.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Съвет за прическа

Косата ми е до раменете, чуплива с бритон, който става само за отстрани, но не е много дълъг. Идва лято и искам нова прическа, но да е такава, която се поддържа и без изправяне, защото не искам да си изтощавам косата. Дайте мнението си и някои свежи и разнообразни идеи и мнения. Ето ме и мен: http://www.impulse.bg/photos/by/4702750/view/15282295

Чудя се дали ще ми ходи къс бритон или да го оставя да расте или.. и аз не знам..
    Let's get away..just for one day..

Град
    blg
    mislq che prav breton shte ti utiva
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    mislq che prav breton shte ti utiva
    Тя е била с такъв, има снимки по-нататък.

Град
    blg
    aa dam ne sum vidqla ... ami zashto ne raznoobrazish moje bi filiran nastrani ?
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

^^ Ами може..не знам Той сега ми е по-къс и както ми се начупва косата може да стане смешно..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не си подстригвай косата, остави я да стане дълга поне под гърдите. А относно бретона не го променяй. И внимавай в желанието си за промяна да не направиш отрицателна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееее ако си подхранваш косата и се грижиш за нея много по малка ще е вредата от изправянето... ама ако искаш някоя ефектна прическа трабва грижи... аз съм с такава и не ми коства чак толкова усилия ... амм според мен със бретона на страни ти е по добре ... а иначе можеш примерно да намалиш дължината или да я пуснеш още повече... но ако искаш да не ти се накъдря няма как да минеш без изправяне... пробвай с по високи етажи и по изстънени... примерно... абе има мноооого избор...

Косата ти е много хубава. И аз мисля, че трябва да я оставиш да расте още.
    Stay up all night with the stars *

на мен пък така ми харесваш

Амии да аз мисля да я оставям да расте дълга и не искам да я скъсявам, а просто за формата се чудя каква да е..Като бях по-малка бях с много дълга коса и страшно сладко стоеше, но се наложи да я скъся, защото не давах да ме подстригват и беше нацъфтяла. Мерси за съветите. За сега ще оставя тази форма, а след време като попорастне малко бритона ще го направя филиран настрани, както ме посъветва GaBiIi__

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си