Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Lady Speed Stick-а пък са възможно най-големия боклук създаван някога! Пак остават мокри петна и на всичкото отгоре, миризмата на гела не издържа дълго, когато се изпотиш. Не че замирисва на пот, поне при мен не е така, но просто не се задържа миризмата на самия гел. Често си сменям дезодорантите с други, или пък с такива гелчета от рода на Lady Speed Stick, защото ми писва една и съща миризма. Досега, което съм ползвала, най-доволна сякаш съм оставала от:

http://www.nivea.bg/images/scaled_im...jpg?1223559116

Помня, че ми писна аромата и затова си купих тоя лилав боклук(Lady Speed Stick) . Дезодорантът е с талк. Не знам какво против имат някои, но аз лично предпочитам да е с талк, иначе е като спрей за тяло и стават гадни мокри петна, вместо поне минимално да се намалят.Не ми е оставял следи по дрехите. Ухаеше много хубаво и беше супер траен. Дали съм имала мокри петна, когато съм го ползвала не помня в момента, но значително по-спокойна бях.Да попитам, толкова я хвалите Rexona-та, само че аз съм чувала, че оставя бели петна. Вярно ли е? И ще очаквам някой по-подробно да сподели за Rexona Crystal, че не ми се удря наслуки.
Според тебе може да са най-големия боклук,но за мене са най-добрите след Фа...
Но то си зависи до кожа...Аз например изобщо не се потя или ако се потя то е 4-5 капки...и не ми е проблем
А според мене точно тази Нивеа е най-най големия боклук който съм ползвала...
(не го приемай като обида или че се заяждам)
А колкото до авторката...виждаш как е,на едни им харесва нещо на други-не.Затова взимаш и пробваш,докато откриеш това,което търсиш.