- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- красива ли сьм???
На моменти съм ... понякога се чувствам много красива,но друг път се чувствам ужасна и нямам никакво самочувствие![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Понякога ми скимва, че нещо не ми е дотам перфектно , но обикновено се харесвам и по принцип имам добро самочувствие за външния си вид![]()
Може да прозвучи малко самовлюбено,ама аз поне много се харесвамще съм още по добре -2,3 килца
![]()
Като стана от леглото, ОПРЕДЕЛЕНО не мисля, че съм красива.Но то и през деня не е много по-различно, хаха. Рядко се гримирам и се глася, но когато го правя, се харесвам, пък и другите ме харесват.
![]()
..........
На моменти съм ... понякога се чувствам много красива, но друг път се чувствам ужасна и нямам никакво самочувствие![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не може всичко да е перфектно, нали?!Първоначално написано от xcomplicatedx
Според мен момичето е красиво и много естествено.
като те изпера с 1 метална тръба по главата, ще видим на кой ще му е крив носа и на кой ще са му отекли очите. превзети мастии.Първоначално написано от xcomplicatedx
По принцип се харесвам..
Косата ми е нещо средно между кафяво и русо ( канелен цвят ), висока съм 1,72 , носът ми е прав ( моята гордост ;д ), устните ми са плътни, не съм едра - 53 кг без дрехи.
Може би, ако очите ми бяха зелени, а не кафеви, щях да изглежам по - добре... но и така се харесвам![]()
Айде бе...егати гаднярите,какво я нападате Sissy90???Кви са тия крив нос и т.н. ?Тя е хубава и без да ви слуша,защото ако го направи,ще заприлича на някоя курветина.
Не е нужно да слушам някой,за да преценя как да изглеждам.Някои ме харесват каквато съм,други-не.Различни вкусове!Това не означава,че трябва да слушам всеки,който ми каже,как трябва да съм облечена или как да ми е косата,за да ме харесват повече.
Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
..........
Понякога се харесвам и не искам да променям нищо,друг път все ще си намеря някои кусури...но напоследък май не ми дреме особено и се радвам,че съм си това което съм.![]()
az sym mom4e no spored men 4ovek vinagi ima kakvo da promeni v sebesi... i taka kato 4eta komentari pove4eto sa vlubeni v sebesi a az sym sigoren 4e dylboko v sebesi ne si vqrvat![]()
Абе кво викаш косата и била рошава аз се фръгам от покрива ако имаш и половината от нейната косаПървоначално написано от xcomplicatedx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и земи се виж ква си мърша па тогава говори за момичето
айде беги се фърли от некъде,ще ни спестиш много разправиий _)_
Абе кво викаш косата и била рошава аз се фръгам от покрива ако имаш и половината от нейната косаПървоначално написано от xcomplicatedx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и земи се виж ква си мърша па тогава говори за момичето
айде беги се фърли от некъде,ще ни спестиш много разправиий _)_
И аз съм такаПървоначално написано от Pepincetyy
![]()
+1Първоначално написано от YaNcHeToOo
Someone somewhere is made for you !
Първоначално написано от DimovB
ХАХАХАХАХХАХА уби ги всичките! Много разбираш ти от какво изсветлява косата и от какво не!Аман от всезнаиковци..
Оф , не колкото и пъти да влезна в тая тема , на тва се цепим от смехПървоначално написано от LiveFlower
неееееееее![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Мда, само дето второто се случва много по-честоПървоначално написано от YaNcHeToOo
![]()