- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как свалих 5 килограма за по-малко от една седмица!
Най-любимият въпрос на всички млади дами е .... Как да отслабна? .... Та аз без да я имам тази цел, без спорт и без гладуване отслабнах с около 5 килограма ( по половин кг. на ден ) от ..... ЦИГАРИТЕ! сега като се замисля може и да е имало малко гладуване за организма, но аз не съм изпитвала никакъв глад! От цигарите не ти се яде, действат и като разхлабително и ето на![]()
![]()
иначе няма спор, че са вредни и тва си е .... сигурно ще има и много мнения : против, но реших да ви разкрия моята тайна
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Спри цигарите, и виж ефекта ...![]()
Е то аз от няколко дни съм решила да ги спра ама до никъде не съм стигнала, чесно казано предпочитам да пуша отколкото да ставам като прасе със всяка хапкаПървоначално написано от SoulKeeper
![]()
т'ва си е изрудско![]()
И кфо му е изрудското?Първоначално написано от YouCantStopMe
момиче ти си се побъркало тотално! вредиш на белите си дробове само заради няколко килограма. няма ли да се почувстваш по-добре ако 1 седмица се отдадеш на спорта (бягаш,скачаш на въже,въртиш обръч),вместо само да си харчиш парите са цигари!? така само си съсипваш организма![]()
Знаех си че ще има хора, които са против, аз попринцип не пуша много. Най-много 10 цигари на ден, но според мене важното е докато сме живи да сме щастливи, пък колкото доживеем, толковаЖивей за мига
![]()
Значи предпочиташ да имаш хубаво тяло за сметка на белите си дробове.ОК!Нямам нищо против.Съсипвай се.Първоначално написано от Dollystar
Един ден мноого ще съжеляваш.![]()
Освен това-ти цял живот ли мислиш да пушиш?Айде спри ги и после ще пишеш тема.. - спрях цигарите и си качих килограмите.
Вземи да спортуваш,да ограничаваш и си готова.
+ това.. За седмица(седем дни) - пет килограма![]()
е,не е ли изрудско?![]()
btw не се ли научихте,че не е модерно вече да се използва това кФо,уе?
вземете се ограмотете малко.
щПървоначално написано от Dollystar
оо.. само 10 на ден?много са малко бе..
Леле майко.. жива да не бях...Това е най- голямата простотия, която съм чувала... Аз пуша повече от 6 години и мога да ти кажа, че говориш абсолютни глупости. С цигарите се привиква за не повече от месец и ще си ядеш пак толкова. Няма как да отслабнеш...
И недей да пушиш по- добре.. ще съжаляваш- гаранция.
и аз преди 2 седмици смъкнах 4кг за 3 дена...
и то от нерви ..почти не се храних,само на цигари и рев.. хаха..
Че от цигарите не ти се яде е вярно,но е изключително глупаво по цял ден да караш на цигари за да отслабнеш ....![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Е, ти какво очакваше? Да те поздравим ли? Разбира се, че е повече от глупаво!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Незнам Елиту може и да е права, минах през доста изпитания от всякакво естество ....
дам и аз като имах проблеми свалих 7 кг ей така от нищото... само нерви рев цигари.. то като ти е батак не ти се яде ,не ти се спи... Ама на никой не пожелавам такова отслабане..по такъв начинПазете си здравето хораааа!!!Сега като сме млади .. не ни пука..ама после... всяко нещо ,което не сме съобразили ще си каже думата ...
Не е нито за гъзария нито заради някой, просто почнахПървоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
Не искам ....Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
о0ф оф оф... оставете я... така си мисли че е по-голяма може би ... подсъзнателно..ддз... всеки така ги почва (включително и аз ) и сега съжелявам... кофти навик е... ама и аз се кефех в началото
Свалила си 5 килограма,но какво ?Може би мозък?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Абе,момиче ти нормална ли си,изобщо?И сега наистина какво да ти подарим букет ли...никой не иска да знае тъпата ти тайна..!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
To infinity and beyond.