- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Питайте за брекетите
Първоначално написано от lazaroni94
таз е мн зле обаче. и как най евтините ще са 3000 бе!
за съжеление аз немога да ти помогна за зъболекар....
абе честно казано сега не ми се струва чак толкова. разчетох се из интернет и видях лечения за 5000+
^ Че ти за 3000 лв. при друг ортодонт ще си сложиш естетични, а за 2000 лв. такива каквито има авторката лингвални.
Малеее тая ортодонтка е мн зле.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Значи моята ортодонтка каза че в тука в Шумен (аз съм от Шумен) брекетите са най-евтини от цяла България.Намери някой друг ортодонт в София и виж там колко са цените и попринцип може на изпла6тане ако на ваште не им е възможно да ги дадат на веднъж може половината от сумата да се даде в деня на слагането на брекетите а другата половина се изплаща повреме на лечението.
еми... мойта зъболекарка ми каза че е препоръчително да се слагат до 14,15 годишна възраст, ама според мене може, има хора на по 20 и няколко години дето носят брекети... даже мойта зъболекарка наскоро и тя си сложи.Първоначално написано от deadfish
![]()
Няма възрастово ограничение, можеш да сложиш когато пожелаеш.Първоначално написано от deadfish
По-хубаво е да се слагат в ранна възраст, но ако искаш можеш и на 50 години.
You're frozen
When your heart's not open..
Да.Брекети могат да се сложат и на по-големи хора дори и на 30 години.
Aко нещо друго те интересува за брекетите питай.
Скобите е препоръчително да се слагат до 13-14 години.Първоначално написано от deadfish
А за брекетите няма възрастово ограничение, но за малките деца на 7,8 или 9 скобите действат.
Ти щом си на 17 по-добре си сложи брекети не си прахосвай парите за скоби. Те няма да ти действат голям/а сиза тях.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Значи аз мога да ти кажа цените на вътре6ните брекети (лингвалните).Зна4и за горната челюст 1000 лв и за долната 1000лв.Общо са 2000лв и може на изпла6тане.Дават се 1000лв на деня на слагането на горните брекети и другите 1000лв на изпла6тане в срок 2 години.Вие сами ре6авате през колко време и по колко пари 6те дадете на зъболекаря.