.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    това е супер тъпо...

Град
    Pays de la Loire
    Глупаво е, да. Но ти явно не знаеш колко можеш да си навредиш с едно толкова рязко отслабване, да не говорим за начина, по който си го направила/го правиш. Но успех все пак. Имаш доста интересна философия за живота.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Свалила си 5 килограма,но какво ?Може би мозък?

Поредната безмозъчна пикла! Представете си да се намери и някоя друга ,тъпа колкото нея, която да реши да отслабва с цигари!
    Das Feuer liebt mich

Пуша вече 5-6 години и какво... да бях изчезнала съвсем до сега ли?

Отслабванала си, ако си имала някакъв проблем, карала си по цял ден на цигари, кафе и вода. Но то е било от нерви, не от цигарите. И ще си ги върнеш много скоро тези 5кг. И може би още 3 отгоре.

Мацка не искам да те обиждам ама си много тъпа, защото ако някога спреш цигарите и ще стане лошо!Но дори и да не ги спреш ефектът от отслабване от цигатите ще е да кажем един месец и после организма ще ти свикне и се едно не пушиш ще е, но спреш ли ги ще става лошо, както стана и при сестра ми-спря ги и качи 10 кила!Е не е смао от тях де и млако повече хапваше, но и от тях..

Даже и се радва на факта, че е тъпо безмозъчно същество!
    Леле, до къде стигнахме...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз имам една приятелка, която си "мисли", че като пуши отслабва... Доста бързо я настигна и йо-йо ефекта. Не искам да те обиждам, но да си толкова прост, че да си жертваш здравето, заради нещо, което момчетата дори харесват, а именно да имат какво да пипат е направо ужасно. Попитай едно зряло момче какво харесва: Торба с кокали, както казаха по-горе, свалила само от мозъка си, или хубаво здраво момиче, на което имат какво да пипнат, да хванат, да щипнат... Помисли добре върху думите ми...
    И ... много лошо си започнала по 10 цигари на ден!
    Майка ми използва цигари вече 20 години, а пуши по максимум 4 цигари и то в някакъв много натоварен ден...
    НЕ те насърчавам да ги намалиш до 4, а направо да ги спреш...
    То така се започва, а после и да искаш не можеш да се измъкнеш...спри докато можеш и, по дяволите, послушай ни ... има много други начини да намалиш килограмите. Помисляла ли си за спортовете...имаш толкова много избори - волейбол, баскетбол, футбол, танци, бягане по 30 мин. - 1 час на ден ...
    И не забравяй, че се отслабва от, това което ти най-желаеш да правиш. Аз например мога да отслабна единствено от танци и нещо свързано с много бягане...
    Намери и ти твоята страст, ... това, което тялото ти харесва да прави ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Добре, ти така си отслабвай. Но тука има доста 11-12 годишни комплексирани момиченца, които искат да смъкнат няколко килограма. И сега те ще почнат да пушат, но после всички ще си блъскате главите.
    Но..не те виня, и аз съм я правила тази грешка. Но не беше заради килограмите, а заради височината. Мислих си, че няма да порасна..

От цигарите може и да отслабнеш, но тялото ти ще е отпуснато, да не говорим че след време ще имаш гадна кожа и зъби. Пробвай спорт..не само, че ти ще се чувстваш добре, но и ще си изваеш хубаво тялото

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

идиотка ... вуйчо ми сега умира заради тъпите цигари ама ти давай , пуши!

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    И аз имам една приятелка, която си "мисли", че като пуши отслабва... Доста бързо я настигна и йо-йо ефекта. Не искам да те обиждам, но да си толкова прост, че да си жертваш здравето, заради нещо, което момчетата дори харесват, а именно да имат какво да пипат е направо ужасно. Попитай едно зряло момче какво харесва: Торба с кокали, както казаха по-горе, свалила само от мозъка си, или хубаво здраво момиче, на което имат какво да пипнат, да хванат, да щипнат... Помисли добре върху думите ми...
    И ... много лошо си започнала по 10 цигари на ден!
    Майка ми използва цигари вече 20 години, а пуши по максимум 4 цигари и то в някакъв много натоварен ден...
    НЕ те насърчавам да ги намалиш до 4, а направо да ги спреш...
    То така се започва, а после и да искаш не можеш да се измъкнеш...спри докато можеш и, по дяволите, послушай ни ... има много други начини да намалиш килограмите. Помисляла ли си за спортовете...имаш толкова много избори - волейбол, баскетбол, футбол, танци, бягане по 30 мин. - 1 час на ден ...
    И не забравяй, че се отслабва от, това което ти най-желаеш да правиш. Аз например мога да отслабна единствено от танци и нещо свързано с много бягане...
    Намери и ти твоята страст, ... това, което тялото ти харесва да прави ...
    Абе, какво да ги намаля.. много е проста! Само някой да и каже, че се дебелее от цигари и веднага ще ги спре...
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Голям фен Аватара на akinom
    А и + т0ва баба ми пуши като кумин.. на ден по 2 кутии някъде и е много дебела. Вярвай си, вярвай че от цигарите ще отслабнеш.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Поредната глупава девойка ...
    Вярвай си ти,че от цигарите сваляш килограми ...
    То ако се сваляше от тях повечето хора щяха да са с идеална фигура ама като гледам хич не е така ...

Стига сте обиждали момичето, де. Сама си решава ще пуши или не.
    Stay up all night with the stars *

лелел ... спреш ли ги ще надебелееш три пъти повече .....

Абе ... оставете я да прави каквото знае.
    После тя ще си пати...като толко е отворена
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

След две години ще са ти жълти ръцете от цигарите, зъбите черни, сутрин и вечер ще се давиш и няма да можеш да заспиваш, да не говорим, че и рак е възможно да се развие... ама нали е важното да сме слаби... И не знам как може едно момиче да допусне да мирише на циганин , цигарите точно на това миришат.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    т.10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си