- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рецепта за дюнер!?
Не съм ял ХУБАВ дюнер от лятото...
то густо, то пусто
Сигурно не си нацелил с ХУБАВ негър![]()
иначе, нем, аз не губя![]()
.!.
с хубав негър или с хубавия му генетичен материал![]()
![]()
иначе ще загубиш, тряа ти е ясно![]()
Е то същото.. мн ясно че цял негър в дюнера няма да се събере![]()
Ето, още един показател, че не разбираш от бранша и ще загубиш още на първия ден![]()
.!.
Зависи кой е негъра и кой прави дюнера... много знаеш месата дет се пекат от какъв цвят са били![]()
![]()
Чшш алоо![]()
Аз с тия си правя сапун да се мия от мазнината за картофките.
Трябва да се мисли рационално![]()
.!.
^ за цвят нз. ама повечето са лаели...
то густо, то пусто
негрите хващат "палачинката" обвиват с нея инструмента и почва да лъска за да не се губи материал![]()
Интересното е, че г-н Модератор не е пипнал тук, ама е изтрил умния ни "спам" с Бианка.
абе ти не разбрали аз съм модератор под прикритиеПървоначално написано от Blab
![]()
е, ти си Мачока, аз друг визирам:Д
а да аз съм админ, нищо искаш ли пак да си мод ? ще те направим и само аз ще съм над теб![]()
Blab мод ли е била?![]()
Е, не, мерси, не ща да съм отдолу.
Ще откажа![]()
Интересно развитие на темата![]()
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
![]()
не виждам само кой те кара да го правиш
![]()
то като те тегли отвутре, мой...
![]()
първите 2 страници бяха повлияни от тогава обзелата ме лигня и е неизбежно да ръся тъпотии дори да не искам![]()
следващите 5 в които участвам вече ме е срам![]()
.!.
да, виждам, че едвам се подаваш отпод бюрото![]()
така партньоре сега значи от мен животните от теб лъскането, но и на теб го казвам да не пиеш от материали ще делим 50-50
![]()
добре бе, ела и ти ама ще делим 40(за теб) и по 30 за нас, ама вие 2мата се разберете кой ще добива съставката![]()
Не, благодаря.
Аз си имам собствена верига. Мога и без вас.
Само смятайте как ще фалирате на 2рия ден заради мен![]()
.!.
Ти луд ли си!?! На нея 20, за нас по 40... плюс тва от нея лъскането, аз мене ОТК-тоПървоначално написано от Jesus
![]()
е да ама аз вече се свързах с виетнамците и преди да сготвят кучетата ще ми дават въпросната съставкатака че ще имам повече от тази съставка и при недостиг от твоя страна ще търсиш от мен(нас евентуално ако той се съгласи)