- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+
Ейй, тази е от моето даскало, тази година завърши.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
На живо е още по-готина.
Първоначално написано от Jadzia
вечер е все пак, някои хора ще сънуват кошмари, кой знае, може и да не заспят, ако решат да прегледат цялата тема... какви са тези плашила?!![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от Bianca
Мдам,бяхме в 1 клас от първи до четвърти.От моя град е по принцип.Търсих по-хубави снимки,ама нямаше![]()
На живо е мн по-красива
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ако прегледат цялата тема, ще установят, 4е 50% са крокодили, 20% са наконтени кифли, 20% са симпатични и то не заради черти, а заради чар и едва 10% са "красиви български момичета", хората вече влагат и най- малкото в това понятие, а не е правилно така, трябваше да я кръстят по др начин тематаПървоначално написано от akinom
Първоначално написано от akinom
Ти да не си от Троян?
^ Междудругото всеки има различна представа за красиво.Може примерно някой да харесва тези 20%,който са гримирани,други може да харесват по-чаровни момичета.Твърде е относително изказването ти
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от Bianca
хаха защо? От Ловеч ли си?
хаха, не съм.
^ не ти,момичето пуснало снимките с Троянските "красавици"
ейейй леко де,според мен са хубавиа и това че са гримирани ,не означава че се гримират защото за грозни.. виждала съм ги и без грим и затова за мен са хубави
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
О, Боже- дано всеки, който гледа тази тема да е с дебели диоптрi. Без мен, как можете да харесвате такива лашила и никъде не съм споменавала, че нагримираните са грозни, горкичките поне се стараят, но да пускате такива, като момичето озаглавяващо предната страница..?!Първоначално написано от DivoTo_KoTe
^ не ставаше на ? за твоето изказване.
уф превзех темата.
тцтцтццццц махам им снимките не заради нападките че са грозни,а заради тях-не заслужават такива мнения и все тая за мен са си хубави пак
засрамете се,можеше просто да кажете че не ви харесват,а не какви са крокодили![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
И аз съм пускала едната и получих същите реакций.
е тва е ! ! !Първоначално написано от bubinkaa
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ай карамба шлядку бебсПървоначално написано от DimovB
![]()
![]()
Дам, имам предвид, че ходеше много яко, някакво танцово пристъпваше.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Този в ляво, точно до нея, много ми прилича на 5стар ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
^От моето даскало е, не е нищо особено.