- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+
еми не е хубава, се едно тамън е излезнала от ковчег...Първоначално написано от vampire_girl_
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
съгласна съм с тузаро нищо лично към момичето,но така определено не ми харесва![]()
Защо пък трябва да си променя стила след като така се чувства добре има толкова красиви метълки,но само защото не са гадни,мазни кифли и не си показват циците никой не ги оценява!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
да съм споменал някъде че няма красиви метълки, гинесгърл да не би да е тупалка??? Тва че вие пускате некви супер умрели готик трупове ние не сме виновни.Първоначално написано от billytalent
е кво да ги оценяват,баси?Първоначално написано от billytalent
тая верно прилича на некъв призрак,не знам какво секси има в това?!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Гинесгърл пък откога е метълка?Първоначално написано от tuzaro
![]()
Той много ги разбира.Първоначално написано от Pedigree
![]()
А тая, която вампирът пусна...![]()
на мен ли ми се струва така или на първата снимка си е изсветлявала кожата с фотошоп?Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Не е фотошоп има си бял туш най-вече за сценичен грим се използва...а за някой които не правят разлика между метълки,пънкари и т.н. да си затварят устите!!!
Еее?Първоначално написано от billytalent
Еееее?
И какво като имате еднакъв стил? Това не значи, че е хубава и че трябва да я защитаваш. По стила ли определяш хубостта на даден човек?
Виж, за теб мога да кажа, че си красива, ама тая.... Извинявай, ама да не играе някой мъртвец?
начи чалгарките не могат да се мажат с грим яко,щото иначе са курви,ама ако е метълка и има един тон грим,тогава не е същото.
тва е естествена красота сигурно![]()
имах предвид че не е чалгаджийка майнаПървоначално написано от Pedigree
tuzaro въпреки,че в повечето случай харесва така наречените кифли с големи цици и коси,трябва да му се признае,че има вкус за момичета-все хубави слага.Не разбирам само защо в темата за хубави момчета няма нито едно момче където да е сложило снимка на друго а в темата за красиви момичета момичетата са по активни в харесването от момчетата ... малко е странно![]()
На мене ми харесва, момичето е симпатично... Може би без първата снимка..Първоначално написано от vampire_girl_
Друг е въпроса, че когато попредледах първите страници, ми направи впечатление, че всичките "красавици", дето сте ги наредили там, използват фон дьо тен поне 2 тона по- тъмен от цвета на кожата си, пък за грима не отварям темата изобщо... И тва е "красиво"?!![]()
Права си, ама красиво ли е да използваш фон дьо тен, 3 пъти по-светъл от цвета на кожата ти?Първоначално написано от Abigoria
![]()
Момичето е хубаво ама тва си е наистина фотошоп, а не бял туш. Поне за първата и третата снимка съм сигурна...даже е адски калпаво направена...само забележете колко е блърната ... а и с този бял туш да си маже цялото тяло ?!?!Първоначално написано от billytalent
Да, и тва го има.. Обаче има и хора с адски бяла кожа (моята е като сирене...) Нейната не е такава, намацотена е, то е ясно, също както онея от първите странички... Но не е красива?!Първоначално написано от Bianca
Че има красиви метълки, има. Както има и красиви кифли, както има и най-различни красиви момичета, изглеждащи по различен начин.
Аз лично не намирам нищо красиво в бяла като призрак кожа, очи, които не се виждат от черно и черни устни. Да, изглеждат като Снежанка, като някакви героини от приказки, но не са красиви.
А като почнете да се обяснявате как в коя има не знам си колко фон дьо тен, а как трета била гримирана. Не винаги естественото е красиво, не всяко негримирано момиче е красиво(както и всяко гримирано е).
http://i30.tinypic.com/1zmnqja.jpg
^мнооого гадна
Ти сериоооозно ли?Първоначално написано от Pedigree
С тея джуки, дето дори нацупени не мога да ги нарека...
^ сигурно котката показва, а ние не сме разбрали
Естествено,че не я определям по стила музика,в темата съм пускала снимки и на фешънки,които са ми харесвали...конкретно за момичето,от което тръгна всичко много ми харесва гледала съм супер много нейни снимки и за мен лично е хубава или по-точно има нещо интересно в нея..иначе мерси,не мисля така за себе сиПървоначално написано от Bianca
![]()