- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***
1. Кола маска и смятам, че тя е най- ефективна.Първоначално написано от foreverr
2. На интимните части също с кола маска и съм толкова доволна, гладичко .. и чак след 2-3 седмици пак се появяват.
3. Кола маска или епилатор. И двата начина за мен са добри и ми харесва ефекта .
4. Ходя да ми ги махат с конец, или си ги махам със специална лентичка.
5. Махам си космите и на ръцете и там с кола маска, и естествено веждитепинсетка
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абе момичета,тъй тъй говорите за кола маска на интимните части,та искам да ви питам нещо,тези които ходите на козметик да ви ги маха там.тъй като аз действам с бръсначката,ама ми писва през 2 дена да ги махам,и все се чудя дали да ходя на козметик ама хем ме е срам хем нз дали ще боли.Въпроса ми е... козметичките мажат ли ви с нещо,което да предотврати малко болката преди да започнат да ви ги махат или направо ми мажат и дърпат?
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор,когато нямам време с бръсначката.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Преди се бръснех,но от няколко месеца ходя на кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор или бръсначка
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Лентички
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На ръцете с епилатора и веждите ги скубя
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не те мажат естествено.Ако беше безболезнено никой нямаше да ползва самобръсначки и какво ли не.В някои козметични студиа пръскат с лидокаин,но той попринцип не е за интимните части и се пръска върху лигавица.Е,при някои мацки успява там нещо да убие като болка,но пак не е безболезнено.Веднъж даже отидох до аптеката и си взех,но нямаше ефект,нито на интимните части,нито крака,нито подмишници(където се сетиш още-пак нямаше ефект).Аз лично ти предлагам да спреш с ножчето,защото и аз преди бях така близо 2 години и много съжалявах за това после.Сега съм си на кола маска и ми е супер.Вярно,първия път след толкова бръснене й отне на козметичката близо 1 час,защото исках на почивки да е процедурата,а сега за 1 час ми маха триъгълника цялостно,краката(коляното нагоре),мишници и лентичка корем.Смятай..А болката след 3 път точно е минимална.Не знам защо всички толкова се оплакват.Е,сигурно е заради различния праг на болка.Аз търпя малко попринципПървоначално написано от titinkaa
И така.Ако искаш-пиши ми на лично
Ще помогна с удоволствие
П.П.Извинявам се,ако има правописни грешки,но бързам много.Излизане...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
не те мажат с нищо за намаляване на болката, след кола маската само слагат специален крем да не се раздразва кожатаПървоначално написано от titinkaa
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор...мисля, че кола маската е по-ефективна, но не мога да ги чакам да порастнат, че да може кола маската да ги захване...
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка...определено не ми допада така да става и искам мн с кола маска, но просто едва търпя болката от епилатора на краката какво остава за кола маска в интимната зона....
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор, мисля, че е най-ефективно и съм много доволна, болеше ме първите няколко пъти и даже ми пускаше малко кръв, но това беше началото на миналата година, когато се престраших да действам така.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? По принцип имах мъхче, но ме издразни нещо и го махам с лентички
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На корема и кръста с кола маска...просто не мога да търпя косъмчета и малки да са....адски ме дразнят![]()
Също и на ръцете с епилатор...от време на време си пооформям и веждите, понеже моите и по принцип са си оформени и тънички...само тук там веднъж в месеца премахвам някое друго косъмче
Общо взето навсякъде си махам косъмчета, мъхчета...всичкоМои приятелки ми се карат за корема и кръста и казват, че не било нужно, но на мен си ми е добре
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!