.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от lazaroni94
    преди няколко години носих платкови шини, но не направиха почти нищо. иначе зъбите ми са ужасни: 1ви горни са добре обаче сл това..
    2ри горни навътре, 3ти горни издадени навън (малко приличам на вампир), захапката ми беше леко обратна, но с платковите се пооправи (не напълно)

скоро реших да отида на ортодонт и да си направя нови. казаха ми че ако опитат с платкови само ще влошат положението, а брекетите, които ще използват са възможно най-евтините и стари, защото са по-здрави и резултатите са по-бързи. сумата беше 3000лв, като материалите са 400, а костаналото е за лекарката. бяхме...удивени защо, а тя каза:"постоянно излизат нови технологии и аз постоянно ходя на курсове. вашите шини не покриват и един курс"

таа някой добър ортодонт в софия?

въпросната ортодонтка е от "Юниордент" (на попа)
    таз е мн зле обаче. и как най евтините ще са 3000 бе! за съжеление аз немога да ти помогна за зъболекар....

абе честно казано сега не ми се струва чак толкова. разчетох се из интернет и видях лечения за 5000+

^ Че ти за 3000 лв. при друг ортодонт ще си сложиш естетични, а за 2000 лв. такива каквито има авторката лингвални.
    Малеее тая ортодонтка е мн зле .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Значи моята ортодонтка каза че в тука в Шумен (аз съм от Шумен) брекетите са най-евтини от цяла България.Намери някой друг ортодонт в София и виж там колко са цените и попринцип може на изпла6тане ако на ваште не им е възможно да ги дадат на веднъж може половината от сумата да се даде в деня на слагането на брекетите а другата половина се изплаща повреме на лечението.

Цитирай Първоначално написано от deadfish
    Тази година ставам на 17 може ли да си сложа скоби??
    еми... мойта зъболекарка ми каза че е препоръчително да се слагат до 14,15 годишна възраст, ама според мене може, има хора на по 20 и няколко години дето носят брекети... даже мойта зъболекарка наскоро и тя си сложи.

Няма възрастово ограничение, можеш да сложиш когато пожелаеш.
    По-хубаво е да се слагат в ранна възраст, но ако искаш можеш и на 50 години.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Да.Брекети могат да се сложат и на по-големи хора дори и на 30 години.

Aко нещо друго те интересува за брекетите питай.

Скобите е препоръчително да се слагат до 13-14 години.
    А за брекетите няма възрастово ограничение, но за малките деца на 7,8 или 9 скобите действат.
    Ти щом си на 17 по-добре си сложи брекети не си прахосвай парите за скоби. Те няма да ти действат голям/а си за тях.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Значи аз мога да ти кажа цените на вътре6ните брекети (лингвалните).Зна4и за горната челюст 1000 лв и за долната 1000лв.Общо са 2000лв и може на изпла6тане.Дават се 1000лв на деня на слагането на горните брекети и другите 1000лв на изпла6тане в срок 2 години.Вие сами ре6авате през колко време и по колко пари 6те дадете на зъболекаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си