- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Задължителна ли е личната карта след 14 години.
Е,това е въпросът ми!Очаквам отговора,защото след няколко дена ставам на 14 и ме интересува това.![]()
To infinity and beyond.
Да задължителна е и да те светна, че ако не си я направиш до 1 месец има глоби ... и Ч.Р.Д.![]()
Задължителна е.
nicolepcd
дам , ама аз като си я изкарах бях на 15 май .. не помня точно![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ми,ако не искаш не си я изкарвай.Мен ми е почти все едно дали ще имам или не,но казвах,че ще е добре да ми я извадят,а те се шматкат и накрая заради тая глупост си отлежах седем часа в една килия![]()
Да![]()
първата ми лична карта си изкарах преди 2 години като станах на 18 и никой нищо не ми каза![]()
По-добре си направи, че май има някви глоби..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мии то стана задължителна преди около 2 години за 14 годишните. Аз също имам, но си я изкарах половин година след като ги навърших.Първоначално написано от Jesus
Stay up all night with the stars *
Сега май да...
по принцип няма голям смисъл глоба :20-30 лв. аз чак като станах на 16 си я напраих, то инъче по-рано за ко ми е ...
Аз си направих едва миналата година .. на 17 бях .. то няма смисъл по-рано,така или иначе няма какво да я правиш тая лична карта .. Иначе глобата е символична,от рода на 20 лева ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Аз мойта си я изкарах на 14... мм чувала съм за някакви глоби обаче ме съмнява някой да те глоби за това ;dd
Не е вярно!От 14 до 16 НЕ е задължителна,а глоби има след като направиш 16 !!! Знам го със сигурност защото преди няколко месеца и аз това се питах та отидох няколко дена преди да стана на 16 и си подадох молба,глоби няма даже и ти е безплатна,защото не плащаш такса. : ))Първоначално написано от sunnymim
не знам кво е задължително и кво не, аз първата си карта я направих на 17 години (тая година) и не е имало никакви глоби.
Май не е задължително, аз си я направих на 16![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ какво ще ти коства да си направиш ?!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Изобщо, ама ИЗОБЩО не е вярно това. Задължителна е, аз моята на 14 я изкарах и на баща ми му се размина на косъм глобата.Първоначално написано от Vincitore
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз моята първа я извадих някъде около 15-тия си рожден ден... тогава глоби нямаше...
По мое време не беше задължителна, обаче офертата се състоеше в това, че на 14 години беше безплатна.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Това е защото го приеха така че хваща тези от 94 нататък, а 93 чакат да станат на 16.Първоначално написано от Vincitore
Stay up all night with the stars *
+1Първоначално написано от sunnymim
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.