- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- иМа ли начин?
Има ли начин като записвам някакав файл с Ashampoo да него прави реад-онлъ т.е. дамога да си трия файла,щото има 1 опция за махане на файлове,но неможе да изчисти целия диск а ми дава че треа да оставя поне 1 файл, а аз искам диска празен...![]()
П.С.Диска е CD-R....затва ли неще,треа да е +-RW да пише или кво>?![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
нЯма нАчин
Абе и аз тва се чудя, гледам тука като е в опцията за добавяне на файлове може и да маха, а в опцията и за почистване казва че диска не е +RW...Имах едни филми до горе близо 5 (4.7) gb сега сам с нови филми ама примерно немога да направя диска боотващ и треа да си купя нов...Няма ли некав начин да го излажа, че сам му добавил некав файл а всъщност да си стои празен диска...Първоначално написано от rosenhristev
![]()
П.С.Искам да питам още нещо: Как да си изключа updates на Mozilla Firefox?
За въпросния диск воубще не разбрах какво искаш да направих при положение че го прочетах 5 пъти...
А относно мозила ще ти кажа обаче на български че моита е на български но е елементарноИнструменти -> Разширени -> Обновяване и там трябва да махнеш отметките на FireFox, Инсталиранете добавки и Търсачките...
Нямам такова пич_(само инструменти и отам натам проверих сичко ненамерихили поне неразбрах), и аз съм на български...Първоначално написано от rosenhristev
Ой, ой, ой, що такой, я картошки ял, па бобец срал.![]()
![]()