- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебели момичета (жени)
Брей, много са ми интересни момченцата с разсъждения като твоите. Един ден, когато създадеш семейство, ако жена ти не успее да смъкне натрупаните по време на бременността килограми, какво ще правиш? Ще се отвращаваш ли от нея? Или може би директно ще се разведеш, за да си намериш някоя с перфектни форми?Първоначално написано от EeeBobii
Жените с пластмасови крака, идеални бюстове, перфектни дупета и красиви лица вървят в пакет с надпис 'Барби' отгоре.
Реалните жени често напълняват след раждане, гърдите им увисват, имат целулит и коремчета и това не бива по никакъв начин да отвращава когото и да било.
(не говоря за 300-килограмовите чудовища, които могат да бъдат видяни на снимките, поустнати в тази тема, а за напълно нормалните жени, които могат да бъдaт видяни ежедневно по улиците)
Аман от 'мъже' с детски акъл...
Най накрая едно свясно мнение, браво =D>Първоначално написано от sharyn
Искам само да добавя, че когато тук някой създават семейство и станат на по 30-35 годишни татковци, загрижени за семейството и проблемите и пуснат коремчета, жените Ви да ви изхвърлят ли бе ?
^^ , ^^^
Говоря за много дебели.
Та въпроса за раждането..колко дебела да стане, не може да достигне тая дебелина която ме отвращава...
Браво на готиното ти мнение..
Послепис: Медал искаш ли ?
![]()
,,нормален,, е относителна работа.....няма нормални в смисъла,в който всички искаме да го използваме...щом ти харесва няма проблем и темата дори е излишна...важно ли е ние за какъв те мислим?!
искам още нещо да кажа....противно ми става като се замисля,че има хора,които се подиграват на подобна дебелина(говоря за дамите по бански и без бански).....и кво,тези,които сме с нормални размери или пък слаби,да не би да сме повече от тези дами с очевидни проблеми здравословни или психологически,знам ли ги...проблема на всички е че всички се мислим за важни особи....ебаси ....
охх![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Хора различни,вкусове различни
ТИ СИ ИЗВРАТЕН ВЕ ХОДИ СЕ ФАРЛИ ОТ НЯКАДЕ
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
нали знаеш, че да им намериш вагината на такива, ще трябва доста пластове "мръвка" да повдигнеш...
не че тва е лошо
ако такава ти скочи, ще те премаже
представи си тя да е отгоре
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
ти направо си го каза беПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Майсторите казват:
На голям тезгях - лесно се работи![]()
![]()
Ти си голЕм майстор ако можеш да оправяш такива![]()
Аз не мога![]()
до 80 кг жени приемам и немного високи до 170-80 аз сам 178 см високи на лс![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
А бе кой е подбирач не е ебачКато те кефи с дебелани си еби дебелани и да не ти пука ( сигурно има някъква красота в това буца лой да се гъне под тебе)
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Едно смислено мнение в тази темаПървоначално написано от moneycomeme
!!!!!!!!!!!!!!!!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Първоначално написано от venom0706
Ши тъ убия тея само като ги погледнах повръах час![]()
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Май само тази от дясно е под тон......Първоначално написано от Thunder01
![]()
ох има ги сякакви,за6о ли се у4удвам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хора... ФОТОШОП!! разбира се, че ги има и такива, но не ги познавате, не знаете какви хора са... защо да нямат шанс и те да са щастливи?
а всички комплексарчета, които разправят какви големи ебачи са? има много, които действително си падат по по-пълнички, но се срамуват да си го признаят... има хора всякакви и съответно си имат всякакви вкусове... не може да характеризирате някого по абсолютно измислени стандарти или просто защото не са като вас!!
само ограничените хора правят подобни изказвания...
Ами извратен си, но няма лошо.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
И какво толкова каза той? Повечето мъже се отвращаваме от дебелите и това не ни прави с детски акъл, а реалисти.Първоначално написано от sharyn
Ти дебела ли си, че се палиш толкова?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Гледай:Първоначално написано от mrysnika
Успех !