- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Айде пак прическата..
Значи първо да кажа,че нали преди бях пуснала тема,дали ще ми отива прическата,която бях сложила в темата...Е вчера уж,отидох да се подстрижа така,ама тая фризьорка като хвана едно от тея много ситните гребенчета,..като започна да дърпа...та мазало стана!И сега съм си пак със същата прическа само дето ми е малко скъсена![]()
.На 8-май имам РД,та ако може да давата предложения някакви за грим и прическа...[Знам,че има гугъл,но все пак вие доста сте ми помагали,и искам да чуя мнения].
![]()
To infinity and beyond.
Можеш ли да пуснеш някаква снимка, защото аз не съм те виждала и не знам какво ще ти отива..
и аз искам снимка... : )
доста ме бива за такива неща,така че ще помогна с каквото мога : )
http://i43.tinypic.com/2ajcenc.jpg
Къдрава ми е косата,в момента е мааалко по-къса..Със сини очи съм,ако не се вижда хубаво..кожата и косата са ми светли също.![]()
To infinity and beyond.
имаш много хубава коса...
...според мен...много ще ти отиват светло руси кичурчета
или изправена и едно бритонче...ммм 6+ :P
за грима...
http://kaprizen.com/?cat=15&img=140538 ...това се прави лесно и стой мн хубаво... ( ако ти харесва,мога да обясня как става)...
...на хубав човек,всичко му отива..така ,че действай ..каквото и да направиш ще си супер..и дано си изкараш добре...
Чрд от сега![]()
![]()
такам нека се развихря в собствената си област....
подстрижи си асиметричен бретон леко филиран...Изправи косата си с сешоар (по траен ефект) и предаи обем в корените .Мисля, че е идеално за твоята коса и ще ти отива...
за грима ... зависи от това с какво ще си облчена разбира се![]()
Но аз ти препоръчяам нещо в по- тъмен нюанс - черно ,сиво![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бритон???Айде разберете се да не повтаряте едни и същи, едно и също във всички теми.На къдрава коса - бритон.ЕлИиИиттТТууУуУу ти как я мислиш?Хигиената й (стара тема) да е като твоята - всеки ден изправяне?Е не става.Резултата е - аватара ти.
Според мен не се подстригвай за сега.Остави си косата малко да порасне и си я носи по-небрежно, ако си забелязала Ивайла Бакалова.
Можеш и да си я вдигнеш с фибички назад и да се получи нещо като водопад.
мани тия водопади..![]()
![]()
едно бретонче какво толкова... само го дърпа с пресата и готово .. а къдриците си оформя с пяна или крем за къдрици... аз като си изправям косата всеки ден какво? Важното е да знаеш с кви продукти да гоправиш....
Абе да,това за да седи издеално право,трябва да се изправя всеки ден.
Ще стане ебати сламата,ако въобще й остане нещо.
добре бе разбирачи...![]()
Първо благодаря на всики,които са дали мнението си и идеите си..Само да кажа,че преди да отида на фризьор вчера и аз имах намерение да си направя въпросния бритон,обаче фризьорката ме разубеди...Затова сега ми е като на снимката косата само дето ми е малко скъсена и по-обемна![]()
To infinity and beyond.
Е, да, изкуствена.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
виж кво нито се изправям всеки ден (вече през ден два три...правя си плитки за обем,или ходя вързана),нито знаеш хигиената ми на какво ниво е...че да говориш..тей че трай там...Първоначално написано от DonnerWetter
а тя има РОЖДЕН ДЕН..така че ще е добре малко разнообразие..да се изправи за един ден...ко ще и стане на косата от един ден разнообразна прическа..>!??!?!??
Първоначално написано от ELiTyYy
Ъ?Първоначално написано от ELiTyYy
ходи си избивай злобата на някой друг...
обърках горното за това го премахнах веднага ...
и когато знаеш какви продукти да използваш мн ясно,че ще имаш коса... то и Полина го каза![]()
Е, ти май съвсем се обърка...Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
абе айде стига сте се джафкалиDonnerWetter, ти недей да спориш с тези които знаят как да си поддържат косата !
ми не съм спала от 2 дена,ако се води за причинаа..толкова ми се спи,че не виждам и ко пиша... хах
но до преди 3-4 месеца се изправях всеки ден...да вярно цъфтеше..но с шампоана Индола вс се оправи...
колкото до това за изкуствената коса...не е изкуствена-естествена е.. хаха какво като е удължена...ако не бях споменала в няколко теми за поддръжката на такава коса..дали щеше да знаеш?!...
ще изразя и моето скромно мнение
http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/017..._1168221_r.jpg
http://g06.hit.bg/PARISSS.jpg
Първо отделям правоъгълен участък от косата отгоре на главата. Него също го разделям на няколко части и ги топирам в корените (като и там пръскам по малко лак), като започна отзад напред, като последния, който остава най-отпред го топирам само отвътрешната страна. А отпред го заглаждам, слагам го назад, за да покрие другите топирани кичури. И пръскам с лак, от по-голямо разстояние за да се фиксита добре.
А страничните участъци от косата ги приглаждам със ситен гребен, лакирам ги и ги прихващам с 1-2 фиби от тези най-обикновените, черните
обяснението го копирах, но мисля че е кратко и ясноопитай мисля че ще ти прилича, разбира се за тези прически трябва първ да се изправиш но нали имаш РД един хубав повод да направиш нещо по спец с косата си
и весело изкарване
и след рождения ден какво да ходи с къдрав бритон ли?Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
^ Ми винаги може да си го вдига с шнолка нагоре докато порасне.
Stay up all night with the stars *
Айде пак да повторя за всички БРИТОН,няма да имаПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
To infinity and beyond.
ами тогава.. http://www.nelystyle.com/tem_pics/1/5a.jpg
![]()
Голямо развихряне, големи разбирачи "Бретон, изправена коса и обем в корените".Извинявайте, ама всяка втора се носи така, следователно хич не разбирате!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...