.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Поне пораснаха ли им гърдите?
    Трябва да постнеш техни снимки с "преди" и "сега". )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Непостоянно
    АХхахаха.. да бе.. станаха като млекоцентрали. Завиждам чак.
    .!.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Не ми се обиждайте ама ми бърка в здравето като някой пише
    ето
    така
    щото му
    изглеждало по пригледно
    ЙЕС бе ..
    бахти

По темата. Не, не пращам. За биг вип мип и още не знам какъв си брадър, мюзик айдъл, ъъ и там всичко останало, и лев няма да дам. Ако искам по някакъв начин и ако можех, щях да го направя. А тука дали или без моето левче няма да умрат, при положение че разхищението вътре е в пъъъти по-голямо. Всъщност по темата съм писала предостатъчно още в началото на предаването и не смятам да се повтарям, че все се намират малоумници дето да ми спорят. Не, мерси.
    Иначе темата я разбирам, може би, и за тия безсмисмените неща за зодии или колко процента си отиваш с няяякой си. Ей тва па няма такава тъпотия. А интересното е, че винаги има хора, които се връзват. АХАХАХА... онова дето, ако си поръчаш мелодия и ти растяли гърдите. Е няма такъв смях, но моите приятелки пращаха ли, пращаха
    Тцъ, тцъ.. мъкаа.

Бах,верно ли има такова бе??? Аз днеска само видях някво - Изпрати КАК и името на половинката си на 1244,за да разбереш как се целува! Пример: КАК ИВАН..

цена:2.40 лв.

2.40?????????????
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Wonderland
    не пращам.

Град
    Непостоянно
    Има..или поне имаше
    Не знам и аз.. то тва да си даваш парите за такива неща трябва да си мега тъп. 2.40 за тия неща си е направо безграничната глупост е така
    .!.

Град
    Инкогнито
    пращал съм само когато битиви бяха направили кампания за след наводненията и след като си поднових договора 3 месеца имах по 100 смс-а и ги пращах на приятели

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    абе какво е 1 лв бе? Толкова ли сте свидливи... Погледнете тези деца и пак помислете кое е по-добре да си купите някъф чипс било то бира или каквото и да е... или да изпратите ЕДИН СМС.......
    нямам думи често....сега ще ме нападнете и ще кажете ... а къде отиват тези пари? ами с това вечно съмнение на българина до никъде няма да стигнем!!!
    М, девойко, не си ли чувала, че когато и да поискаш, винаги можеш да идеш на посещение в някой дом.
    С тва левче вземи едно пакетче 'боровец' и едни ядки и иди почерпи некое от тия детенца.
    Предполагам, едва либи пратила "Смс'...
    Да пращам смс-и НЕ става въпрос за това да почерпя децата с вафличка... става върпос за това ,че ако малко почече хора мислеха като мен и не им се свидеше и не бяха изпълнени с съмнения щяха да се съберат мн повече пари ! Замислете се дори и да е измама.. какво губите вие? 1 лв... а ако наистина тезе пари отиват при децата... какво печелят те...? по -добри условия за живот а някои дори и ЖИВОТА СИ...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    абе какво е 1 лв бе? Толкова ли сте свидливи... Погледнете тези деца и пак помислете кое е по-добре да си купите някъф чипс било то бира или каквото и да е... или да изпратите ЕДИН СМС.......
    нямам думи често....сега ще ме нападнете и ще кажете ... а къде отиват тези пари? ами с това вечно съмнение на българина до никъде няма да стигнем!!!
    М, девойко, не си ли чувала, че когато и да поискаш, винаги можеш да идеш на посещение в някой дом.
    С тва левче вземи едно пакетче 'боровец' и едни ядки и иди почерпи некое от тия детенца.
    Предполагам, едва либи пратила "Смс'...
    Да пращам смс-и НЕ става въпрос за това да почерпя децата с вафличка... става върпос за това ,че ако малко почече хора мислеха като мен и не им се свидеше и не бяха изпълнени с съмнения щяха да се съберат мн повече пари ! Замислете се дори и да е измама.. какво губите вие? 1 лв... а ако наистина тезе пари отиват при децата... какво печелят те...? по -добри условия за живот а някои дори и ЖИВОТА СИ...
    Защо тогава няма прозрачност? Защо да се минавам? Как памперс можаха да направят кампания за ваксини за сумалийчетата и да заведат две мами от тези, които са помогнали за да се убедяд с очите си къде отиват паричките, а междувременно може и филм да се направи? Значи можело... Когато виждам къде отиват парите до последния лев ще дам, докато няма прозрачност няма да ги хвърлям на халост. И без това не са ми много...

Град
    Manhattan *
    нямам какво др да кажа... България решава какво ще се случи с децата и...

Да, но не и като пълни джобовете на определени хора за сметка на децата в неравностойно положение.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от s3xy
    за vip brother - да !
    не гледам нищо от него, но каузите си заслужават според мен .. без да те обиждам, егоист си .. бира, чипс, бла-бла .. мн по хубаво е да се почустваш съпричастен и помагащ според мен
    а твоето се нарича висш егоизъм

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Да, но не и като пълни джобовете на определени хора за сметка на децата в неравностойно положение.
    а от къде знаеш къде отиват парите ?защо да не отиват при децата...знаеш ли защо , щото както казах 1000 пъти вече - българския мозък е така усторен!

Полина, много си наивна Вярваш на всичко, което кажат по тв или за някаква кампания, която е под патронажа на Първанов.
    И малките деца знаят, че парите не отиват по предназначение.
    Жалко, докато има балаци като теб тлъстите мутри ще карат джипки.
    Черинка ти каза какъв е начина.

Ако нямате работа, прочетете какво е написал един колега, блогър, по тая тема, включил е и сатира, разбира се.
    http://ianchefff.blog.bg/drugi/2009/...unaited.325734
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    неееееее

мн са дразня на такива неща
    За Вип Брадър няма да говоря-позьорщина пълна

Какви са тия наивните хора нз.
    А най-голямата простотия е на Сделка или не.Участвай за апартамент със смс на номер и отговори на 50 въпроса.Като сложиш всеки смс по 1.20 айде 60 лв.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от allergic
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    На тях са им платили да са там!
    И от къде знаеш?
    Продуцентите ли ти казаха?
    Самите "съквартиранти" си го казаха - и Ивайла, и Део, и съпругът на Аня Пенчева.

Благотворителността за мен е когато хората помагат, без да целят показност, без да искат да се докажат като "добродетелни", а всъщност всичко това е пиар акция.

Каузите си заслужават, наистина, но защо Нова телевизия не отпуска част от парите, събрани от реклама за благотворителност? Защо телефонните компании налагат ДДС и печелят 20% от парите, които ние "изпращаме"?

Аз не пращам пари за подобни "благотворителности", нито пък ме интересува кой ще спечели някое-си-предаване.

Единственото нещо, за което всяка година гласувам по 3 пъти е Евровизия и изпращам по 5 съобщения за Българската Коледа.

А адашката...Това с виповците, не е помощ. Просто повече уиски и мезета за Тошко, които без друго се е хранил достатъчно с народни пари. Пък и никакъв вип не е, но хонорарът му е най-висок.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    не ; )

Град
    Hate City
    Не! Кур за тези предавания и за смс-ите и за Гала и за Ники Кънчев!
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Мега фен
    Колкото и да е благотнорителен третият сезон на "Вип Брадър", аз СМС не съм и няма да изпратя защо ? Защото не знам къде ми отиват парите. 100% и продуцентите дърпат някакви пари, не е всичко за децата. Това го оставете, това да беше. Ами бързи пари, банкноти по ноти, в предаването на Кафе, Жените...там също има едни каки, които постоянно казват "станете 10-ти, и имате уникалният шанс да спечелите..." има и наивни люде, които мислят че ще спечелят. Не се хваля, аз не съм пристрастен да пращам смс-и, но тото редовно играя, и отвреме-навреме хващам тройка-четворка - кога 50, когато 100 лв. има и по-големи печалби...абе хазарт ли е, не е работа, ама такъв е живота !

Цитирай Първоначално написано от babity
    а от къде знаеш къде отиват парите ?защо да не отиват при децата...знаеш ли защо , щото както казах 1000 пъти вече - българския мозък е така усторен!
    А ти откъде знаеш къде отиват парите? Приятелка ми каза, че имало някаква кампания (съжалявам, че не мог да възпроизведа името) и хората направили в сайт, в който пишело къде е похарчено всяко левче, т.е. пак имат мегдан да си поиграят с цифрите, но поне показват желание за пълна прозрачност. Отново евала за съвместаната работа н Памперс и Уницеф. Ето това наричам аз добре организирана кампания.

^ Така е.
    Памперс поне имат някакъв продукт, който се купува и е на пазара и печелят от него, докато вип брадър съществува благодарение на зрителски интерес и такива като полинчето, дето мама и тате й зареждат телефона и тя им профуква паричките по онез сладурковци от екрана.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    неееееее

мн са дразня на такива неща
    За Вип Брадър няма да говоря-позьорщина пълна

Какви са тия наивните хора нз.
    А най-голямата простотия е на Сделка или не.Участвай за апартамент със смс на номер и отговори на 50 въпроса.Като сложиш всеки смс по 1.20 айде 60 лв.
    60 лева

Не,не пращам и никога не съм.На принципа съм око да види,ръка да пипне.Вип брадър може да даряват сума,но няма да е кой знае колко се пак трябва да се плаща на хората,на оператори и много др...

Мега фен
    Град
    София
    Аз един път съм пращала- беше миналата година, в Денсинг старс. Бях на градус и видях, че има награда кола..и пратих.

Иначе не съм пращала- мизерно малък процент отива за благотворителност(ако е някаква кауза). Големият процент остава при оператора.

Супер фен Аватара на Riot
    никога жив
    Моля ?!

Аз не съм.
    Но баба ми ме е карала да пращам от нейно име, за да участва в някакви предавания за награда, но го правя щото ми готви.
    Как искам да съм горе
    високо на върха,
    да литне мойта песен
    като птица над света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си