.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Ужасна е..

Hybrid View

Ужасна е..

Ами..първо здравейте на всички .. и второ темата ми е малко дългичка ..
    та..знам че ще ви звуча като някое разглезен лапе .. обаче просто вече не мога да я трая..Става въпрос за една съученичка...1ва година сме в нова гимназия - заичета .. обаче в голям град.. а аз съм от малък..приместих се заради ученето..отначало не познавах никого .. но намерих една приятелка, която ми показа хората и града по отблизо...запознах се с много хора и започнаха да ме търсят дори в часовете..та .. така започна всичко .. едно момче, с което щяхме да ходим на кафе отвори вратата по време на час и ме извика .. след 5/10 минути влезнах в стаята.. и на чина ми веднага се появи едно лишче на което пишеше "От къде го познаваш тоя?" от тази моя съученичка.. обясних и ..съвсем спокойно .. а в междучасието ме нападна веднага със стотици въпроси спрямо момчето...беше ми малко неловко..спрях да и отговарям и излезнах при другите..а тя оттогава ме гледа на кръв... на другия ден ..излизаме ние да пушим и тя дойде при нас(с тея дето се движа от класа) поиска от някой цигара..опита се да я запали .. но накрая и я запалиха други .. личеше си че не е пушила преди..а после се задави много жестоко и всички ни вкара в паника..обаче наистина аз много се иплаших и и казах "Ако не си пушила преди по-добре не си почвай..НЕ Е ВЪРВЕЖНО" а тя ми се обиди .. та .. вече сме 2ри срок .. от давна класа ни е на групички .. най - ве4е има 2 групи - Задръстени и Готини .. та..става въпрос за Готините.. те също са на 2 групи .. 1та сме аз и още 3/4 момичета а другата се състои именно от това момиче и още 2 .. та един ден момиче от "моята" групичка ми каза че точно това въпросно момиче е казало нещо от сорта за мен "Тя е от малък град..нищо не знае за Б(големия град)..мога да и нареждам каквото си искам" ... о не .. ужас .. от начало го сметнах за шега..обаче после стана голяма интрига и разправии точно заради това..та тфа са детски приказки .. сега подчти не си говорим..но забелязвам че тя иска да ме маниполира .. говори с приятелките от моята групичка .. няма нищо лошо в това да.. обаче го прави САМО и единственно като съм наоколо .. а дори понякога говори за мен зад гърба ми .. (естественно след това ми казват..) наистина е много гадно .. знам че си мислите .. баси лапето кфо съм тругнал/а да се занимавам с него .. обаче ако знаете кфо е гадно да виждаш как приятелките ти се настройват срещу теб .. опитвам се .. старая се едвам да и обръщам внимание.. да не забелязвам тъпите и намеци .. и да се контролирам .. обаче днес напрао са вбесих ... преди 2/3 седмици си купих тениска.. направо се влюбих с нея..като отидах на даскало тфа момиче .. ми каза "Колко яка тениска от Т е нали?" аз и отговорих само с да .. и нищо повече..а после през цялото време я гледах с периферното си зрение да ме зяпа в часа.. и днес я виждам с "моята" тениска... и наистина не издържах .. ужас.. как може?! хубу харесала и е.. зела я е.. обаче тя ми вдигна скандал като сам имала като нейния слуичер.. и бях пренудена да не го нося в даскало за да не се сърди .. оф .. не мога да я трая вече.. кажете кфо да правя .. ;@ ;@ ;@
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

май темата ми не е за тоя раздел..
    mqy baby

Да не ти пука,простоя игнорирай.Колкото повече й обръщаш внимание тя толкова повече се кефи.ИГНОР!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    В думите на хората ;)
    Ако можеш да вярваш на приятелките си и знаеш че не им се връзват я игнорирай...не знам какво др да те посъветвам.Лично аз ако някой го хвана ми говори зад гърба го кана учтиво да се отдалечим от даскало двамцата и да се разберем...Ама тъй като боя при момичетата е нещо супер тъпо не те съветвам да го пробваш...

1.Носи си дрехите без да ти пука от нея, не ти е никва
    2.Игнорирай я или се прави и ти на голямата работа, покажи й че не си ти тази, която ще командват.
    Stay up all night with the stars *

ами мерси за съветите
    mqy baby

Естествено, че ще си носиш дрехите, леле как може заради нея да не си носиш дрехите купени със собствени пари само за да не ти се разсърди, та това е нелепо. Стягай се и не й обръщай внимание.

Град
    Where streets have no name
    Тегли й една майна, не, чакай...и т'ва не заслужава.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    как може да се делите на "задръстени и готини" ..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    а темата ти е за този раздел споксс

ммм ти си осми клас тка ли?..

интересно...по-точно типично. `готини...задръстени` а у
    изобщо да ти кажа вие `готините` сте някфи комплексирани пикли.не се убиждай ама си е точно така.как може да си говорите зад гърба,да се карата за ДРЕХИ о.О
    вие на по колко сте години 5 ?!
    я да се взимате в ръце,щото като гледам от сега трудно да стане човек от вас
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Значи аз съм в подобна ситуация.С едно момиче бяхме приятелки 5 години.Миналата година през лятото се скарахме,защото аз малко си промених отношението към нея.Смисъл не точно отношението,но преди всеки ден почти,само с нея навсякъде и тн.А след това започнах да излизам с други приятели и тя много се дразнеше.Започна да настройва по - близките ни общи приятели против мен,а накрая се скарахме и тя ми каза изобщо да забравя,че съществува и тн(въпреки че сме в един клас )Аз й казах да прави каквото иска и че няма да стигна дотам,защото това би било изключително тъпо.Тъй като беше настройла 2 от най - близките ми приятелки против мен (не знам как,о беше успяла ) и ми каза следното: "Прави каквото искаш,но пак ще опреш до нас." Сега мина почти една година и все още не си говорим.Тя все пак 3 пъти вече направи опит да се сдобрим,но аз не искам.Смятам,че е по - добре нещата да останат така.Тя си намери по подходящи приятели,аз си имам приятели,на които мога да разчитам и така...

А относно твоята приятелка,мога да ти кажа изобщо да не й обръщаш внимание.Постъпва по много прост начин,което говори лошо за нея.Така че бъди над тези неща.

Re: Ужасна е..

Според мен това се състой само от злоба и завист .Твоята съоченичка най-вероятно е харесвала или харесва даденото момче и вижда че той си пада по теб и от там почва свичко.Тя гледа на теб като на конкуренция ,че теб те харесват повече явно и е малко самочувствието и недорасъл акъла й.Иначе игнорирая колкото можеш повече и бади себе си .
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Да не се беше местила...сигурно и училището ти е тъпо като теб и приятелките ти.

възможно e
    mqy baby

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Мама ми даеба,вий да не сте в детската градина е!?Я са стегни!Тегли и на тая пикла една майна,пуши си(въпреки,че не е полезно),но не и обръщай внимание.Както каза някой по-горе,колкото повече внимание и обръщаш,толкова тя повече ща нарежда.Бахти!!И ако тряя
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Носи си дрехите, не й обръщай внимание и си гледай ученето, пък ако не друго то поне тази ситуация ти показва, колко са ти истински приятелите
    П.С Поработи малко върху начина си на изказване и използвай по малко точки, дразнещо е

Лелеее и аз съм от малък град,въпреки че уча в София,и в началото бях като теб.Адски много говореха зад гърба ми.
    Не ми пукаше особено кво говорят зад гърба ми,защото в крайна сметка всичките "готини мацки" сега учат в кварталните училища ,а аз съм си в хубавото даскало
    Тка чее... хич да не ти дреме.Понякога не е важно кой как е облечен и колко е известен,а колко му е сивото вещество.Споко,ще я видим тая дето много много се прави след няколко години ква смешка ше е само
    Бях пияна, когато си написах ника.

За такива случаи най-подходящата реакция от твоя страна е да и кажеш:

- Ф устата. (С лек сърказам)
    + когато ти говори нещо - гледай я с насмешка.
    + когато ти са нерви и намигни, ше се изнерви още повече казвам ти
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

дааа или й кажи "не се впрягай, мой" и тогаа й намигни.. ако не ти скочи на бой, не знам

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    1.Носи си дрехите без да ти пука от нея, не ти е никва
    2.Игнорирай я или се прави и ти на голямата работа, покажи й че не си ти тази, която ще командват.
    мхм и аз сам на това мнение и спох във всеки клас ги иа такиа мърши. В моя клас има една неприличаща на нищу мърша дет се мисли за нещу, а не вижда, че дори най-добрите и приятелки я намразиха , защто копира от тях и сега се мъчи да се заяжда с мен но аз или я затапвам или правя така че да и е гадну на нея. Така че данети пука или игнорираш, или и го връщаш.

Гледай все да я затапваш - като сте на ниво "готини и задръстени" - така всички ще се присъединят към теб, а нея ще бутнат към задръстените.

Я кажи какво ти казва, за да ти дам пример как да я затапиш...

Но знай - че при тези групички най-задръстените са "готини" и винаги си остават такива, а останалите които сте по свестни се местите по групите....

Лично в моя клас е подобно - всички "готини мацки" (понеже т.нар. готини момчета няма ) са егати пиклите - голямата работа, даже са си точно курви, нищо че сме 7ми клас и се познаваме от 7 години..
    Та при нас аз съм отказал да съм "готин" и дружа със "задрустените" - Но пък сме малко свестните момчета и "готините мацки" се нахвърлят като Мечо Пух на Медец...

След като аз на пук ги режа и те вече се чудят какво да направят (А всъщност те са много яки, но са досадни лиглички и за тях: "Сиво вещество... Я па тоя .... ) Веднъж пуснаха анкета със Заглавие :"Кое момче от класа е най-въврежно...) ОМГ

И разбира се се бяха наговорили - написаха един пич от мойта група - Уж не му показаха анкетата - ама някой "случайно" се изтърси, че само неговото име има...
    И той веднага почна да ги "сваля", а те да го използват и после стана от "готините"

Макар че му казвах :" Тия нарочно са го направили недей да се занимаваш с тях - избудалкай ги и ти"

Отговора беше:" Ти си ебати завистливото момче - не са написали теб и сега искаш да си прецакам възможността..."

Та - така с тия истории

Но все пак авторката да даде някакъв пример какво и казва тая патица...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си