.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Всеки ден...?

Таа, искам да попитам каква е вредата от това, че си къпя косата всеки ден.
    Голям проблем ли е това и до какво може да доведе?
    Основата разбира се е, че косата ми се омазнява прекалено бързо и яко някой тръгне да ми предлага различни шампоани - пробвала съм десетки и нищо.

Ами аз до колкото знам така косата започва с времето да се омазнява повече..самият косъм се уврежда..чувала съм че се появява пърхот или че може да ти опада косата..дали има нещо верно незнам..едва ли съм ти помогнала..ноо

Косата може да ми окапе?!

Голям фен
    До колкото знам от честото миене косата се омазнява доста по бързо от обикновено и се изтощава
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Ми спри да си я миеш всеки ден !
    Не разбирам и защо го правиш ?
    Косата се оформя по - хубаво , когато не е толкова чиста !
    Даже в неделя съм на фризьор и той ми каза , днеска да си измия косата много хубаво да си я оформя малко и да си легна и в неделя да ида за прическата ! Каза , че е хубаво да не се третира толкова често за толкова малко време и че по - хубаво ще се получи , ако не ми пърха от всякъде косата !
    АЗ лично моята си я мия на 3 дни , не мога всеки ден да си я изправям и да я тормоза ,, Пъврите 2 дни си я правя какво ли не и на третия я вързвам да си почине и я мия !
    Не виждам никакъв смисъл в това да си миете косите всеки ден , друга работа нямаш ли си ? Двор , къща , чиний за миене

Пък после мазна ми косата , косъма на косата ти изтънява и се губи естествения блясък и цвят от честото миене ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Даже в неделя съм на фризьор и той ми каза , днеска да си измия косата много хубаво да си я оформя малко и да си легна и в неделя да ида за прическата ! Каза , че е хубаво да не се третира толкова често за толкова малко време и че по - хубаво ще се получи , ако не ми пърха от всякъде косата !
    АЗ лично моята си я мия на 3 дни , не мога всеки ден да си я изправям и да я тормоза ,, Пъврите 2 дни си я правя какво ли не и на третия я вързвам да си почине и я мия !
    Не виждам никакъв смисъл в това да си миете косите всеки ден , друга работа нямаш ли си ? Двор , къща , чиний за миене

Пък после мазна ми косата , косъма на косата ти изтънява и се губи естествения блясък и цвят от честото миене ..
    +1111111111!

Нищо няма да ти стане,стига да я миеш с шампоан за честа употреба.По-лошо е,ако е държиш мръсна.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    До колкото знам от честото миене косата се омазнява доста по бързо от обикновено и се изтощава
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Някои казват, че шампоана изтощава косата, а други - че е полезен, защото отмива мръсотиите.

Аз си мия косата 2 пъти седмично - сряда и неделя. Обичам да си сменям шампоаните, но видях, че тези, които са за изтощена коса изобщо не ми помагат. Дори косата ми си изгуби блясъка (говоря за Елсев с пчелно млечице). Затова вече използвам само шампоани за подхранване..като гледам цветът им да е бял, защото иначе има изкуствени оцветители, които не са полезни за косата. Балсам с отмиване ползвам всеки път, освен когато не си слагам маска - 1 път на 2 седмици (не знам защо съм си решила така). Ако си изправям косата, после не я пипам минимум 3 седмици. Един месец бях прекалила с пресите и сешоарите, така се паникьосах. Даже честно казано ми става жал за косата, особено когато я изправям. От цялото ми тяло, косата е единствено нещо, за кеото полагам грижи с голямо удоволствие

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Зависи от самата ти коса.
    Аз познавам много възрастни жени, които още от малки си мият косата всеки ден и все още имат, де. И до сега не съм ВИЖДАЛА на някой да му опада косата. Тия градски легенди дето ги разправяте "аз съм чувала това, това и това". Айде докажете, че е така, само плашите момичето.
    По-добре за косата е, след като се омазнява бързо, да се мие по-често, за да може да диша, от колкото да я стои мръсна. Познавам жена, която ВСЕКИ БОЖИ ДЕН си мие косата сутрин и вечер и не и се омазнява, не е окапала, няма пърхот. Просто така е свикнала - като влиза да се къпе, мие си и косата.
    И между другото пърхота се появява в следствие на раздраснен скалп (или в някои случаи при използването на неподходящ шампоан) и от вода няма как да се появи. Все едно като си мием зъбите всеки ден и да ни опадат, пф!

Re: Всеки ден...?

Цитирай Първоначално написано от SuN_LiGhT
    Таа, искам да попитам каква е вредата от това, че си къпя косата всеки ден.
    Голям проблем ли е това и до какво може да доведе?
    Основата разбира се е, че косата ми се омазнява прекалено бързо и яко някой тръгне да ми предлага различни шампоани - пробвала съм десетки и нищо.
    Ходиш ли с вързана коса,защото преди моята доста бързо се омазняваше само заради това?

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Iveto595
    От честото миене косата се омазнява по-бързо
    To infinity and beyond.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

ааа значи по-добре да си ходи с мазната коса,отколкото да я къпе всеки ден.На теб може би косата ти не се омазнява толкова бързо,но явно тя не може да я трае през 3 дена да я къпе.Нищо толкова страшно няма да и стане на косата.По-вредно е да ти влияе слънцето на мазна коса

защо всички казват че е вредно да се мие често косата???? напротив! добре е да се мие често, тъй като се махат мъртвите клетки... и тн...

омазнявасе още повече и повече ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си