- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рецепта за дюнер!?
Страшни коментарикакто и да е аз вече си направих дюнерчета..е не станаха точно същите ама пак бяха хубави..соса стана страхотен (ето ако някой го инт. -> половин кофичка кис.мляко,2-3 с.л. майонеза,2-3 скилитки счукан чесън и сол на вкус)..смятам че вече темата може да бъде заключена
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
ам, чесновия сос по заведенията се прави точно от майонеза и кисело мляко и му се сипва малко чесън на прах.Първоначално написано от Fucklove92
Тия по дюнерите са по-гъсти, не знам, аз като правех такива сосове, винаги ми ставаха течни като пикня.![]()
те, тия, неква таина съставка имат, знам аз
![]()
![]()
Нз сигурнона мен ми харесва този дето го направих
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
абе въпросната течност не съм е пробвалама предполагам че чесъна би подтиснал аромата/вкуса
![]()
течност![]()
![]()
![]()
^Чесънът в тоя сос прави якия вкус на соса![]()
Рецептата за питките е знае само един човек в България, който е и единствен производител на питки за дюнери за страната.
Дори хората, които работят във фирмата не знаят съотношенията.
Човека кара всички да излезнат, прави си съотношението и те почват да правят...
Ако всъщност някой разбере точната рецепта, моментално ще изкочат конкуренти, които няма да се харесат на голяма фирма като тази...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Първоначално написано от Canis_Dirus
Не е верно .. а ти не живееше ли в Германия ... тоя дето е измислил дюнера във формата му на сандвич .. е немски турчин!!!(не си е и помисляйте да коментирате последното)
Има голяма разлика между Сирийският дюнер, Ливанският дюнер, арабският дюнер и турският.Най - вече в съставките ... в София има и Ливанско местенце за бързо хранене още не съм опитал тамошната пица ... как я правят ... иначе човека на когото е е печен особено като се заговорихме за Ливан и познах какъв ислям изповядва и тоя се шашна!!!
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Canis, ти само в луксозни ресторанти ли се храниш? а откъде знаеш, че там няма някой като Тайлър, който ти плюе в гнусната супа?
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Мхммм....
А дюнер без чеснов сос,не е дюнер![]()
Аз знам къде се храни. :PПървоначално написано от OtherDimension
Ама няма да ти кажа. На-на-на!![]()
А пък на мен ми изяде сладоледа![]()
![]()
![]()
А някой няма ли да обясни на авторката телето как да заколи?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Като я видя тая тема и ми се дояжда дюнер![]()
Мен не![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Сите "германци" от форума не ядат дюнери ... някакси ми е трудно да го повярвам !
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да не би да е долнопробно да ядеш дюнер![]()
![]()
![]()
там пък са най-скъпи и преоценени...
в квартал Изток има едни, дето са яки. от апендисита обаче не ям такоФъ ;п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дай адрес !?!? Някъде до 119 СОУ ли !?!?Първоначално написано от ScionOfStorm
Ама имат кисели краставички и домати.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Хубав дюнер = Душевен оргазъм...жалко че малко ги правят![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
![]()