- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета как решихте да пробвате анален?
Не съм от тези момичета,които се навиват толкова лесно и бързо
Не са ме навивали за такова нещо,но и да се опитат няма да позволя,щото ми се струва адски гнусно а и според мен малко перверзно :P
Сега е моя ред да съм жестока, сега е моя ред да казвам не. Да обвинявам и проклинам да мразя мъничко поне!
aaaaaaaa не! аз ще се пазя отзад за свадбата!
Първа брачна нощ - романтика.... и чукане в дупето
Ако се и научиш да сменяш в думата "одзат" и да слагаш "д" на мястото на "т" и "т" на мястото на "д", грешка няма да имашПървоначално написано от Sneki
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Споко бе момиче. Не се обиждай, напълно доброжелателно го направих.Първоначално написано от Sneki
![]()
Не се ядосвай
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Питаш, защото гаджето не ти пуска да я боднеш в дупарата ли?![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ами не съм.Няма и да опитам ..
според мен е гнуснооО като се замисля и ..
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
никой не ме е навивал,аз сама изявих желание,но имах голямо доверие на човека,жалко че накрая се разочаровах,но живота е такъв.Сега съм с друг и с него съм много щастлива,но все още не сме пробвали анален![]()
![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!