- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой знае ли отговора?
Стига с тва 42,бе![]()
![]()
![]()
и аз така вечер като вечеряме с тате.това прав ли ме мъж.Първоначално написано от Dumb
![]()
Не се знае, знае ли се.Първоначално написано от Dumb
Като малка като ми пораснаха хрущялчета в гърдите мама каза "Ти вече си жена".Първоначално написано от bulgarche
![]()
Пораснаха ми косми под мишниците и мама каза "Ти вече си жена".
Дойде ми мензиса и мама каза "Ти вече си жена".
проебах се, споделих й, тя се разрева и възкликна "Ти вече наистина си жена".
Останах да живея с тате и на мен се падна целото домакинство, и мама отново се разрева и каза "Ти вече си жена".
![]()
деба.. цял живот жена..![]()
![]()
както казва един мой приятел за пътеводителя "тази книга е моята библия"
e i ot knigitye za seksa tajnite deto nikoj ne gi znae syshto nali taka pishesheПървоначално написано от Jesus
daj pak citata![]()
моля ? аз ли ? смятам скоро да си взема другите 4тири от трилогията![]()
Точно!Първоначално написано от Canis_Dirus
Мда, все още имам проблем с ракията.Първоначално написано от InitialD
Каквооооооооо?????????Първоначално написано от KiSsOfPaSsIoN
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно момиченце не може да стане истинска жена, когато й дойде менструалния цикъл, а един дришлю на 14 годинки, който дори не знае къде да си завре малкото пишле да стане мъж, но не знайно как някоя малка девойка на 14 години, която не знае какво я чака в живота му е дала вагинката си.
точно тва щях да кажаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Жена - когато е достатъчно зряла.За мъжът се отнася същото.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
42и белите мишки са лошо нещо
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Когато достигнат полова зрялост.
ала бала
жена ако ставаше с първия цикъл/полов акт...ебаси лошото. да казваш жена на някаква 12 годишна пикла примерно, ахах.
или мъж на 13 годишно пишлеме..
по-натам...макар някои да съзряват по-бързо, смятам, че преди ~ 20 годишна възраст в повечето случаи за жена/мъж не може да се говори..
това най, ама най-общо казано.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Жена ставаш ,когато родиш дете.Секс и на 11 можеш да правиш,ама никой няма да ти каже жена ,ами дете
Жена,като вдигнеш сватба
^^ някои вдигат сватби на по 11 ; )
някои жени и раждат на по 13-15, без да знаят 2+2, но това не са само циганите, а представители и на други култури - африканци, мохамедани, азиатци ако щете. На тях също не можете да кажете мъже и жени.
соуууу, кръгът се затваря и се връщаме на изходната изтъркана позиция, че е 'строго индивидуално'.
напротив, белите мишки са най-умното нещо на земятаПървоначално написано от HexGirl
![]()
И азПървоначално написано от Raybeez
![]()
To infinity and beyond.