.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

ПОМОЩ!МИНИ ЗАЙЧЕ ОТГЛЕЖДАНЕ !

Така имам въпроси тъй като тези дни искам да си купя мини зайче или морско свинче.От София съм ама нещо не мога да си намеря :Д.Ако някои може да ми каже зоомагазини в ДРУЖБА И ЦЕНТЪРА щ съм много благодарна.Следващият ми въпрос е има ли разлика в храната,която се дава на морско свиннче и зайче тъй като съм имала морско свинче и му давах обсято взето сякакви плодове и зеленчуци,а сега като чета по форумите нещо не ми се пасват много :Д а и зайчето трябва ли да се ваксинира или нещо обезпаразитява щото за морското свинче нищо такова не съм правила.Ако може някой да даде инфо от личен опит моля Ви спешно ее!
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Сещам се за един зоо до Славейков ..
    като гледам не си запозната с нищо ... попитай
    няма да те нападнат хората в магазина ... та,ако искаш и ветеринар питай

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    В храненето най-много наблягай на сено и люцерна ,по-малко на гранулирана храна . А пресните плодове и зеленчуци може да му даваш по малко , но да не са основна част от хранителното му меню. Чрез тях му се задържат много течности в коремчето и може да получи разстройство, което при зайците много често е фатално. Има и храни които са едновременно за зайчета и морски свинчета и те си стават , но моят зайчок повече обича тази която е специално за зайци.
    Заека се ваксинира за 1-ви път като навърши 6 месеца , и след това периодично му се правят ваксинации всяка година , но мисля че ако не излиза навън, и няма друго животно вкъщи, няма проблем. Но за това попитай ветеринар най-добре. Моят (заек) е на година и половина и няма ваксинации.
    Ако имаш други въпроси или искаш по подробен отговор пиши на лична,ще се радвам да помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си