.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дезодорант против изпотяване ?? :)

Искам да ви попитам какъв ползвате, доволни ли сте от него.Аз лично вчера си купих Fa Pink Paradise, някой ако го е ползвал да изрази мнение

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Най-доволна съм от Рексона Кристал ->
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

не съм доволна от дезодоранти..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Adidas - Floral Dream - доволна съм ии белия Адидас с розова капачка и зеления Си тру - от всички съм доволна.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Офф аз съм много зле с изпотяването! Даже само когато ходя без да се изморявам или натоварвам цялата ставам вир вода ,, И нищо хубаво несъм си намирала против това изпотяване най - доволна бях от гъбичката на Даф! Обаче я спряха от производство , сега всичко друго не спира изпотяването ,а само прави уханието му хубаво и въпреки това е адски неприятно да си мокър

Ще следя темата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Biskfitka

Re: Дезодорант против изпотяване ?? :)

Цитирай Първоначално написано от mi6unka
    Искам да ви попитам какъв ползвате, доволни ли сте от него.Аз лично вчера си купих Fa Pink Paradise, някой ако го е ползвал да изрази мнение
    Тоя на Фа е хубав

Аз ползвам на C-THRU дезодорантите и Нивеа лилав....

Град
    Под слънчевите лъчи...
    аз харесвам BU черния с оранжевата капачка

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    даф
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Офф аз съм много зле с изпотяването! Даже само когато ходя без да се изморявам или натоварвам цялата ставам вир вода ,, И нищо хубаво несъм си намирала против това изпотяване най - доволна бях от гъбичката на Даф! Обаче я спряха от производство , сега всичко друго не спира изпотяването ,а само прави уханието му хубаво и въпреки това е адски неприятно да си мокър

Ще следя темата
    Не си единствена

Гадно е, и аз все още търся решение на проблема.. Дори зимата понякога, като ми е студено пак се изпотявам..пффф

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Най съм доволна от тези

http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    не съм доволна от дезодоранти..

еми аз мисля че най-доброто решение са сухите дезедоранти, специално за изпотяването. Иначе, незнам какво да препоръчам, примерно рексона...

Аз се потя адски много и съм доволна само от дезодорантите на Адидас и на Рексона, наистина помагат

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Rexona или Dove Не помагат на 100% ама пак има някъв ефект И аз ще следя темата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Lady Speed Stick-а пък са възможно най-големия боклук създаван някога! Пак остават мокри петна и на всичкото отгоре, миризмата на гела не издържа дълго, когато се изпотиш. Не че замирисва на пот, поне при мен не е така, но просто не се задържа миризмата на самия гел. Често си сменям дезодорантите с други, или пък с такива гелчета от рода на Lady Speed Stick, защото ми писва една и съща миризма. Досега, което съм ползвала, най-доволна сякаш съм оставала от:

http://www.nivea.bg/images/scaled_im...jpg?1223559116

Помня, че ми писна аромата и затова си купих тоя лилав боклук(Lady Speed Stick) . Дезодорантът е с талк. Не знам какво против имат някои, но аз лично предпочитам да е с талк, иначе е като спрей за тяло и стават гадни мокри петна, вместо поне минимално да се намалят.Не ми е оставял следи по дрехите. Ухаеше много хубаво и беше супер траен. Дали съм имала мокри петна, когато съм го ползвала не помня в момента, но значително по-спокойна бях.Да попитам, толкова я хвалите Rexona-та, само че аз съм чувала, че оставя бели петна. Вярно ли е? И ще очаквам някой по-подробно да сподели за Rexona Crystal, че не ми се удря наслуки.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз ли не разбрах какво пита момичето или повечето,които са писали в тази тема.Момичето не пита за парфюми и дезодоранти,а за дезодорант ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ.пробвай lady speed stick чувала съм,че са добри,не е дезодорант,но замисъла му е същия - пак е против изпотяване

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да попитам, толкова я хвалите Rexona-та, само че аз съм чувала, че оставя бели петна. Вярно ли е? И ще очаквам някой по-подробно да сподели за Rexona Crystal, че не ми се удря наслуки.
    Има такива, които не оставят бели следи по дрехите

Град
    София
    Рексона,доволна съм,но понякога оставя бели следи по дрехите.

Здравейте първо на всички .. аз общо взето не използвам дизедоранти.. но ми се намират вкъщи един/два на Адидас случайно ако закъсам с парфюмите.. ;д

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Офф аз съм много зле с
    изпотяването! Даже само когато ходя без да се изморявам или натоварвам цялата ставам вир вода ,, И нищо хубаво несъм си намирала против това изпотяване най - доволна бях от гъбичката на Даф! Обаче я спряха от производство , сега всичко друго не спира изпотяването ,а само прави уханието му хубаво и въпреки това е адски неприятно да си мокър

Ще следя темата
    Не си единствена

Гадно е, и аз все още търся решение на проблема.. Дори зимата понякога, като ми е студено пак се изпотявам..пффф

та за проблема с изпотяването..

милички и аз имах същия проблем .. всички ми казваха, че след побертета ще отмине .. ще се оправя .. да ама не .. аз не мога да вървя и да капя .. ужастно е .. а и не съм момиче което може да се остави на произвола на съдбата.. та .. решението го намерих в лекарството "Одорекс". Още като разбрах за него изтичах до аптеката и си го купих без рецепта .. За мое щастие не трябва и рецепта .. То е спрей .. Пръскаш се с него вечерта на под мишниците ( има и за крака ) и на сутринта просто изплакваш..не че остава нещо но така пише.. а и ако не се изплакнеш сутринта може да хванеш сърбежи и обриви(това го чух от една приятелка) та .. много ми помогна ..и забравих за неприятното чувство .. Струва 8/9 лв но си заслужава ..
    Успех!
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Lady Speed Stick-а пък са възможно най-големия боклук създаван някога! Пак остават мокри петна и на всичкото отгоре, миризмата на гела не издържа дълго, когато се изпотиш. Не че замирисва на пот, поне при мен не е така, но просто не се задържа миризмата на самия гел. Често си сменям дезодорантите с други, или пък с такива гелчета от рода на Lady Speed Stick, защото ми писва една и съща миризма. Досега, което съм ползвала, най-доволна сякаш съм оставала от:

http://www.nivea.bg/images/scaled_im...jpg?1223559116

Помня, че ми писна аромата и затова си купих тоя лилав боклук(Lady Speed Stick) . Дезодорантът е с талк. Не знам какво против имат някои, но аз лично предпочитам да е с талк, иначе е като спрей за тяло и стават гадни мокри петна, вместо поне минимално да се намалят.Не ми е оставял следи по дрехите. Ухаеше много хубаво и беше супер траен. Дали съм имала мокри петна, когато съм го ползвала не помня в момента, но значително по-спокойна бях.Да попитам, толкова я хвалите Rexona-та, само че аз съм чувала, че оставя бели петна. Вярно ли е? И ще очаквам някой по-подробно да сподели за Rexona Crystal, че не ми се удря наслуки.
    Според тебе може да са най-големия боклук,но за мене са най-добрите след Фа...
    Но то си зависи до кожа...Аз например изобщо не се потя или ако се потя то е 4-5 капки...и не ми е проблем
    А според мене точно тази Нивеа е най-най големия боклук който съм ползвала...
    (не го приемай като обида или че се заяждам)
    А колкото до авторката...виждаш как е,на едни им харесва нещо на други-не.Затова взимаш и пробваш,докато откриеш това,което търсиш.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

аз си ползвам Intesa Unisex много е добър не се изпотявам понее на мен ми действа такаааа

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Някой там спомена за талк... Американците лятото се пудрят с талк под мишниците. Според мен сигурно има ефект, ама ако не си с бели дрехи.. Ще има гадни бели петна после..

А имам въпрос към този, който хвалеше Одорекс - ти ползваш ли го още или след иползването на първата опаковка, вече нямаше нужда от друга, защото нямаш проблем.

До сега не бях помислила, че е от пубертета. Може пък и да отмине

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Някой там спомена за талк... Американците лятото се пудрят с талк под мишниците. Според мен сигурно има ефект, ама ако не си с бели дрехи.. Ще има гадни бели петна после..

А имам въпрос към този, който хвалеше Одорекс - ти ползваш ли го още или след иползването на първата опаковка, вече нямаше нужда от друга, защото нямаш проблем.

До сега не бях помислила, че е от пубертета. Може пък и да отмине
    Ще отговоря по въпроса за Одорекс, защото и аз го ползвам вече повече от година.
    Пръскаш се 3 вечери подред като след това сутрин изплакваш. След това се пръскаш по 1-2 пъти седмично в зависимост от нуждата. Ползва се редовно, след първата опаковка идва втора и т.н. Но мога да кажа, че е адски икономичен. Аз за може би 14-16 месеца съм употребила 2 опаковки и сам по средата на трета. Така че и парите си заслужават.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

^А като се ползва 1-2 пъти седмично това достатъчно ли е ако се къпеш всеки ден?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    ^А като се ползва 1-2 пъти седмично това достатъчно ли е ако се къпеш всеки ден?
    Напълно достатъчно. Спреят е с дълготрайно действие за разлика от "24 часовото" такова на стикчета, ролчета и подобни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си