.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

иМа ли начин?

Има ли начин като записвам някакав файл с Ashampoo да него прави реад-онлъ т.е. дамога да си трия файла,щото има 1 опция за махане на файлове,но неможе да изчисти целия диск а ми дава че треа да оставя поне 1 файл, а аз искам диска празен...
    П.С.Диска е CD-R....затва ли неще,треа да е +-RW да пише или кво>?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

CD-R са дискове на които можеш да записваш еднократно аз незнам дори как ти дава да триеш от него?! За да можеш да триеш и да записваш ти трябва CD-RW.

Голям фен
    нЯма нАчин

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    CD-R са дискове на които можеш да записваш еднократно аз незнам дори как ти дава да триеш от него?! За да можеш да триеш и да записваш ти трябва CD-RW.
    Абе и аз тва се чудя, гледам тука като е в опцията за добавяне на файлове може и да маха, а в опцията и за почистване казва че диска не е +RW...Имах едни филми до горе близо 5 (4.7) gb сега сам с нови филми ама примерно немога да направя диска боотващ и треа да си купя нов...Няма ли некав начин да го излажа, че сам му добавил некав файл а всъщност да си стои празен диска...

П.С.Искам да питам още нещо: Как да си изключа updates на Mozilla Firefox?

За въпросния диск воубще не разбрах какво искаш да направих при положение че го прочетах 5 пъти...

А относно мозила ще ти кажа обаче на български че моита е на български но е елементарно Инструменти -> Разширени -> Обновяване и там трябва да махнеш отметките на FireFox, Инсталиранете добавки и Търсачките...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    За въпросния диск воубще не разбрах какво искаш да направих при положение че го прочетах 5 пъти...

А относно мозила ще ти кажа обаче на български че моита е на български но е елементарно Инструменти -> Разширени -> Обновяване и там трябва да махнеш отметките на FireFox, Инсталиранете добавки и Търсачките...
    Нямам такова пич_(само инструменти и отам натам проверих сичко ненамерихили поне неразбрах), и аз съм на български...

Цитирай Първоначално написано от fire_magic

Нямам такова пич_(само инструменти и отам натам проверих сичко ненамерихили поне неразбрах), и аз съм на български...
    Малко е нормално да нямаш извинявам се Инструменти -> Настойки... и от там продалжаваш това малко ми е избягало. Сру ама сам го изтървал...

Ой, ой, ой, що такой, я картошки ял, па бобец срал.

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Ой, ой, ой, що такой, я картошки ял, па бобец срал.
    Гениално

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си