- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рецепта за дюнер!?
добре ама аз не пипам чужди ......, така че кой ще източи от кучето и комшийските котки не знам :С
Хаха абе... Немската овчарка малко трудно ще я изяде...Първоначално написано от Jesus
Ама мини пинчера и хамстера могат да минат
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
абе той 1 баскетболна топка чисто нова е захапа точно 1 път ти сега с неска го плашиш![]()
Хаха... моята пък като беше малка изяде половината телефонПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
абе като знам че яде по 2 пъти на ден и колко е гладен винаги, твоите играчки няма да му стигнат
Е не бъди толкова сигурен де. :PПървоначално написано от Jesus
![]()
Ехоооо.... а някой има ли намерение да източва спермЪ дет се вика.. или ше си говорите за плюскане до утре сутринта ? ..![]()
.!.
![]()
тимата е е за донори на семенна течност се пак
![]()
![]()
Е то в дюнерите кво има...Първоначално написано от afterforever
![]()
.!.
Хахах... оспами се яко ама...Е то момиче си направи дюнера ама ние не се спряхме
![]()
aбе донори ще намерим и имаме ама няма кой да ги изцежда :С
ето, Хесу, намерихме ти и работа![]()
![]()
Нали и ти нещо се беше заинтересувал...Първоначално написано от afterforever
![]()
![]()
![]()
азаз като добър приятел, ще му отстъпя туй.. честта.. ибез тва плаче във всяка тема, че е социално слаб
ето му възможност
Да ви чуя да ми скандирате името
![]()
![]()
това че едвам връзвам 2та края не значи че бих правел простотии просто не ма кинти покрай тая криза :С
Аз само искам да знам кой ще лъска на животните и ще ми го докарва във фабриките за дюнери .. щото разбира се мисля да почна да произвеждам и пакетирани за вкъщи ..![]()
.!.
![]()
![]()
![]()
дай по-весело, ве, господи, ве преебаваш майтапъ.. който си е за твоя сметка, ама се пак
![]()
Моя приятел си прави домашни фалафели и каза, че са станали много добре ам не мисля, че могат да се сравняват с купешките.
от мен са животните от теб е лъскането, само да не пиеш от стоката че ще се караме и ще делим 50 на 50![]()
МОЛЯ![]()
Аз съм шефа, аз определям правилата.
Няма 50 на 50, няма 30 на 70. Колкото кажа АЗ.
И не мога аз да им лъскам, заета съм с други неща. Да не мислиш че е лесно да държиш такава верига за дюнери.. то сделки, то неща.![]()
Айде, айде.. казвайте кой ще лъска, че няма време![]()
.!.
и игнорираме woshata, и си правим самички наша си дюнерджийница, нали?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо, вие тепърва навлизате в дълбините на бизнеса, а аз вече съм преуспяла милионерка. Бързо ще стъпча конкуренцията ви.![]()
.!.
![]()
![]()
![]()
най-нагу да съ убединиш с нас като видиш, че си губеща