.
Отговор в тема
Страница 32 от 33 ПървиПърви ... 22282930313233 ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Най - вече суха ..

Ако не искаш да харчиш много пари за някакви маски и всякакви такива неща виж тази маска. Аз си я правя 2 пъти в седмицата и имам същия проблем като твоя. Значи..... Взимам КИСЕЛО МЛЯКО и Зехтин (маслиново олио за готвене). Слагаш в една купичка 2с.л. КИСЕЛО МЛЯКО + 1с.л. зехтин. Разбъркваш всичко добре и накрая на суха коса го нанасяш (може и на влажна). Чакаш около 30 минути. След това си изкъпи косата както обикновено го правиш и я изсуши! ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАШ ОТ РЕЗУЛТАТА! НЕВЕРОЯТЕН Е!

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Косата ми напоследък когато я суша със сешоар корените остават мазни, налага ми се да я мия през ден, за да изглежда добре и да не е мазна... Може ли да ми препоръчате каква маска да си купя, защото наистина нямам време да правя домашни маски?
    По-добре домашни маски, в тези от магазина кой знае какви химии има.. Та ако решиш все пак - хума, има и шампоани със хума..
    За шампоан - не смятам да си взимам, но маска сигурно! Благодаря!

А, то така като гледам няма маски с хума готови... Други предложения?

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Косата ми напоследък взе да пада и се чудех дали не е защото я изправям почти всеки ден?

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ами, с каквото и да се мажеш и клепаш, не си мисли, че ако продължаваш да я боядисваш/изправяш/къдриш/връзваш просто не си мисли, че ще спре да ти капе и моята я правех на нищо но сега си правя спр ефектна проческа и то без да я съсипвам :P :P
    Като се изкъпя я подсушавам леко, разделям я на две и започвам да навивам => връзвам на фльонга Сутринта като стана я пускам и я хващам на спр рошава и хлабава опашка / по-точно отново фльонга /, само отпред бриточето го дигам и готово... пък като се "развали" / тя така изглежда като се направи / казвам, че тва е ефекта :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    На PHYSO май беше... много изсушава косата. Малко може да ти е скъпичко / 25 лв /, ама на майка ми й помогна :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    На PHYSO май беше... много изсушава косата. Малко може да ти е скъпичко / 25 лв /, ама на майка ми й помогна :P

понеже не ми се четяха всички отговори, съжалявам ако се повтарям. такаа значи на косата ми ѝ стана нещо, от пубертета според фризьорката и ее абе .. нз как да го кажа ама е гадна ;дд смисс седи такава сякаш е супер, супер суха... едно такова щръкнало ... охх не ме бива в обясненията амаа препръчай нещо моля те .. иначе не е никак тънка или рядка, даже напротив. иии казват ми, че било от премиване ... ама как да не си я мия като е мазна ?? ии между другото(нз дали е важно) като си я изправя или накъдря ми е ок ... мерси предварително
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

И аз чакам heiress да се включи...

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от Mirelaa
    На мен много бързо ми се омазнява, някъде след 2 дена иии незнам как да си помогна,ако някой знае МОЛЯ да ми даде съвет .
    Може да правиш маски с хума и да пробваш с някой по- лек шампоан. Понякога косата може да се омазнява и от това, че е силен шампоана. Ако я третираш с гел, пяна или нещо от сорта може и от това да е. Или ако я изправяш с преса.
    Не,аз гледам максимално да не я третирам с нищо само и слагам маски чат-пат и отбягвам пресите..

Здравейте!
    Много ми хареса темичката и бих искала да попитам за съвет,защото косата ми от месец е в ужасно състояние и трудно започнах да я укротявам .Преди го правех с препарати като пяна и балсами,но започна много да пада .Използвам си балсам с отмиване и балсам без отмиване,слагах си стилизираш гел за къдрици,защото косата ми е много къдрава. В един момент започна много да пада и незнам на какво да заложа. Вмомента е суха,изтощена,накъсана и много падаща...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от F1fti
    Здравейте!
    Много ми хареса темичката и бих искала да попитам за съвет,защото косата ми от месец е в ужасно състояние и трудно започнах да я укротявам .Преди го правех с препарати като пяна и балсами,но започна много да пада .Използвам си балсам с отмиване и балсам без отмиване,слагах си стилизираш гел за къдрици,защото косата ми е много къдрава. В един момент започна много да пада и незнам на какво да заложа. Вмомента е суха,изтощена,накъсана и много падаща...
    ами моята коса е чуплива и когато я къдря след това си оформям къдриците с бадемово масло .. може и ти да пробваш.. слагаш на пръстите по много мъничко и все едно си увиваш кичура около пръста т.е да се оформи , дано да ме разбереш .. също така защо не пробваш след като я измиеш с шампоан и балсам с отмиване да я полееш с лимонов сок разтворен във вода и след това да не го отмиеш .. изчакваш я да изсъхне и правиш това с бад. масло което ти казах по-горе.. така на мен ми става много хубава..опитай и кажи харесва ли ти крайния резултат...извинявам се на авторката, но и аз мога да кажа, че имам доста голям опит с грижите за косата ..също така прави домашни маски .. защото къдравите коси по принцип за сухи..като в маската слагаш по-малко изсушаващи продукти.. слагай по-вече примерно бадемово масло,от пшеничен зародиш,зехтин,стимулант за коса на Икаров също може и др. дано съм ти помогнала

Благодаря ти много! Много ми помагаш,ще опитам бадемово масло и ще споделя резултатите
    Ами казваш,че и твоята косичка е чуплива, ти какви други маски използваш?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от F1fti
    Благодаря ти много! Много ми помагаш,ще опитам бадемово масло и ще споделя резултатите
    Ами казваш,че и твоята косичка е чуплива, ти какви други маски използваш?
    ами аз правя маска с тривитаминол..и слагам много продукти, но ако нямам не слагам и почти винаги маската е различна.. само да кажа по-горе бяхте писали, че бадемовото масло или др. мазнина може да се замени с олио.. да но не е толкова полезно колкото зехтина..за това гледайте да има зехтин .. а колкото до твоята коса.. тя е къдрава, а къдравите коси са доста сухички (и моята е чуплива, но е суха) за това можеш да си правиш маска с зехтин,бадемово масло или др. масло ако искаш тривитаминол и един жълтък ... а ако го няма жълтъка можеш да сложиш хума за да се сгъсти маската, за да не се разтича (но по малко хума защото тя изсушава) .. също така можеш да слагаш жълтък,оцет (придава блясък и на къдравата коса ще стои много хубаво,но внимавай защото изсушава т.е по-мъничко) и бадемово масло,зехтин,стимулант за коса на Икаров можеш да сложиш..и евентуално ако нямаш толкова масла у вас и в маската ти има повече изсушаващи продукти след като се изкъпеш и направиш това с бадемовото масло ще се компенсира.. сега ще ти кажа аз каква маска правя на моята коса:
    1 - един жълтък
    2-кисело мляко (домашно - взимам от баба ми) 1-2 сп.л.
    3-бадемово масло и от пшеничен зародиш по 1 сп.л (ако нямам стимулант за коса на Икаров)
    4-оцет 1-2 сп.л
    5-ракия 2 сп.л
    6-зехтин по принцип 2 сп.л , но гледам да са повече защото имам доста изсушаващи продукти
    7-тривитаминол 1-2 сп.л най-често 1
    8-хума
    9-аспирин 1 счукан на прах, но понякога не слагам
    косата ми е около 4/5 пръста над кръста и за това слагам толкова много неща...на теб ти препоръчвам да махнеш от тази рецепта киселото мляко и хумата .. а ако искаш можеш да сложиш мед,мас ако имаш, газ и т.н. .. но ако слагаш всичко по горе което аз слагам гледай да слагаш повече от зехтина и маслата

I ♥ machoka Супер фен
    В никакъв случей не заменяйте зехтина с ОЛИО !! Нито е полезно за косата,нито после лесно ще се измие..Искам да попитам FuCKkK13 това със аспирина..пробвах веднъж,но после в косата ми имаше някакви бели неща Как го правиш?

Моята маска е тази:
    1-2 жълтъка
    2 суп. лъжици хининова вода
    2 суп. лъжици тривитаминол (ако се сетя да сложа,понякога дори пропускам)
    2 суп. лъжици бадемово масло
    3 суп. лъжици мляко
    1-2 суп. лъжици стимулант за коса на Икаров
    И ако се сетя да добавя ракия (или водка),зехтин,хума или оцет ще е добре ;д не винаги слагам всичко.Много е хубаво като балсам да се ползва пресен жълтък.След като сте сложили шампоан и балсам пукаш едно яйце,взмеаш жълтъка и мажеш цялата коса,след което измиваш.Много добре се отразява на косата ми .
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    В никакъв случей не заменяйте зехтина с ОЛИО !! Нито е полезно за косата,нито после лесно ще се измие..Искам да попитам FuCKkK13 това със аспирина..пробвах веднъж,но после в косата ми имаше някакви бели неща Как го правиш?

Моята маска е тази:
    1-2 жълтъка
    2 суп. лъжици хининова вода
    2 суп. лъжици тривитаминол (ако се сетя да сложа,понякога дори пропускам)
    2 суп. лъжици бадемово масло
    3 суп. лъжици мляко
    1-2 суп. лъжици стимулант за коса на Икаров
    И ако се сетя да добавя ракия (или водка),зехтин,хума или оцет ще е добре ;д не винаги слагам всичко.Много е хубаво като балсам да се ползва пресен жълтък.След като сте сложили шампоан и балсам пукаш едно яйце,взмеаш жълтъка и мажеш цялата коса,след което измиваш.Много добре се отразява на косата ми .
    ами аспирина го слагам в едно листче кухненска хартия и сгъвам остава между 2 пласта хартия и отгоре с една чаша го троша докато стане много ситно натрошен..ами не знам, може от яйцето да ти се е пресякло и за това да си имала бели неща ..защото ако го отмиеш с топла вода знаеш какво става ..ако си сигурна, че е от аспирина просто го троши на по-ситно .. а колкото до това дето забравяш продуктите.. аз съм си ги написала на едно листче и докато си правя маската гледам може и ти така да направиш.. а това с жълтъка ..някой хора не ползват шампоан и си мият косата само така .. и наистина се отразява добре - все пак шампоана е 100% химия.. дано съм ти помогнала

I ♥ machoka Супер фен
    Благодаря Аз мога да споделя от опит,че на цъфнали връхчета много добре се отразяват маските с маслата.Примерно рициново,бадемово или кокосово.Също като се изкъпете и подсушите косата по крайщата пак с масло.Косата ми попринцип само да я изправя и се появяват по 1923843289 цъфтежи,но от както се мажа с маслата нищо! толкова я третирам,то не бе вафли,маши,преси всякакви глупости
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Благодаря Аз мога да споделя от опит,че на цъфнали връхчета много добре се отразяват маските с маслата.Примерно рициново,бадемово или кокосово.Също като се изкъпете и подсушите косата по крайщата пак с масло.Косата ми попринцип само да я изправя и се появяват по 1923843289 цъфтежи,но от както се мажа с маслата нищо! толкова я третирам,то не бе вафли,маши,преси всякакви глупости
    напълно вярно .. аз за това след акто се изкъпя слагам някое друго масло по краищата и помага ! ..виждам, че се грижиш за косата си .. правила ли си си отмивки с коприва.. т.е да си свариш и последното изплакване на косата ти да е с течността в която си варила копривата..х как се изразих

I ♥ machoka Супер фен
    Ами не съм За какво помага? На твоята коса отразява ли се добре? Аз преди постоянно си правех с тривитаминол,обаче нещо сега го отбягвам.Същия ефект е и без него Аз забравих да кажа,че понякога слагам балсам или кристали в маската,щото иначе супер много ми се заплита косата Сега маската която си направих е;
    2 суп лъжици ракия
    1 суп лъжица оцет
    2 суп лъжици мляко
    2 суп лъжици бадемово масло
    1 аспирин
    5 суп лъжици хининова вода
    Спрях малко с яйцата,да видим дали ще имам бели неща в косата Ще сложа само яйце като балсам,както обесних по-горе Ти чувала ли си за домашен шампоан? Искам да пробвам нещо различно от тези химий..бях чула нещо с желатин,яйце
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Ами не съм За какво помага? На твоята коса отразява ли се добре? Аз преди постоянно си правех с тривитаминол,обаче нещо сега го отбягвам.Същия ефект е и без него Аз забравих да кажа,че понякога слагам балсам или кристали в маската,щото иначе супер много ми се заплита косата Сега маската която си направих е;
    2 суп лъжици ракия
    1 суп лъжица оцет
    2 суп лъжици мляко
    2 суп лъжици бадемово масло
    1 аспирин
    5 суп лъжици хининова вода
    Спрях малко с яйцата,да видим дали ще имам бели неща в косата Ще сложа само яйце като балсам,както обесних по-горе Ти чувала ли си за домашен шампоан? Искам да пробвам нещо различно от тези химий..бях чула нещо с желатин,яйце
    ами точно това щях да те питам как се отразява копривата на косата ти ама ето че и ти не си пробвала .. иначе копривата мисля, че заздравява и помага за по-бърз растеж ..а за балсама и кристалите по-добре не ги слагай.. защото са химия..слагай повече масла..само балсам може би можеш да слагаш, но с отмиване..аз съм доволна от спрейчетата на Глис .. а за домашния шампоан съм чувала само с яйце, но ще те излъжа как се прави защото не съм много сигурна... но мисля, че беше по същия начин както ти каза.. само че без да ползваш шампоан..само с яйце си обливаш косата и изплакваш, но не знам 1 или 2 пъти както с шампоана .. чувала съм хора които само така правят.. но виж какво намерих : http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.bg

Аз от скоро използвам тази маска 2 с.л. тривитаминол, 2 с.л. кисело мляко, 1 ч.л. мед , 1 жълтък , 1с.л рициново масло

I ♥ machoka Супер фен
    Медът е много полезен за косата,ама аз винаги имам проблеми с него Фък13,благодаря страшно много ти по колко време попринцип стоиш с маската?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Медът е много полезен за косата,ама аз винаги имам проблеми с него Фък13,благодаря страшно много ти по колко време попринцип стоиш с маската?
    ами аз сега съм в почивка от маската от 2 седмици и сега от п0неделник ми е 3-тата и спирам с почивката.. забравих да кажа, че и аз слагам мед в маската.. ами колкото мога по-вече, но по-малко от 3 часа не съм стояла ..по принцип я правя 2 пъти в седмицата сряда/четвъртък и неделя.. сряда или четвъртък стоя по 3/4 часа най-много а неделя ако имам време стоя по 5/6 часа

I ♥ machoka Супер фен
    Еха,аз стоя 2-3 часа максимум Скоро мисля да си купя ампулите за растеж урти комплекс.Преди няколко дни изпробвах маската на Miosotis и мога да кажа,че съм много доволна
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Еха,аз стоя 2-3 часа максимум Скоро мисля да си купя ампулите за растеж урти комплекс.Преди няколко дни изпробвах маската на Miosotis и мога да кажа,че съм много доволна
    ами и аз мисля да пробвам някоя купена маска..а ми кажи ти от коя си доволна.. защото аз преди си купувах маска единствено професионална от фризьорски салон мерси предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си