- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Ами значиии
Тази на Miosotis с костен мозък и плацента
Тази на Глис;
Тази на Л'ореал
И това на Гарние,незнам балсам ли,маска ли се води,но е много хубаво.
Както и маската на Лорис с чесън,с змийско мляко също е хубава
На Денис маската за коса също е доста готина;
А и още една на Гарние;
И последната на Echo
Надявам се да съм помогнала.От всичките маски съм била адски доволнаАко имаш други въпроси питай
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
тази на Miosotis колко пари е г/д .. а тази с чесън мислех да я пробвам .. но после нещо забравих да я купя и с мисленето си останах![]()
Тази червената е 10лв.. мноого хубава.) по-хубава е от тази с чесън.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
мерсиа от къде да я взема .. т.е. има ли я по козметичните магазини или я има само в фриз. залони
Аз си я купих от аптека.Много хубаво мирише и прави косата една гладичка,готинаа
Ти позлваш ли някакви термозащитни продукти? Аз ползвам на Лореал едно розовичко .. ама не виждам кой знае какъв ефект
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
мерсиПървоначално написано от neeDaBosS
термозащитни не..само кристали преди сешоар, но рядко го ползвам .. и на кристалите си пише, че помагат за цъфтежа и имат ув - филтър.. а за това на лореал съм чувала добри отзиви.. доста хора го ползват..може и аз да си го взема..но по принцип не ми трябва защото от септември до сега съм ползвала преса 3 пъти и сешоар 4/5 пъти..така че не ми трябва..
..ще направя почивка до септември т.е 1 година и ще започна като преди да си ползвам пресата..2 пъти в седмицата или 1 .. знам че е вредно, но има хора които всеки ден по няколко пъти я ползват..а и ще си продължа с маските,ще си купя може би точно това на Лореал и не мисля че ще се изтощи много..а сешоар и преди не съм ползвала по много.. 1/2 пъти в месеца..
..ти колко често ползваш преса ? .. а и преди преса или сешоар можеш да слагаш масло на връхчетата на косата ..
![]()
От скоро време съм супер доволна от това розовото на Лореал.![]()
Изправям си косата според зависи..имаше момент в който около 10 месеца не я бях пипала.Само маски и пак маски.Напоследък обаче от понеделник до петък съм къдрава,събота я изправям и чааак другата събота пак изправена (Ако няма да ходя някъде изобщо даже и събота не я изправям).
А,предлагам и да се разберем в коя тема ще пишем![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.