.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на mynichka

Re: ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Там една темичка с няколко въпроса:
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?
    1. Кола маска и смятам, че тя е най- ефективна.
    2. На интимните части също с кола маска и съм толкова доволна, гладичко .. и чак след 2-3 седмици пак се появяват.
    3. Кола маска или епилатор. И двата начина за мен са добри и ми харесва ефекта .
    4. Ходя да ми ги махат с конец, или си ги махам със специална лентичка.
    5. Махам си космите и на ръцете и там с кола маска, и естествено веждите пинсетка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Абе момичета,тъй тъй говорите за кола маска на интимните части,та искам да ви питам нещо,тези които ходите на козметик да ви ги маха там.тъй като аз действам с бръсначката,ама ми писва през 2 дена да ги махам,и все се чудя дали да ходя на козметик ама хем ме е срам хем нз дали ще боли.Въпроса ми е... козметичките мажат ли ви с нещо,което да предотврати малко болката преди да започнат да ви ги махат или направо ми мажат и дърпат?

Град
    In the middle of Nowhere
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор,когато нямам време с бръсначката.

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Преди се бръснех,но от няколко месеца ходя на кола маска

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор или бръсначка

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Лентички

5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На ръцете с епилатора и веждите ги скубя
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Абе момичета,тъй тъй говорите за кола маска на интимните части,та искам да ви питам нещо,тези които ходите на козметик да ви ги маха там.тъй като аз действам с бръсначката,ама ми писва през 2 дена да ги махам,и все се чудя дали да ходя на козметик ама хем ме е срам хем нз дали ще боли.Въпроса ми е... козметичките мажат ли ви с нещо,което да предотврати малко болката преди да започнат да ви ги махат или направо ми мажат и дърпат?
    Не те мажат естествено.Ако беше безболезнено никой нямаше да ползва самобръсначки и какво ли не.В някои козметични студиа пръскат с лидокаин,но той попринцип не е за интимните части и се пръска върху лигавица.Е,при някои мацки успява там нещо да убие като болка,но пак не е безболезнено.Веднъж даже отидох до аптеката и си взех,но нямаше ефект,нито на интимните части,нито крака,нито подмишници(където се сетиш още-пак нямаше ефект).Аз лично ти предлагам да спреш с ножчето,защото и аз преди бях така близо 2 години и много съжалявах за това после.Сега съм си на кола маска и ми е супер.Вярно,първия път след толкова бръснене й отне на козметичката близо 1 час,защото исках на почивки да е процедурата,а сега за 1 час ми маха триъгълника цялостно,краката(коляното нагоре),мишници и лентичка корем.Смятай..А болката след 3 път точно е минимална.Не знам защо всички толкова се оплакват.Е,сигурно е заради различния праг на болка.Аз търпя малко попринцип И така.Ако искаш-пиши ми на лично Ще помогна с удоволствие

П.П.Извинявам се,ако има правописни грешки,но бързам много.Излизане...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    не те мажат с нищо за намаляване на болката, след кола маската само слагат специален крем да не се раздразва кожата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на gabi_94

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор...мисля, че кола маската е по-ефективна, но не мога да ги чакам да порастнат, че да може кола маската да ги захване...
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка...определено не ми допада така да става и искам мн с кола маска, но просто едва търпя болката от епилатора на краката какво остава за кола маска в интимната зона....
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор, мисля, че е най-ефективно и съм много доволна, болеше ме първите няколко пъти и даже ми пускаше малко кръв, но това беше началото на миналата година, когато се престраших да действам така.
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? По принцип имах мъхче, но ме издразни нещо и го махам с лентички
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На корема и кръста с кола маска...просто не мога да търпя косъмчета и малки да са....адски ме дразнят
    Също и на ръцете с епилатор...от време на време си пооформям и веждите, понеже моите и по принцип са си оформени и тънички...само тук там веднъж в месеца премахвам някое друго косъмче

Общо взето навсякъде си махам косъмчета, мъхчета...всичко Мои приятелки ми се карат за корема и кръста и казват, че не било нужно, но на мен си ми е добре
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Там една темичка с няколко въпроса:
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
    Крата си ги обезкосмявам с епилатор. Иначе и колата е добър вариант.

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
    Тези задължително ги бръсна. Опитвала съм 3или 4 пъти с кола, но ме боли зверски много. Тук всеки си преценя кой е най-удачния начин. Не всеки оже да изтрае болката.

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
    Също ги бръсна. Там изобщо не мога да се престраша. Предполагам че колата е удачна за употреба и в този случай.

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
    Не ги махам, но ако ми се налагаше вероятно щяхда заложа на готоепилация.

5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?
    Махам си космите на ръцете с епилатор. Колата също е добър вариант, но остават някои малки косъмчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си