.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    амии ако ти се плаща глоба 500-1000 лева не си изкарвай...
    ако ще седиш до по-късно от 8 вечерта навън си изкарай да не плащаш ако те хванат
    ако си седиш вкъщи няма смисъл
    500-1000 лв.?!?!?!?!?!?!!?
    АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИИ???????
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    амии ако ти се плаща глоба 500-1000 лева не си изкарвай...
    ако ще седиш до по-късно от 8 вечерта навън си изкарай да не плащаш ако те хванат
    ако си седиш вкъщи няма смисъл
    Ами,в малък град сме и проверки правя много рядко,а пък и тук всичка,ама всички сме познати и проблем-никакъв.
    Благодаря на всички,които ми помогнаха,темата може да бъде заключена.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    НЯМА НИКАКВИ ГЛОБИ !!! Спокойно аз си я направих в началото на годината .. всякакви глоби са отпаднали ...

Град
    Е там...

Re: Задължителна ли е личната карта след 14 години.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Е,това е въпросът ми!Очаквам отговора,защото след няколко дена ставам на 14 и ме интересува това.
    не.... ако ти се плащат глоби или ти се ходи в затвор...

Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Аз си направих едва миналата година .. на 17 бях .. то няма смисъл по-рано,така или иначе няма какво да я правиш тая лична карта .. Иначе глобата е символична,от рода на 20 лева ..
    Как да няма смисъл по - рано бе ,, Е така ще си вървиш до 17-18 без никакъв документ за самоличност при положение , че е задължително на 14 - излагация
    Задължителна е ! Не ги слушай кой на колко си я е вадил .. Една моя приятелка си я извади на 16 , когато трябваше вече 2 да си вади и я глобиха 100лв много хубаво и се усладиха!
    Не знаеш вдруги ден какво ще ти се случи , ще ти поискат документ за самоличност и ти няма как да докажеш кой си ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

+ това ти трябва , ако решиш да излезеш от държавата ,,
    Не се знае , утре на екскурзия може да решите да заминете и ти у вас ще си седиш без лична ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

задължителна е, шот са ме спирали на 14

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ЛИЧНАТА КАРТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА СЛЕД 16 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ,А НЕ СЛЕД 14

естествено че е задължителна и както казаха по-горе след месец ако нямаш карта - глоба ;] айде и от мен Ч.Р.Д.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип е задължителна,но това с глобата не е така Никой няма да тръгне да проверява всеки непълнолетен (т.е. всеки над 14 години) дали има или не издадена лична карта!Глобата ще последва ако те хванат някъде след вечерния час и ти искат картата Тогава обаче "мазалото" ще стане още по-голямо,защото ще ти напишат 2 или 3 акта,т.е. ще плащаш 2 или 3 глоби - една за това,че нямаш документи за самоличност в теб;втора,защото нямаш издадена лична карта и трета,защото си навън след вечерния час
    Една позната наскоро се оттърва на косъм от тези 3 глоби и то само,защото едната кука ме познаваше и решиха да не се заяждат
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ЪъЪ...
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    задължителна е,аз мойта я извадих миналата год.,като бях на 14
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Аз си направих едва миналата година .. на 17 бях .. то няма смисъл по-рано,така или иначе няма какво да я правиш тая лична карта .. Иначе глобата е символична,от рода на 20 лева ..
    Как да няма смисъл по - рано бе ,, Е така ще си вървиш до 17-18 без никакъв документ за самоличност при положение , че е задължително на 14 - излагация
    Задължителна е ! Не ги слушай кой на колко си я е вадил .. Една моя приятелка си я извади на 16 , когато трябваше вече 2 да си вади и я глобиха 100лв много хубаво и се усладиха!
    Не знаеш вдруги ден какво ще ти се случи , ще ти поискат документ за самоличност и ти няма как да докажеш кой си ,,
    Като цяло си права, обаче втора се вади на 18... да ме прощаваш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Задължителна е ! Аз вчера ходих да си я вадя. съветвам те да провериш в нете какви документи тряа да носиш че една фр чакала 30мин. и я върнали да си носи там някви неща. Ако си седми клас и на изпита ще ти тряа (така ми казаха де)

Мега фен Аватара на Infinity
    + това ти трябва , ако решиш да излезеш от държавата ,,
    Не се знае , утре на екскурзия може да решите да заминете и ти у вас ще си седиш без лична ,,
    Сега пък нищо не каза,вече...Граница се минава със ПАСПОРТ до 18 години!!!!!!!!!Това е лична карта не трябва,там затова поне съм сигурна.
    To infinity and beyond.

Не слушай тези където казват, че личната карта не е задължителна .. Да, може би миналата година не е била, но вече е !!! ... Ако не извадиш лична карта, до 1 месец след като си навършила 14, се заплаща глоба от 20 до 150 лева ... (:
    Long Live Rock N' Roll .. !

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Задължителна е ! Аз вчера ходих да си я вадя. съветвам те да провериш в нете какви документи тряа да носиш че една фр чакала 30мин. и я върнали да си носи там някви неща. Ако си седми клас и на изпита ще ти тряа (така ми казаха де)
    не е задължителна, защото аз ще ходя на изпитите след месец, а тогава още ще съм на 13,, така че ..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Желателно е да имаш лична карта
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

уж е задължителна ,но аз си я извадих чак на 16 , просто нямах снимка и все отлагах , и отлагах ... Като си я извадих със закъснение никой нищо не ми каза , само дето ми взеха 20 лева глоба.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

daa az sum na 16 i o6te nqmam i trqq da si izvadq ina4e 6te globqt mama

Град
    Марс & Сатурн
    Мда вуйна ми работи в паспортното и беше станало на въпрос за личните карти и каза че вече са задължителни иначе яко глоби

След 14 е желателно, а след 16 навършени е задълвително. Аз си извадих, когато станах на 16 и полувина и никой не ме глоби.

Град
    Near To Hell
    Мисля да
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Като цяло си права, обаче втора се вади на 18... да ме прощаваш.
    Задължителна е,една приятелка я оръсиха 50 лева защото не си я беше изкрала(някаде два -три месеца след като ги навърши)
    Another day,another drama

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си