горене със сешоар...а преди къпането на косата седя 1:30-2 часа с бадемово масло на главата! Преди да си горя косата с преси и маши използвам защитен продукт на Лореал ( в една розова опаковка), вечер използвам на Ейвън един елексир който действа докато спя - за повредена и суха коса и последното е един спрей в розова опаковка на Глис!![]()
![]()
![]()
Е, това което използваш на ейвън против горене от сешоар и това розавото на Лореал - според мен са 99,9% с еднакво значение.И двете "предпазват" от горещината.Било то на сешоара или на пресата.Според мен е по-добре да ограничиш до едното.И онова, с което спиш на Ейвън - не може ли по-рядко да се използва?!Например, когато можеш да оставиш косата да си изсъхне от самосебе си, за да не се налагат онези неща против горене!?Май много си натоварваш косата.![]()
Но така мисля аз.![]()
Big or small, lies are lies!
Еми пак си е адски непокорна, леко суха в краищата и като я среша бухва, катооо не знам какво....!Първоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
какъв е тоя елексир? заинтригува ме?Първоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от meriLinka
![]()
![]()
На първата страница пишеше че за да расте косата се масажирала и някакви такива ..
Косата трябва ли да е мокра или мога да си масажирам главата преди да легна да спа например .. на суха коса![]()
Мерси предварително![]()
Като за начало моят съвет е да спреш продуктите на Ейвън за коса, защото са абсолютни боклуци. А и доста прекаляваш с препаратите за коса, имай в предвид, че това са химии, не са натурални продукти и може да помагат за едно, но не са кой знае колко полезни за косата. Хубаво е, че я мажеш с бадемово масло. Опитай с някой медицински шампоан за регулиране на омазняването (а не за мазна или суха коса), но нека шампоана да е медицински. Може да си вземеш масло от ленено семе за краищата, слага се след измиване. И определено ще е добре да намалиш пресата.Първоначално написано от MegiBoOm
ох.. и мойта коса е ужасна .Суха бухнала кудрава и огромна ...
Какво да правя ?
![]()
PerFectGirl аз лично си го мажа на суха коса, 1-2 часа преди да си мия главата....
слагам от течността върхо дланта ми и така няколко пъти, докато не я разнеса по цялата дължина, корени и връхчета на косата...
за маски не мога да те посъветвам
предполагам, че търсиш течно?Първоначално написано от heiress
http://www.zdravnitza.com/a/nav/stor...24/category/15
http://www.zdravnitza.com/a/nav/stor...25/category/15
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А нещо за изтощена коса?
Хора много , Човеци малко !
Здравейте и от мен. Ето как аз се грижа за моята коса. Лятото имах ужасен косопад, шампоани,маски, ампули,бабини рецепти, сумати пари дадох,но нищо не ми помогна.3 месеца не спря помислих си,че ще оплешивея. Тогава в аптеката ми препоръчаха стимуланта на Икаров,и бадемовото масло. Бях доста скептично настроена,как нещо от 4лв.ще ми помогне. Взех ги,както и един шампоан на Билка против косопад от 3 лв. И наистина ми помогнаха,вече 3 месеца нямам никакъв проблем с косата си. Изправям я постоянно с преса,и за това ползвам и кристали,но нищо повече другото са само химии.
Косата ми напоследък когато я суша със сешоар корените остават мазни, налага ми се да я мия през ден, за да изглежда добре и да не е мазна... Може ли да ми препоръчате каква маска да си купя, защото наистина нямам време да правя домашни маски?
Правя дабълпост, за да изкарам темата на първа страница. Поне съм честна![]()
По-добре домашни маски, в тези от магазина кой знае какви химии има.. Та ако решиш все пак - хума, има и шампоани със хума..Първоначално написано от MeLikesPie
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."