- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- красива ли сьм???
ее Jesus ти си знаеш,че с тузаро или без,си ми фаворит(тихо само,че ако разбере той
)
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
добре де какъв е смисъла от тази тема?..пускате снимка и "аз знам,че съм много грозна"..каже ви някои,че сте хубави и следва коментар "мерси"
..глупаво е спред мен![]()
^^пък и всеки има различно виждане за карасота : ))
..пък и има разлика от снимка и "на живо"..на снимките липсва това излъчване..нз по-различно е.Пък и има хора,които просто не излизат добре на снимки..това не значи,че са грозни,нали така?
Ужасно си права!Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не мога така ще го предизвикам на дуел, не мога да те деля с другПървоначално написано от tonie__
![]()
Jesus искам ви голи до кръста във фонтана на главната![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Относно косата...100% изсветлява...моята през зимата е тъмно кестенява,а през лятото руса![]()
To infinity and beyond.
ама кажи от кръста надолу или нагоре да сме голи ?Първоначално написано от tonie__
тва си го решете вие![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Понякога имам чувството, че приличам на зомби. Това обикновено е в петък сутрин. В този ден съм толкова изморена, едва изкарвам часовете.
Но иначе сутрините преди училище като се изкъпя, измия зъбите, изплакна лицето.. Като си облека нещо свежичко и се усмихна се харесвам. И обичам да се слагам спирала, защото ми отваря очите. По принцип си се харесвам и си имам самочувствие
Jesus за змея ще си говорим в скайп,че тука не искам да те обсъдам пред толкова зажаднели за ласки дами :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
епа 32 см малко ли са ти ? нека хората ти завиждат![]()
охоо нека,нека![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
и на мен косата ми изсветляваПървоначално написано от tonie__
а очите ми се променят постоянно![]()
Тони ,, Тонии.. ти си феномен по принципПървоначално написано от tonie__
![]()
На моменти съм ... понякога се чувствам много красива,но друг път се чувствам ужасна и нямам никакво самочувствие![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Понякога ми скимва, че нещо не ми е дотам перфектно , но обикновено се харесвам и по принцип имам добро самочувствие за външния си вид![]()
Може да прозвучи малко самовлюбено,ама аз поне много се харесвамще съм още по добре -2,3 килца
![]()
Като стана от леглото, ОПРЕДЕЛЕНО не мисля, че съм красива.Но то и през деня не е много по-различно, хаха. Рядко се гримирам и се глася, но когато го правя, се харесвам, пък и другите ме харесват.
![]()
..........
На моменти съм ... понякога се чувствам много красива, но друг път се чувствам ужасна и нямам никакво самочувствие![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не може всичко да е перфектно, нали?!Първоначално написано от xcomplicatedx
Според мен момичето е красиво и много естествено.
като те изпера с 1 метална тръба по главата, ще видим на кой ще му е крив носа и на кой ще са му отекли очите. превзети мастии.Първоначално написано от xcomplicatedx