Приятел и аз имах първия срок един такъв проблемен, само че мутренско самовлюбено момченце дето се мислеше за бог. Беше от съседния клас, но си ходеше насам натам по стаите и дразнеше, един ден обиди бившето ми гадже. Не ми издържаха нервити и още тогава му бих един ритник в бъбреците. После след училище решихме да се разберем като мъже, счупих му носа и главата. Имаше викане при директорката, учителски съвет. Имаше идея да ме изключат, защото баща му бил спонсор на даскалото и можел да се откаже иначе, а парите били нужни на даскалото. Учителите ми и родителите на съучениците ми и на тези от другите осми класове обаче заплашиха, че ще преместят децата си в друго училище с подобна паралелка и директорката склони глава и още си уча в даскалото, а шибаното копеленце вече не се мярка по чуждите класни стаи.
Та да не се отнасям много, моят съвет е - действай, сритай цигането и 100% ще имаш подкрепата на родители и учители, 100% и те го мразят колкото ти и ще ти дадат едно така важно рамо на предстоящия след това учителски съвет.