- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи/средни/малки-значение?!
момчета държите ли момичето което харесвате да е с големи гърди или не е от чак такова значение щом го харесвате ? А ако харесвате момичето много,има слабо и хубаво тяло,сладка е,но няма гърди (смисъл големи гърди) ще има ли такова значение за вас и непременно ли искате гръдната обиколка да не е оскъдна![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
ООООООООООООООФ !!!
Има безброй такива теми!
Потърси малко!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
За мен размера на гърдите няма значение. Важно е зърната да са релефни, в смисъл щръкнали, абе хубави зърна.![]()
Нямат чак толкова значение![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ако найстина харесва момичето, няма да има никакво значение за него .. А и защо за Бога всичко трябва да харесват големи гърди? Има много такива, на които им хареса точно обратното. : ) ( x3eme примерно)
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Търсачкаааааа....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малки - Но стегнати!!
Иначе ако момчето харесва момичето.... - тия цици ще ги гледка само така за фон![]()
Средни към малки искам аз.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Без значение....Не харесвам големи гърди
Еммм за мен имат значениеАко са някакви дето да кажеш, че ги няма или пък огромни млекоцентрали, ужас. Средно големи, стегнати и в същото време мекички. А и зърната също са от значение... Всъщност ако обичам момичето хич няма да ми пука ....
В момента говоря примерно ако видя на снимка или нещо такова, кое ще ме впечатли.
Абе заговорили хормона ...... циците са напоследно място :P
Повечето пораснали в акъла момчета са ми казвали, че за тях е най-добре да са средни. Дори малки, тия пикльовци на по 10-11 год. още дори не знаят какво им харесва...![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ако имаше опция с помпичка да си ги помпиш по твое желание ..![]()
по темата:
за мен лично не е от голямо значение .. по- скоро го приемам като "бонус" към момичето ако са големи .. ако не .. щом момичето ми харесва не ме бърка![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Иначе повечето хора обичат средно малки но хубаво оформени и поддържаниАко става въпрос за една нощ големите гърди са си... големи гърди
Ако става въпрос за сериозна връзка обаче за мен лицето / красотата бие гърдите по важност
Не съм момче,но определено не много големи,а средни![]()
И то все още актуални (нови)!Първоначално написано от VilleBaby
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮