- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+
сестра ти не е за темата майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
щото не е красива за тва. Като ти е сестра не означава че е красавица.
![]()
Някой ще каже, че е красива, друг - не. Но правилното изказване със сигурност не е, че "не е за темата". Грубо е. Не казвам че е красавица защото ми е сестра, просто не виждам смисъл да качвам снимки на момичета от сайтова, при положение, че си имам една такава вкъщи. И незнам тузар ли си какъв си, но си мери грубия език, майна!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
А ти мацка, качи такива снимки, че въобще нямаш право на глас. ХАХАХАХАХАПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
![]()
![]()
а ти да дойдеш да ми измериш нещо друго искаш ли?? Не е за темата сестра ти, може да не пускаш повече снимки.
че не е за темата-не е,ако искаш си ги пускай-но като линкове,огромни са!
ХАхаха, Ти к'во като качваш снимки на толкова момичета, няма ли коя от тях а ти го измери? Или ти успяваш, да се докопаш само до снимки и нищо друго майна???? Всичко може стига да може, но сега не може. Според мен снимките на сестра ми, са си на точното място и ще продължа да ги качвам. Или поправи темата на: "КАЧЕТЕ СНИМКИ НА БЪЛГАРСКИ МОМИЧЕТА, КОИТО ТУЗАРО ЩЕ ОЦЕНИ И ПРЕЦЕНИ, КОИ ДА ОСТАНАТ, И КОИ НЕ. (:"Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне ги пусни като линкове или ги намали,огромни са
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И?Защо реши,че ти ще ми кажеш,дали имам или нямам право на глас?Първоначално написано от Monina
До сега не бях виждала,някой да пуска снимки на едно и също момиче във всеки пост,и то при положение,че е казано,че момичето не е за темата.
Окей,намирай я за хубава,но не е нужно да качваш всички нейни снимки,които имаш.
яко си тъпа майна, половината форум ти каза че не става ти пак пускаш... Грозна е сестра ти, а сигурно и ти щом ти е сестра, така че не бъди толкова наивна и не слагай снимки.Първоначално написано от Monina
![]()
Драга съфорумке,конкретизирам - Monina .Сестра ти не само,че не е за тази тема, но е и доста далече от необходимото физическо съзряване,допринасящо за пропорционалността на тялото,също необходима за присъствие тук,в тази тема.Когато вторичните и полови белези се развият достатъчно,че поне да заприлича на зряла девойка,можеш да се опиташ да ни убедиш,че мястото и е в тема със заглавие "снимки на КРАСИВИ български момичета".Защото от сестра ти лъха невинност,в лошия смисъл на думата.Като прибавим и неподходящата форма,под която си пуснала тези снимки,а именно големината им,която подчертава още повече някои нейни физически непривлекателни за масата черти,се получава не чак толкова красиво създание,което не означава непременно,че тя няма да се промени.Когато/ако,това се случи,си подканена да пуснеш линкове към нейни снимки.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Отказвам да споря. И пак те предупреждавам тузаро, мери си приказките!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
^ или ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
нема да ти дам да го лигавиш колкото и да ти се искаПървоначално написано от Monina
![]()
Мноу си злеПървоначално написано от Monina
![]()
той кво е виновен,че сестра ти е грознаПървоначално написано от Monina
![]()
до довечера ако станат 210 ше пусна, ама само някой да пусне вместо менПървоначално написано от PIF
![]()
тузар, моем те уредим с оная прегорелата с очилата
иначе на мен ми е гадна
Монино, арна е сестра ти
не го слушай тузаря
той има по-селски критерии за красота![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
www.album.bg/mel ?Първоначално написано от falshiwata