- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Големи гърди + бягане = мисията невъзможна ?
Идеи,съвети,решения?![]()
Абе не е невъзможно ама е гадно.Оня ден бягах 300 м. в даскало.На всички картинката им беше много интересна...аз на 200м. едва дишах вече![]()
Днес ги бягахме тези 300 метра.Покрай нас 10-15 момчета и все като бягахме покрай тях хиляди изцепки.От една страна се комплексирах (хаха) ама от друга..нз нз.До утре може и да ми е минало.Имах нужда да споделя.![]()
П.С Разрових се малко из интернет за спортните сутиени,но нищо съществено.Ако на някой му се заминава да пише.![]()
На мен тия спортни сутиени не са ми удобниА и аз бягам много рядко,така че не ми е проблем.
![]()
оффф и аз имам тоя пробем ама по-добре да имам цици и да не могад да бягам отколкотообратното![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
оф напомнихте ми че трябва да бягаме и ние тия 300 м![]()
![]()
хубавото е че ние бягаме по 3, а момчетата си седят в салона и играят волейбол
![]()
момичета, на триумф има много готини спортни сутиени, но май не всички ги има в България http://www.triaction.com/en/
И аз ги бягах тия ЗОО метра!Беше пълен ужас а момчетата от класа ми викат много ли тежи?Да идвам ли да помагам?хахха много смешно<ама добре че господина ми влиза в положениетои накрая на годината трябва да тичам & обиколки на стадиона което е два километра и осемстотин метра
УЖАС!!!(съжалявам за пунктуационнит егрешки<компа откача)
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^ оф бягането е ужасно и ние бягахме отврат тва най-много го мразя|
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ех като вземете да се оправдавате![]()
поне си признайте че ви мързи
всеки човек когато има желание да прави нещо винаги намира време и начин![]()
Аз не виждам какъв е проблемът с бягането - с удобен и стегнат сутиен (но не прекалено, за да не убиват банелите) не би трябвало да е толкова лошо. Разбира се, че гърдите се клатят, но такъв сутиен ще сведе това до минимум.
А за 300 метра толкова оплакване... Аз редовно бягам по 25-30 минути и даже ми е приятно и отпускащо - пускам си музика на телефона и имам 25 минути сама със себе си, да си помисля за нещо, даже като съм ядосана, се успокоявам.
именно.все едно няма спортистки с големи цици-сещам се за националния по хандбал лебедоваПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
вади цици момичето и си играе без сутиен,просто с по тясна тениска да не я боли като скача.не си първата с големи цици не си и последната тъй че както казаха ако има желание има и начин-спортни стиени,бюстиета,без сутиен,с нормален сутиен...
Аз също имам големи гърди,но когато съм със сутиен не ми е голям проблем дори и при бягане
а според вас много ли спадат от бягането гърдите :Д
хващаш с едната ръка гърдите... с другата панталона и тичаш...![]()
или другия вариант облечи се по широко да не личи толкова, че се друсат...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спадат,бягат,търкалят се абе общо взето правят каквото си поискатПървоначално написано от bebygirl
![]()
сега сериозно-не ти разбрах въпроса?