Здравейте първо на всички .. аз общо взето не използвам дизедоранти.. но ми се намират вкъщи един/два на Адидас случайно ако закъсам с парфюмите.. ;д

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Офф аз съм много зле с
изпотяването! Даже само когато ходя без да се изморявам или натоварвам цялата ставам вир вода ,, И нищо хубаво несъм си намирала против това изпотяване най - доволна бях от гъбичката на Даф! Обаче я спряха от производство , сега всичко друго не спира изпотяването ,а само прави уханието му хубаво и въпреки това е адски неприятно да си мокър

Ще следя темата
Не си единствена

Гадно е, и аз все още търся решение на проблема.. Дори зимата понякога, като ми е студено пак се изпотявам..пффф

та за проблема с изпотяването..

милички и аз имах същия проблем .. всички ми казваха, че след побертета ще отмине .. ще се оправя .. да ама не .. аз не мога да вървя и да капя .. ужастно е .. а и не съм момиче което може да се остави на произвола на съдбата.. та .. решението го намерих в лекарството "Одорекс". Още като разбрах за него изтичах до аптеката и си го купих без рецепта .. За мое щастие не трябва и рецепта .. То е спрей .. Пръскаш се с него вечерта на под мишниците ( има и за крака ) и на сутринта просто изплакваш..не че остава нещо но така пише.. а и ако не се изплакнеш сутринта може да хванеш сърбежи и обриви(това го чух от една приятелка) та .. много ми помогна ..и забравих за неприятното чувство .. Струва 8/9 лв но си заслужава ..
Успех!