.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Голям фен
    Между 10 и 37 , но и по друго време да го направиш си е за теб и надали на някой ще му пука.
    Don't worry, be happy!

Когато решиш че си готов/а и намериш подходящия човек,а другото си става ... За възраста аз мисля че от 15 16 нагоре е нормално макар че в днешно време го правят на 12 13

Град
    In the middle of Nowhere
    Офф..Ако щеш на 5 бъди,стига да го искаш...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Офф..Ако щеш на 5 бъди,стига да го искаш...
    абе не е точно така
    кво ще стане ако му се доебе, докато е още зародиш

има си време за всичко
    най-малкото поне физически да са готови

ей защо е този проблем с тази "неграмотност" у повечето от нас, говора за секса.

ЗАЩОТО ИСКАМЕ КУРВА С ГОЛЕМИ ЦИЦИ ДА НИ ПОКАЗВА КАК СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА!

айде сички ученици да дигнем стачка.момичетата сигурно няма повечето са злобни и ше ги е яд на скромната ни бъдеща "учителка" но момчета моля ви осъзнайте се!

искаме да се учим (поне момчетата) не говора за педерасите а за момчетата.Сигурен съм че ще ме подкрепят.

На 34
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Цитирай Първоначално написано от kris4ann
    На 34
    Не много са малки на 34, по добре на около 50-60 години

Град
    Велико Търново
    Няма "трябва". Когато човек е достатъчно голям, за да разбира какво прави и как да се пази. И най-важното да се чувства готов и да го иска..

Цитирай Първоначално написано от bsd
    На 34
    Аха
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Град
    Инкогнито
    поне да са на 16 такива дето се ебът от малки и на 18 са спали с повече от 5 човека за мен са уличници

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Всеки сам усеща кога е готвов,но за мен най-добра възраст за мен е 16 някъде

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    когато се почувстваш готов/а,но не по-малко от 14
    Summer (h)

Когато почувстваш, че си готова .. Дори и на 50 да си и да не се чувстваш,че си готова няма как да стане :P

Цитирай Първоначално написано от Mimito1991
    Когато почувстваш, че си готова .. Дори и на 50 да си и да не се чувстваш,че си готова няма как да стане :P
    ААаа.... ако не се чувстваш готова... абе можеш да минеш и без секс... не ти трябва... и на 100 да станеш... ако не си готова мойто момиче... заеби...
    Сега сериозно... мисля, че първят път трябва да е на 15-16 години според мен тогава човек е озрял достатъчно за полов контакт, както и да носи отговорността от това което прави... но при всеки различно... Т'ва да се чувства готов човек не ми се струва мого отдачно, в смисъл ако попиташ едно 12-13 годишндо да ли му се е*е и дали мисли че е готов... естествено, че ще ти изръси, "ЧЕ ЕСТЕСТВЕНО БЕ"... така че... тогава когато е озрял човек и на акъл и на физика 15-16 годинки е добре :P

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    според зависи
    на мене ми се струва норм на 15-16-17 нещо такова

[quote="kris4ann"]
    На 34

Ооо ,даа !!!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    на кой как му харесва всеки си избира кога аз съм посал вече по подобна тема ама немога да се сетя каде е

Времее да се обединим!

Голям фен
    17-18 мъ младото поколуение го прават по на 13 и после пишат у форумо теми от сорта на "може ли да забременее", "не ми е дошло" и др глупости

Град
    София
    На 34
    Аха
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Според мен не е важно кога а с кой ще го направиш първия път (: Няма значение дали ще е на 12 или на 25 , важно е да знаеш че човека до тебе няма само да те използва и да те зареже ( както правят повечето смотани "батки" дето са прости като галоши и само се възползват ) .

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Според мен не е важно кога а с кой ще го направиш първия път (: Няма значение дали ще е на 12 или на 25 , важно е да знаеш че човека до тебе няма само да те използва и да те зареже ( както правят повечето смотани "батки" дето са прости като галоши и само се възползват ) .
    Еми ,за да разбереш това трябва да прекараш доста време с човека 1 година ,година и нещо...Те повечето скачат в леглото още на 2рият месец и после се оплакват.Просто не трябва да се вярва само на думите които се казват ;] Трябва да се изпита човека...

И как да няма значение дали ще си на 12 или на 25 O,o На 12 пък трябва да си адската развратница ,за да го направиш... Просто сме такава нация...пропадаща... няма бягане.

--------------------------------------------------------

Град
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Еми ,за да разбереш това трябва да прекараш доста време с човека 1 година ,година и нещо...Те повечето скачат в леглото още на 2рият месец и после се оплакват.Просто не трябва да се вярва само на думите които се казват ;] Трябва да се изпита човека...

И как да няма значение дали ще си на 12 или на 25 O,o На 12 пък трябва да си адската развратница ,за да го направиш... Просто сме такава нация...пропадаща... няма бягане.
    Човек прави грешки понякога , затова не мисля че ако някое момиче го е направила на 12 и съжелява за това не трябва да казваме че е развратница . ( Не искам да давам примери от моя живот .... ) Ако някой "добър" и голям батко ( 16 - 17 год) ви каже че ви обича и би дал всичко за вас или пък се влюбите в него толкова че да правите всичко за него , дали няма да му дадете девсвеноста си ?! Хората които са "малки" са наивни , всичко е въпрос на това до колко ще умаяш "лапето" за да можеш да го отракаш .... много ми става гадно като се сетя какво подяволите си мислят когато го праят с 12 - 13 годишна даже и 14 , какво е да изчукаш момиче което не може да си напише името ,а вече е правило секс . В такъв случей не са виновни момичетата , а онези идоти които са готови на всичко за да си заменят раката с момиче ( ако се усещате какво имам впредвид) . Затова се замислете , накарайте и приятелите си да се замислят за това , да спрът малко с педофилските истории или историйте " колко яко беше с онзи батко " . Не вярвайте на никого с които не сте били поне 1 година (:

^ Да бе, ама ти виж и днешните 13-15 годишни, в тая граница. Да им личат годините? Току-що им дошъл цикъла, но вече са с минижупи, вечерен грим от сутринта и токчета по 12 см. Не е само вината в онея батковци 20+ с оджасканите БМВ-та, а и в малките. 'Щото нямат собствен характер, ама и не се стараят да се изградят като личности. Извинявай, ама сами си го просят. Кой ги кара още от малки да се гласят като "каките" ? Толкова са се изчанчили, че вече няма значение за тях какъв ще е мъжът(защото с мъже се хващат). Ако ще да ги спуква от бой, важното е, че ги кара на училище с оджасканото БМВ и им купува скъпи дрехи. И повярвай, малките не изпитват вина от това, че са тръгнали да си отварят краката от 12-годишни. Горди са, а когато се опитваш да им кажеш, че това не е правилния път, не е това начина, ти се изсмиват брутално в лицето и ти казват, че "това е техния си живот и така са си преценили", нищо че още мама и тати им мият чиниите, подреждат стаите и им осигуряват джобни и нормално ядене. Няма оправия. Те не се чувстват гузни и не се вслушват в чуждите думи. За тях важен е чадела, напиванията до козирката и секса с пича с хубавия "Мерцедес".

П.П - за втори път го пиша днес това за баткото с оджасканото БМВ. Явно ми е любим израз.

Супер фен Аватара на Glamour92
    кой когато иска,стига да знае за какво става въпрос ест
    на 12-13 год обаче е прекалено рано

Град
    Това което казваш е абсолютно вярно . Според мен забрави да споменеш едно , те не искат да приличат на какичките а на онея едрогърди силиконки по Планета ТВ . До сега не съм срещал момиче което да слуша нещо различно от чалга и да е тъпЪ трЪбЪ . А това с нощния грим е ужасно , не може момиче на 12 години да има толкова грим , че като и шибна един шамар и остава такава следа все едно съм ударил пресен бетон :/ По някога се чудя защо станахме такива , какво ни направи такива ?! Отговора е : УЛИЦАТА !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си