- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- красива ли сьм???
Аз няма защо да се обиждам. И без това ми се иска нещо да направя с косата си, защото вече много време изглежда по един и същи начин. Преди време бях на стъпала, но нарочно ги оставих да пораснат, защото също мого се задържаха. Мислех си евентуално за малка промяна в цвета - с червена къна например.Първоначално написано от sweetheart91
Goddess, мисля, че носът ти е много хубав и не знам защо не го харесваш. Като прочетох, че не ти харесва, очаквах поне да е гърбав, а си е много хубав. На втората снимка си с малко по-силен грим, отколкото ми харесва (или може би сн.ветлината пада така, но изглеждаш все едно имаш сенки под очите). Иначе формата на лицето ти е много хубава и ми харесва начина, по който си подчертаваш очите.
Мерси.Първоначално написано от Sissy90
Иначе и 2те снимки са от 1 и същи ден, възможно е и от светлината да е. Носаа, ми не знам, има нещо, което не си харесвам в него ;д, а лицето е поправимо, ако отслабна поне с 5 кг. ;р
mynichka, благодаря и на теб.))
много си красиваПървоначално написано от Goddess
![]()
супер красиво дете, ако бях и аз малко по-красив, щях да те искам за женаПървоначално написано от Goddess
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе,да харесвам си се...ама не си мисля-Леле колко съм идеална,щото иначе ще ми стане тъпо от всеки не толкова добронамерен коментар и просто се приемам такава каквато съм.![]()
To infinity and beyond.
Goddess страхотно много ми харесваш![]()
По темата: като цяло се харесвам, ако изключим някои части![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Как ли пък не! Някой ще ми казва дали съм красива и ще ми препоръчва да правя еди-какво си...Не, мерси.Аз се чувствам добре в кожата си и засега не мисля да променям нищо.
Обикновено се харесвам,понякога не смея да се вясна пред огледалото...Не си харесвам мн работи-кожа,нос,долната преграда,ушите,ръцете,коре а,таза,гърдите хахаха...ама не обръщам внимание и явно на мъжете от типа,който харесвам цялата конфигурация не им пречи![]()
То е по желаниеПървоначално написано от TheNewReligion
Пък и можеш просто да събираш идеи. Нали знаеш - съветите са, за да ги изслушаш внимателно и накрая пак да направиш каквото си искаш
![]()
по-принцип... харевам се..но разбира се ,че има неща ,които малко ме дразнят..като например.. бузките ми... пфф ..колкото и да слабея пак имам бузки... и носа малко не ми харесва моя...Ако някой иска снимки ще показвам
Не се смятам... има хора които ме харесват, други които не ме. Всеки с вкуса си... аз в мен не си харесвам бузките и лицето...
+1Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
В лице, най-много си мразя бузите, ужас!
харесвам се![]()
П.П. тук само за момичета ли е да пишат![]()
показвай снимкиПървоначално написано от Mi6inka
![]()
харесвам си се общо взето с изключение на:
-краката-от бедрата надолу, искам и по-тънки глезени
-искам чиста и не толкова чувствителна кожа на лицето
-искам по-големи гърди и по-стегнато дупе
И още сумати неща ми изникват, ама съм подбрала тези, които най-много ми се иска да бяха други....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
za da te haresvat drugite trqbva da se haresvash ti samiq ... aa i kakvo znachenie ima koi te haresva i koi ne sled kato ti se haresvash i se chuvstash dobre... nikoi ne e perf vs iska da promeni neshto v sebe si kakto i az no se haresvam..
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
А ако просто не се харесваш и осъзнаваш, че не си хубав? Трябва ли да се харесваш напук?Първоначално написано от GaBiIi__
hubavoto za edin e grozno za drug.. nemojesh da se haresvash na puk togava se stremish da promenish tova koeto ne har v sebe siПървоначално написано от DimovB
... tuk e mqstoto da kaja : " samo stremejut kum savurshenstvo moje da te napravi savurshen " !
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"