- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заздравител за нокти...
Аз си го взех за 2 лв.Първоначално написано от cveteto64
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
А тея на Икаров има ли ги в козметичните магазини?![]()
Да.![]()
На Перфект заздравителите предпазват от външни влияния, но не заздравяват, противно на името си. Грижата за ноктите не се изразява само в това да се наплескаш със заздравител, разрови се в интернет и ще видиш много процедури.
Но наистина, лилавият на перфект подпомага много растежа. Лаковете им са добри в интерес на истината. Но ако чакате да ви се заздравят ноктите от т.нар. им заздравители, има да си почакате...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ползвала съм на Перфект калциевия гел и матиращия заздравител. От първия нямаше никаква полза, но втория е доста добър. Препоръчвам го![]()
ок мерсиПървоначално написано от LuCiFersAngeL
Матиращ заздравител? Я малко разяснения моля.
А някакви мнения за цимента за нокти? Ползвал ли е някой?
+1 ... и ноктите се чупят още повечеПървоначално написано от Loshotia
Къв е тоя цимент?Искам да питам и за калциевия гел-като гел ли стои на ноктите или само като слой лак?Първоначално написано от LadyDy
Иначе на Perfect съм имала зеления заздравител 5 в 1 и е ужасен,бели се на втория ден,прави лака на мехурчета,няма блясък като топ лак никакъв,не заздравява,общо взето нищо от написаното на етика не е вярно.Не че очаквам за 2лв нещо изключително,но това е първия заздравиел,който ми се бели.
Имам зеления на Perfect и съм много доволна
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
И аз искам да знам къв е тоя цимент?Първоначално написано от Liar
Eй, купих си на Икаров, обаче не се води стимулант или заздравител, а масло за нокти и е едно такова мазничко. Това ли е?
Да,масло е,на мен ми помага още от първото нанасяне и ми станаха твърдиПървоначално написано от Loshotia
препоръчително е,за да има ефект да се използва 6 месеца
И аз това забелязах- три пъти съм слагала, но има разлика. Шначе вечер като съм на рс, си слагам и и по повече от 20 минути седя.
не го слагай всеки ден,а поне през ден,и като стоиш 20-30мин после си разтривай кожата около ноктите(ако си прочела опътванего там пише че маслото може да се слага и на кожата около ноктите и така разтриваш докато попие-пръст по пръст)Първоначално написано от Loshotia
Заебете го Perfect 3in1 .. вземете си на Перфект - Лилавия !!!![]()
Аз ти препоръчвам заздравителя за нокти на Орифлейм http://www.oriclub.ru/oriflame/img/13628.jpg и за стимулиране растежа и придаване твърдост на ноктите отново на Орифлейм мултивитамини http://www.oriclub.ru/oriflame/img/13617.jpg мн ми помогнаха!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ей такъв, дето заздравява ноктите повече от тия боклуци 5в1, 3в1 на Перфект или не знам си кои. 10 лв е, ама си заслужава и 100.Първоначално написано от titinkaa
Имам 2 на перфект и са пълни боклуци. Сега почнах с икаров и май е по- добре.
Определено на Икаров са по-добриПървоначално написано от Loshotia
![]()