- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години трябва да е първия път?
Между 10 и 37, но и по друго време да го направиш си е за теб и надали на някой ще му пука.
Don't worry, be happy!
Когато решиш че си готов/а и намериш подходящия човек,а другото си става ... За възраста аз мисля че от 15 16 нагоре е нормално макар че в днешно време го правят на 12 13![]()
Офф..Ако щеш на 5 бъди,стига да го искаш...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
абе не е точно такаПървоначално написано от nefchi_bs
кво ще стане ако му се доебе, докато е още зародиш
![]()
има си време за всичко
най-малкото поне физически да са готови
ей защо е този проблем с тази "неграмотност" у повечето от нас, говора за секса.
ЗАЩОТО ИСКАМЕ КУРВА С ГОЛЕМИ ЦИЦИ ДА НИ ПОКАЗВА КАК СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА!
айде сички ученици да дигнем стачка.момичетата сигурно няма повечето са злобни и ше ги е яд на скромната ни бъдеща "учителка" но момчета моля ви осъзнайте се!
искаме да се учим (поне момчетата) не говора за педерасите а за момчетата.Сигурен съм че ще ме подкрепят.
Не много са малки на 34, по добре на около 50-60 годиниПървоначално написано от kris4ann
![]()
![]()
![]()
Няма "трябва". Когато човек е достатъчно голям, за да разбира какво прави и как да се пази. И най-важното да се чувства готов и да го иска..![]()
АхаПървоначално написано от bsd
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
поне да са на 16такива дето се ебът от малки и на 18 са спали с повече от 5 човека за мен са уличници
![]()
Всеки сам усеща кога е готвов,но за мен най-добра възраст за мен е 16 някъде
когато се почувстваш готов/а,но не по-малко от 14![]()
Summer (h)
Когато почувстваш, че си готова .. Дори и на 50 да си и да не се чувстваш,че си готова няма как да стане :P![]()
ААаа.... ако не се чувстваш готова... абе можеш да минеш и без секс... не ти трябва...Първоначално написано от Mimito1991
и на 100 да станеш... ако не си готова мойто момиче... заеби...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно...мисля, че първят път трябва да е на 15-16 години според мен тогава човек е озрял достатъчно за полов контакт, както и да носи отговорността от това което прави... но при всеки различно...
Т'ва да се чувства готов човек не ми се струва мого отдачно, в смисъл ако попиташ едно 12-13 годишндо да ли му се е*е и дали мисли че е готов... естествено, че ще ти изръси, "ЧЕ ЕСТЕСТВЕНО БЕ"... така че... тогава когато е озрял човек и на акъл и на физика
15-16 годинки е добре :P
според зависи
на мене ми се струва норм на 15-16-17 нещо такова
![]()
[quote="kris4ann"]Първоначално написано от bsd
Ооо ,даа !!!![]()
17-18 мъ младото поколуение го прават по на 13 и после пишат у форумо теми от сорта на "може ли да забременее", "не ми е дошло" и др глупости
Първоначално написано от kris4ann
![]()
![]()
![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Според мен не е важно кога а с кой ще го направиш първия път (: Няма значение дали ще е на 12 или на 25 , важно е да знаеш че човека до тебе няма само да те използва и да те зареже ( както правят повечето смотани "батки" дето са прости като галоши и само се възползват ) .
Еми ,за да разбереш това трябва да прекараш доста време с човека 1 година ,година и нещо...Те повечето скачат в леглото още на 2рият месец и после се оплакват.Просто не трябва да се вярва само на думите които се казват ;] Трябва да се изпита човека...Първоначално написано от Thunder01
И как да няма значение дали ще си на 12 или на 25 O,o На 12 пък трябва да си адската развратница ,за да го направиш...Просто сме такава нация...пропадаща... няма бягане.
--------------------------------------------------------
Човек прави грешки понякога , затова не мисля че ако някое момиче го е направила на 12 и съжелява за това не трябва да казваме че е развратница . ( Не искам да давам примери от моя живот .... ) Ако някой "добър" и голям батко ( 16 - 17 год) ви каже че ви обича и би дал всичко за вас или пък се влюбите в него толкова че да правите всичко за него , дали няма да му дадете девсвеноста си ?! Хората които са "малки" са наивни , всичко е въпрос на това до колко ще умаяш "лапето" за да можеш да го отракаш .... много ми става гадно като се сетя какво подяволите си мислят когато го праят с 12 - 13 годишна даже и 14 , какво е да изчукаш момиче което не може да си напише името ,а вече е правило секс . В такъв случей не са виновни момичетата , а онези идоти които са готови на всичко за да си заменят раката с момиче ( ако се усещате какво имам впредвид) . Затова се замислете , накарайте и приятелите си да се замислят за това , да спрът малко с педофилските истории или историйте " колко яко беше с онзи батко " . Не вярвайте на никого с които не сте били поне 1 година (:Първоначално написано от BlueFace
^ Да бе, ама ти виж и днешните 13-15 годишни, в тая граница. Да им личат годините? Току-що им дошъл цикъла, но вече са с минижупи, вечерен грим от сутринта и токчета по 12 см. Не е само вината в онея батковци 20+ с оджасканите БМВ-та, а и в малките. 'Щото нямат собствен характер, ама и не се стараят да се изградят като личности. Извинявай, ама сами си го просят. Кой ги кара още от малки да се гласят като "каките" ? Толкова са се изчанчили, че вече няма значение за тях какъв ще е мъжът(защото с мъже се хващат). Ако ще да ги спуква от бой, важното е, че ги кара на училище с оджасканото БМВ и им купува скъпи дрехи. И повярвай, малките не изпитват вина от това, че са тръгнали да си отварят краката от 12-годишни. Горди са, а когато се опитваш да им кажеш, че това не е правилния път, не е това начина, ти се изсмиват брутално в лицето и ти казват, че "това е техния си живот и така са си преценили", нищо че още мама и тати им мият чиниите, подреждат стаите и им осигуряват джобни и нормално ядене. Няма оправия. Те не се чувстват гузни и не се вслушват в чуждите думи. За тях важен е чадела, напиванията до козирката и секса с пича с хубавия "Мерцедес".
П.П - за втори път го пиша днес това за баткото с оджасканото БМВ. Явно ми е любим израз.![]()
кой когато иска,стига да знае за какво става въпрос ест![]()
на 12-13 год обаче е прекалено рано![]()
Това което казваш е абсолютно вярно . Според мен забрави да споменеш едно , те не искат да приличат на какичките а на онея едрогърди силиконки по Планета ТВ . До сега не съм срещал момиче което да слуша нещо различно от чалга и да е тъпЪ трЪбЪ . А това с нощния грим е ужасно , не може момиче на 12 години да има толкова грим , че като и шибна един шамар и остава такава следа все едно съм ударил пресен бетон :/ По някога се чудя защо станахме такива , какво ни направи такива ?! Отговора е : УЛИЦАТА !!!