- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Задължителна ли е личната карта след 14 години.
500-1000 лв.?!?!?!?!?!?!!?Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИИ???????
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ами,в малък град сме и проверки правя много рядко,а пък и тук всичка,ама всички сме познати и проблем-никакъв.Първоначално написано от bloodyF
![]()
Благодаря на всички,които ми помогнаха,темата може да бъде заключена.![]()
To infinity and beyond.
НЯМА НИКАКВИ ГЛОБИ !!! Спокойно аз си я направих в началото на годината .. всякакви глоби са отпаднали ...![]()
![]()
не.... ако ти се плащат глоби или ти се ходи в затвор...Първоначално написано от cool_doll
Как да няма смисъл по - рано беПървоначално написано от Cathylicious
,, Е така ще си вървиш до 17-18 без никакъв документ за самоличност
при положение , че е задължително на 14 - излагация
![]()
Задължителна е ! Не ги слушай кой на колко си я е вадил .. Една моя приятелка си я извади на 16 , когато трябваше вече 2 да си вади и я глобиха 100лв много хубаво и се усладиха!
Не знаеш вдруги ден какво ще ти се случи , ще ти поискат документ за самоличност и ти няма как да докажеш кой си ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+ това ти трябва , ако решиш да излезеш от държавата ,,
Не се знае , утре на екскурзия може да решите да заминете и ти у вас ще си седиш без лична ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
задължителна е, шот са ме спирали на 14![]()
ЛИЧНАТА КАРТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА СЛЕД 16 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ,А НЕ СЛЕД 14![]()
естествено че е задължителнаи както казаха по-горе след месец ако нямаш карта - глоба ;] айде и от мен Ч.Р.Д.
По принцип е задължителна,но това с глобата не е такаНикой няма да тръгне да проверява всеки непълнолетен (т.е. всеки над 14 години) дали има или не издадена лична карта!Глобата ще последва ако те хванат някъде след вечерния час и ти искат картата
Тогава обаче "мазалото" ще стане още по-голямо,защото ще ти напишат 2 или 3 акта,т.е. ще плащаш 2 или 3 глоби - една за това,че нямаш документи за самоличност в теб;втора,защото нямаш издадена лична карта и трета,защото си навън след вечерния час
![]()
Една позната наскоро се оттърва на косъм от тези 3 глоби и то само,защото едната кука ме познавашеи решиха да не се заяждат
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ЪъЪ...
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
задължителна е,аз мойта я извадих миналата год.,като бях на 14![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като цяло си права, обаче втора се вади на 18... да ме прощаваш.Първоначално написано от sladkish_14
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Задължителна е ! Аз вчера ходих да си я вадя. съветвам те да провериш в нете какви документи тряа да носиш че една фр чакала 30мин. и я върнали да си носи там някви неща. Ако си седми клас и на изпита ще ти тряа (така ми казаха де)![]()
![]()
![]()
Сега пък нищо не каза,вече...Граница се минава със ПАСПОРТ до 18 години!!!!!!!!!Това е лична карта не трябва,там затова поне съм сигурна.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Не слушай тези където казват, че личната карта не е задължителна .. Да, може би миналата година не е била, но вече е !!! ... Ако не извадиш лична карта, до 1 месец след като си навършила 14, се заплаща глоба от 20 до 150 лева ... (:
Long Live Rock N' Roll .. !
не е задължителна, защото аз ще ходя на изпитите след месец, а тогава още ще съм на 13,, така че ..Първоначално написано от sm_95
Желателно е да имаш лична карта
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
.........
уж е задължителна ,но аз си я извадих чак на 16 , просто нямах снимка и все отлагах , и отлагах ... Като си я извадих със закъснение никой нищо не ми каза , само дето ми взеха 20 лева глоба.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
daa az sum na 16 i o6te nqmam i trqq da si izvadq ina4e 6te globqt mama
Мда вуйна ми работи в паспортното и беше станало на въпрос за личните карти и каза че вече са задължителни иначе яко глоби
Мисля да
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Задължителна е,една приятелка я оръсиха 50 лева защото не си я беше изкрала(някаде два -три месеца след като ги навърши)Първоначално написано от Wrathchild
Another day,another drama