- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мацхока, искам си аватара!
С какво го заслужих, с каквооо?![]()
По темата: Чакаааам, иначе ще се оплача на комисията по наказване на форумци.Това, че ти клюмна стръка от няколко думи, не означава, че аз трябва да си го понеса.
Comprehend?![]()
Първо развей белия чаршаф.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Клюмна ми стръка, а...
вие за нааааденицата ли говорите)
гат' си отхапеш парче, тогава ще коментираш горчи ли, люти ли![]()
забележте .. маЦХока ...![]()
![]()
якооо!
хаьхьх ... ейй .. тцтц
апапахахахахха
мачок, мамка му, сигурен ли си, че нямаш някакъв еквивалент на цикъла при жените?
г/д на кръгъл месец/3 седмици ти идва едно такова настроение, че не наденица, а цял шпек ще дадеш на форумните диви.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ева си майката бианке недей така че ще те баннат по IP и после през прокси е много шибано :С
Мацхока много хока.Първоначално написано от miminia
![]()
Първоначално написано от Mooo6no
Хах ... ше го успокоиме!![]()
С тоя задник дето ми го навираш в лицето всеки път като погледна форума, може ли да съм неспокоен!Първоначално написано от miminia
![]()
Менторе, цикли да искаш при мен..![]()
забележете
не трябва ли да е 'спокоен' .. ?!може ли да съм неспокоен!хъхъ еййй :P
а това цикъла много шибано нещо, много се радвам че нямам![]()
мини-мини, що да съм 'спокоен', напротив, такива земни блага ми действат бая успокояващо )))
някакъв хипарскиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
ае ти пак не ме разбра .. ама карай .. оставям ви да си гукате .. ;д ;д
абе много си превъзбудена... успокой страстите, да ти не стане мокричко ))Първоначално написано от Bianca
![]()
С това твое присъствие, дето ми го навираш в лицето всеки път, като погледна форума, може ли да съм неспокойна!Първоначално написано от machoka
![]()
деца, защо се карате?![]()
![]()
бийте се
![]()
![]()
обаче Белушка как се отвърта, кефи ме
![]()
![]()
![]()
знаех си, че само с присъствие няма да се задоволишПървоначално написано от Bianca
![]()
бахмааму ква помия е тоя форум, верно не съм го забелязвала предиПървоначално написано от machoka
мачо, наистина ли не ти хрумва ква си излагация
поне е смешно де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
чакай и аз да се помазня на администратора![]()
мен пък васко ме кефи, той това го прави за да губи време, да е забавно и да живне малко форума![]()