.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Тия на Икаров навсякъде ли ги има и към колко лв. са?!
    Аз си ги взимам от аптеката предполагам, че ги има навсякъде не са много скъпи, ползвам маслото, мисля че беше към 2.50лв.
    Аз си го взех за 2 лв.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз ползвам пък на Еври и съм супер доволна от него
    Преди ноктите ми се огъваха само с едно движение, а сега и със сила не става.Уникален е.
    То се води не заздравител, ами да растат по-бързо.
    Пробвай, няма да съжаляваш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    А тея на Икаров има ли ги в козметичните магазини?

Супер фен
    Да.

На Перфект заздравителите предпазват от външни влияния, но не заздравяват, противно на името си. Грижата за ноктите не се изразява само в това да се наплескаш със заздравител, разрови се в интернет и ще видиш много процедури.
    Но наистина, лилавият на перфект подпомага много растежа. Лаковете им са добри в интерес на истината. Но ако чакате да ви се заздравят ноктите от т.нар. им заздравители, има да си почакате...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ползвала съм на Перфект калциевия гел и матиращия заздравител. От първия нямаше никаква полза, но втория е доста добър. Препоръчвам го

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFersAngeL
    Ползвала съм на Перфект калциевия гел и матиращия заздравител. От първия нямаше никаква полза, но втория е доста добър. Препоръчвам го
    ок мерси

Супер фен
    Матиращ заздравител? Я малко разяснения моля.

А някакви мнения за цимента за нокти? Ползвал ли е някой?

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Тоя на Perfect не става за нищо друго освен за основа. Не съм доволна от него
    +1 ... и ноктите се чупят още повече

Цитирай Първоначално написано от LadyDy

Къв е тоя цимент?Искам да питам и за калциевия гел-като гел ли стои на ноктите или само като слой лак?
    Иначе на Perfect съм имала зеления заздравител 5 в 1 и е ужасен,бели се на втория ден,прави лака на мехурчета,няма блясък като топ лак никакъв,не заздравява,общо взето нищо от написаното на етика не е вярно.Не че очаквам за 2лв нещо изключително,но това е първия заздравиел,който ми се бели.

Имам зеления на Perfect и съм много доволна
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Liar

Къв е тоя цимент?Искам да питам и за калциевия гел-като гел ли стои на ноктите или само като слой лак?
    Иначе на Perfect съм имала зеления заздравител 5 в 1 и е ужасен,бели се на втория ден,прави лака на мехурчета,няма блясък като топ лак никакъв,не заздравява,общо взето нищо от написаното на етика не е вярно.Не че очаквам за 2лв нещо изключително,но това е първия заздравиел,който ми се бели.
    И аз искам да знам къв е тоя цимент?

Мега фен
    Град
    София
    Eй, купих си на Икаров, обаче не се води стимулант или заздравител, а масло за нокти и е едно такова мазничко. Това ли е?

Град
    Пловдив
    Eй, купих си на Икаров, обаче не се води стимулант или заздравител, а масло за нокти и е едно такова мазничко. Това ли е?
    Да,масло е,на мен ми помага още от първото нанасяне и ми станаха твърди препоръчително е,за да има ефект да се използва 6 месеца

Мега фен
    Град
    София
    И аз това забелязах- три пъти съм слагала, но има разлика. Шначе вечер като съм на рс, си слагам и и по повече от 20 минути седя.

Град
    Пловдив
    И аз това забелязах- три пъти съм слагала, но има разлика. Шначе вечер като съм на рс, си слагам и и по повече от 20 минути седя.
    не го слагай всеки ден,а поне през ден,и като стоиш 20-30мин после си разтривай кожата около ноктите(ако си прочела опътванего там пише че маслото може да се слага и на кожата около ноктите и така разтриваш докато попие-пръст по пръст)

Заебете го Perfect 3in1 .. вземете си на Перфект - Лилавия !!!

Супер фен Аватара на pinki
    Аз ти препоръчвам заздравителя за нокти на Орифлейм http://www.oriclub.ru/oriflame/img/13628.jpg и за стимулиране растежа и придаване твърдост на ноктите отново на Орифлейм мултивитамини http://www.oriclub.ru/oriflame/img/13617.jpg мн ми помогнаха!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от Liar

И аз искам да знам къв е тоя цимент?
    Ей такъв, дето заздравява ноктите повече от тия боклуци 5в1, 3в1 на Перфект или не знам си кои. 10 лв е, ама си заслужава и 100.

Мега фен
    Град
    София
    Имам 2 на перфект и са пълни боклуци. Сега почнах с икаров и май е по- добре.

Град
    Пловдив
    Имам 2 на перфект и са пълни боклуци. Сега почнах с икаров и май е по- добре.
    Определено на Икаров са по-добри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си