- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пращате ли СМСи?
Поне пораснаха ли им гърдите?
Трябва да постнеш техни снимки с "преди" и "сега".)
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
АХхахаха.. да бе.. станаха като млекоцентрали. Завиждам чак.![]()
.!.
Първоначално написано от woshata
Бах,верно ли има такова бе??? Аз днеска само видях някво - Изпрати КАК и името на половинката си на 1244,за да разбереш как се целува! Пример: КАК ИВАН..
цена:2.40 лв.
2.40?????????????
Първоначално написано от angellove
Има..или поне имаше![]()
Не знам и аз.. то тва да си даваш парите за такива неща трябва да си мега тъп. 2.40 за тия неща си е направо безграничната глупост е така![]()
.!.
пращал съм само когато битиви бяха направили кампания за след наводненията и след като си поднових договора 3 месеца имах по 100 смс-а и ги пращах на приятели![]()
Да пращам смс-и НЕ става въпрос за това да почерпя децата с вафличка... става върпос за това ,че ако малко почече хора мислеха като мен и не им се свидеше и не бяха изпълнени с съмнения щяха да се съберат мн повече пари ! Замислете се дори и да е измама.. какво губите вие? 1 лв... а ако наистина тезе пари отиват при децата... какво печелят те...? по -добри условия за живот а някои дори и ЖИВОТА СИ...Първоначално написано от CheriHool
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Защо тогава няма прозрачност? Защо да се минавам? Как памперс можаха да направят кампания за ваксини за сумалийчетата и да заведат две мами от тези, които са помогнали за да се убедяд с очите си къде отиват паричките, а междувременно може и филм да се направи? Значи можело... Когато виждам къде отиват парите до последния лев ще дам, докато няма прозрачност няма да ги хвърлям на халост. И без това не са ми много...Първоначално написано от POLLINA
нямам какво др да кажа... България решава какво ще се случи с децата и...
Да, но не и като пълни джобовете на определени хора за сметка на децата в неравностойно положение.Първоначално написано от POLLINA
а твоето се нарича висш егоизъмПървоначално написано от s3xy
а от къде знаеш къде отиват парите ?защо да не отиват при децата...знаеш ли защо , щото както казах 1000 пъти вече - българския мозък е така усторен!Първоначално написано от babity
Полина, много си наивнаВярваш на всичко, което кажат по тв или за някаква кампания, която е под патронажа на Първанов.
И малките деца знаят, че парите не отиват по предназначение.
Жалко, докато има балаци като теб тлъстите мутри ще карат джипки.
Черинка ти каза какъв е начина.
Ако нямате работа, прочетете какво е написал един колега, блогър, по тая тема, включил е и сатира, разбира се.
http://ianchefff.blog.bg/drugi/2009/...unaited.325734
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
неееееее![]()
мн са дразня на такива неща
За Вип Брадър няма да говоря-позьорщина пълна![]()
![]()
Какви са тия наивните хора нз.
А най-голямата простотия е на Сделка или не.Участвай за апартамент със смс на номер и отговори на 50 въпроса.Като сложиш всеки смс по 1.20 айде 60 лв.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Самите "съквартиранти" си го казаха - и Ивайла, и Део, и съпругът на Аня Пенчева.Първоначално написано от allergic
Благотворителността за мен е когато хората помагат, без да целят показност, без да искат да се докажат като "добродетелни", а всъщност всичко това е пиар акция.
Каузите си заслужават, наистина, но защо Нова телевизия не отпуска част от парите, събрани от реклама за благотворителност? Защо телефонните компании налагат ДДС и печелят 20% от парите, които ние "изпращаме"?
Аз не пращам пари за подобни "благотворителности", нито пък ме интересува кой ще спечели някое-си-предаване.
Единственото нещо, за което всяка година гласувам по 3 пъти е Евровизия и изпращам по 5 съобщения за Българската Коледа.
А адашката...Това с виповците, не е помощ. Просто повече уиски и мезета за Тошко, които без друго се е хранил достатъчно с народни пари. Пък и никакъв вип не е, но хонорарът му е най-висок.
Не! Кур за тези предавания и за смс-ите и за Гала и за Ники Кънчев!
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Колкото и да е благотнорителен третият сезон на "Вип Брадър", аз СМС не съм и няма да изпратязащо ? Защото не знам къде ми отиват парите. 100% и продуцентите дърпат някакви пари, не е всичко за децата. Това го оставете, това да беше. Ами бързи пари, банкноти по ноти, в предаването на Кафе, Жените...там също има едни каки, които постоянно казват "станете 10-ти, и имате уникалният шанс да спечелите..." има и наивни люде, които мислят че ще спечелят. Не се хваля, аз не съм пристрастен да пращам смс-и, но тото редовно играя, и отвреме-навреме хващам тройка-четворка - кога 50, когато 100 лв. има и по-големи печалби...абе хазарт ли е, не е работа, ама такъв е живота !
![]()
А ти откъде знаеш къде отиват парите? Приятелка ми каза, че имало някаква кампания (съжалявам, че не мог да възпроизведа името) и хората направили в сайт, в който пишело къде е похарчено всяко левче, т.е. пак имат мегдан да си поиграят с цифрите, но поне показват желание за пълна прозрачност. Отново евала за съвместаната работа н Памперс и Уницеф. Ето това наричам аз добре организирана кампания.Първоначално написано от POLLINA
^ Така е.
Памперс поне имат някакъв продукт, който се купува и е на пазара и печелят от него, докато вип брадър съществува благодарение на зрителски интерес и такива като полинчето, дето мама и тате й зареждат телефона и тя им профуква паричките по онез сладурковци от екрана.![]()
60 леваПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
Не,не пращам и никога не съм.На принципа съм око да види,ръка да пипне.Вип брадър може да даряват сума,но няма да е кой знае колко се пак трябва да се плаща на хората,на оператори и много др...
Аз един път съм пращала- беше миналата година, в Денсинг старс. Бях на градус и видях, че има награда кола..и пратих.
Иначе не съм пращала- мизерно малък процент отива за благотворителност(ако е някаква кауза). Големият процент остава при оператора.
Аз не съм.
Но баба ми ме е карала да пращам от нейно име, за да участва в някакви предавания за награда, но го правя щото ми готви.![]()
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.