- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години трябва да е първия път?
И аз слушам чалга от време на време, но не онея противни кючек мелодийки с текст "Остави ме!Върни се! Изневери ми! Мразя те!". Именно това е- нямат изграден характер и се поддават лесно на външни влияния, като тея кокони от телевизора. Общо взето музиката не определя какъв е човекът, но показва голяма част от същността и умствените възможности. И предлагам да продължим на лично, защото вече взехме да разваляме темата доста.![]()
Незнам кога трябва да започнеш-може би когато се почустваш готов/а и намериш подходящия човек каквото и да значи "подходящ" и най-вече ,когато имаш нужната сексуална култура(!)..,ама ако си на 11г-14г изчакай МОЛЯ ТЕ!това не е подходящата възраст..,НЕ Е!
УСПЕХ![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
На колкото се почувстваш готов/а,но най-добре е да се изчака "свещената" възраст 14.След 14 при всякакви положения според мен защото просто на 14 не мислиш трезво ами правиш всичко за пред другите.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
На колко... когато си наясно какво правиш и искаш да го направиш! А не... защото е модерно да правиш секс, както повечето келеши правят.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
няма тошна възраст за това. когато срещнеш подходящия човек другото само ще си дойде на мястото.И все пак до 13-14 години не е препоръчително поне според мен.Няма смисъл да се вживчваш като курва за да станеш като по-големите уж![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
ами и за момичета и момчета някъде около 17-18иначе е за кой когато е готов за тази крачка ...
![]()
ако си достатъчно глупав и на 10 ако искаш го направи![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
запуквайте се още от детската градина![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
За тия дето мислят че на 13 е добре...ВИЕ СТЕ ЛУДИ... беза да се обиждате![]()
Според мен треа некъде след 16-17![]()
Поне според мен много рано не е на добре независимо от другите ако ще и последна да остана![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
абе аз лично по едно време започнах да чувсвам някакво желание преди около 3 месеца...самото ми тяло го желаеше...и тъй като имам достатъчно добра сексуална култура го направих с гаджето ми...не бяхме ходили дълго време,но го познавах и от преди това..ии при това достатъчно добре! За жалост не мисля че беше достатъчно истинско...но...не съжелявам! На почти 16 съм...ии както казват повечето от съфорумниците....когато го почувсваш(както аз)..няма определена възраст!
Когато осъзнаеш че си готв!![]()
Когато знаеш,че имаш до себе си човек,който обичаш и на когото може да разчиташ.И той също те обича.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire