- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+
Първоначално написано от Shalala
![]()
Не, просто и ти харесваш евтини кифли.
![]()
Всеки има вкус, ама нечии са селски. :Д
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
1-во ти си момиче и мнението ти за женската красота винаги е грешноПървоначално написано от Bianca
2-ро ТИ нямаш вкус
3то...3то спрете да се джафкате...ДимовБ има и момичета с много по-добър вкус за женска красота от момчетата..Не говоря конкретно за теб и Би(а)нка...
няма такова понятие като по-добър вкус
или имаш или нямаш
на момчетата им е заложено да си харесват женските, според това кое ги привлича в тялото на момичето, и крастотата е комплекс от качества, а не само красиво лице или очи
Окей, тогава има момичета,които определено имат добър вкус що се отнася до женска красота и то без да завиждат.![]()
[/img]
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ебати глупостите ръсиш, честно.Вярно е, че има израз "имаш вкус", но в скоби се подразбира "добър".
![]()
Да имаш вкус, значи да виждаш нещата през свой си "мироглед", така да се каже. Не значи да разбираш от хубави мацки / коли / дрехи / музика.
не мисля че жена може да отсъди правилно кое е красиво и кое не, що се отнася до представители на собствения й пол, което важи и за момчетатаПървоначално написано от Ag
все едно да тръгна да ви лепя некви мамини шлядурковци в темата за момчетата и да претендирам че са красиви..
изобщо не ми говориПървоначално написано от Bianca
слагай си снимките на "скъпите" камили и не ми се обаждай повече по тоя въпрос
Окей това си е твое мнение.Аз имам съвсем различно.Вярно е, че сме много завистливи, НО има да има и такива които наистина умеят да преценят.Първоначално написано от DimovB
![]()
Polly<3
Едно от най-хубавите момичета,които познавам .
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Е,мн е хубаваа.ама тая снимка й е стара
ето еднна от новите й..но според мен е по-чаровна на предишната.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
На първата снимка наистина не може да се каже, че е красива..Дори ми е леко грозна..Но на втората има лееек чар.
егати черпака![]()
Бе ако не се усмихва е по-добре...Иначе е скръб пълна..
Аз съм забелязала, че всички предпочитаМЕ момичета на снимки, които са направени с хубав фотоапарат. Струва ми се, че дори и най-грозната кранта да е снимана с такъв, пак ще има нещо "хубаво" в нея. Признавам си, че и аз се подлъгвам така.
Но на живо работата е друууууууууууга.
Третото момиче ми е грозаво![]()
стига си търсила за кво да се хванешПървоначално написано от Bianca
досега няма случай да се е снимало магаре и да е излязло кон![]()