- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мацхока, искам си аватара!
Верно се подмаза...![]()
А как фамилиарничииииш![]()
![]()
Тя е малка!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
мачока практикува аватаристична диктатура.
на оружие, братя, да свалим потисника!
*усеща как аватара му се изплъзва*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
но и верно е прав.Първоначално написано от afterforever
Махнах подписа на Бианка, който беше видеоклип, след като няколко пъти я подканях сама да го направи. След това тя пожела 'да ми го начука'. И понеже не желая да я гоня от форума и забраних аватара за известен период от време.
Предпочитам шеговите да се разберем, вместо да вадим нокти. Ако на някой не му допада - да не се включва. Да си губя времето в цинични шеги с малолетни никак не ми е приоритет, ама нали някой трябва да се направи на клоун.
Пък аз днес видях един до Борисовата, който много ми приличаше на Мачо, даже мислех да го заговоря.![]()
Говориш неистини, за някой различен от пръв път, котарачко. Тя те помоли ти да й го начукаш!!!![]()
А иначе приоритет или не - тряа се вършат някви неща насила![]()
Давай!!! Аз затова нямам аватар още...
![]()
Да бе, подканил си ме ти, един път спомена нещо, а докато се усетя, ти вече ми беше махнал профила.Първоначално написано от machoka
![]()
Аз пък бях решил, че Бини си го е махнала самостойно... бахти заблудата...![]()
![]()
Да бе, който и да питаш от баннатите или по друг начин санкционираните, винаги са невинни агънца, а пък аз излизам лошия 'чичко' хАХХАХ
би май гестс )))
Pedigree, днес борисовата не се е радвала на моето присъствие )
днес явно не е мой ден да се правя на клоун и да ви забавлявам :С ако няма шоу ще вие скучно и тъпо на всички :С а така е по-забавно![]()
Исусе, пак се мазниш усещам![]()
Кажи какво желаеш в прав текст, не омайвай
![]()
![]()
да бе мазня се да стана модератор и да ви банвам като топъл хляб![]()
Благодаря за искреността, ще бъде оценено...![]()
Оф, доспа ми се, не мога да споря повече, просто си искам аватара.![]()
абе ние редевно сме в 69 и скоро ще стана модератор, помни ми думата![]()
![]()
![]()
както видя, не е просто...
![]()
![]()
![]()
Само не забравяй откъде си тръгналПървоначално написано от Jesus
![]()
А за 69 няма да те питам![]()
![]()
епа как и на мен сами махали подписа без предупреждение и аз като стана мод и аз така ще правя![]()
То да си мод, не тряа ли си чист?![]()
е това беше много отдавна и тогава не знаех и се извинихпък и забравяш 69
![]()
'Баси търпеливото копе... такова, същество трябва да е тоя мачок... До ся отдавна щях да съм ви направила бааан, бааан, баааан на всички... и щях да се радвам на себе си и компанията си. Всички се изчерпвате суууупер бързо... мога да влизам веднъж годишно и да виждам все едни и същи простотии.
п.п. Чак е противно.
Ама ти кво, добър ли си в 69?