.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Hybrid View

Супер фен
    Абе вие луди ли сте?... докато го четох това няма нужда да казвам колко се смях. АБЕ МОМЧЕ ти сериозен ли си ? хахахха не не не господи от къде излизат тия ФЕНОМЕНИ. Това е някакво тъпо детенце, което от "няма какво да правя" решава да пуска глупави теми, това е толкова тъпо, че дори човек с истински проблеми няма потърси решението в интернет и да тръгне да се излага по такъв безумен начин това е...

Това което ще ти кажа, ако наистина има някакъв нищожен шанс някои от нещата които казваш да са истина е следното : Спри да живееш по този начин. Само ти можеш да си помогнеш да излезеш от това положение. Спри ! Отвори си очите и се огледай... Какво самоубийство бе ей? Та ти си а 15 бе... живота е пред теб трябва ли да ти се обяснява това. Ти ако за всеки проблем (макарче това дори не мога да го нарека реални проблеми) се поставяш в такова положение, от теб човек няма да стане...

Това е от мен, айде със здраве и дано намериш верния път, но както казах твърдо заявявам, че това е просто някаква тъпа шега от глупаво дете..

Братле и аз имам същия проблем само дето не слушам тоя тип музика.Както и да е и на мене доста често ми минава през главата мисъта за самоубийство...може би всеки ден.Щото усещам как леко по леко ми се прецаква живота ...

Гръмни се убий скрий се . Гръмнете се токио хотел гръмнете се емо-та педераси , гейове, травестити, би сексуални, хомо сексуални, депресанти, готове, хаусъри, хетъри, хермафродити и македонци и......всякви други изруди

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Айде замисли се: Токио Хотел ( ) > Емо> рязане на вени, самосъжаляване, пропагандират, че само те имат проблеми и са колосални, постоянни заплахи за самоубийство... хм, откри връзката, нали? Спри да слушаш тая да не казвам лоша дума и се постави на мястото на майка си.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Прочетох само началото - не се самоубивай, това никога не е решение за нищо И аз се карам постоянно с майка ми, брат ми ме вбесява адски много и съм яко полудявала, но никога за самоубийство не съм мислила.
    +15468956

Град
    Варна
    1. Kъм автора: Успокой се, не се депресирай... Винаги може да се намери нещо, което да те депресира или изнерви... Научи се да се справяш с него. Всеки ден ще има лоши неща, които ти се случват... Има шанс обаче, за всеки пет лоши неща, които ти се случват, да видиш и\или усетиш нещо хубаво. Твоята задача е да извлечеш максимума от него. Наслаждавай се на всеки миг от своя живот, защото втори няма да имаш. Наслаждавай се на всичко добро, на всички приятели, на всички твои любими неща. Ако си спортна натура, запиши се да спортуваш. Ако просто искаш да си го изкараш на някого, запиши се на бокс или някое бойно изкуство и просто кажи на тренера да те научи как да удряш, без да се нараняваш и спукай някоя боксова круша. Таи гнева в себе си, но не задълго. Ако той не излезе, се подтискаш и засилваш депресията. Когато нещо те изнерви, представи си нещо хубаво, или момента, когато отиваш при крушата. Всичко зависи от теб.
    2. Към леко заблудените ни съфорумници... Аз слушах Токио Хотел. Не съм бил, не съм и няма да бъда емо, не съм бил и няма да си режа вените. Не съм хомосексуалист. Какво правим? Тези предубеждения ме карат да "изпадам в депресия" Не правете заключения за човек само заради няколко неща. Първо го опознайте. Грозно е всеки, който слуша определена група, гледа определени филми и т.н. да е определян като различен само поради това, което прави, или заради това, което е. Но и пропагандата за рязане все някой я е започнал и бих се радвал да го видя...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Life is pain!Ако сега не се оправиш не те виждам в бъдеще!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Като ти погледна аватара и аз почвам да миcля за cамоубийcтво.

Ако всеки от нас така бягаше от проблемите..щеше ли да остане свят?
    На всички ни е трудно малко или много.Въпосът е как ще се овладееш.Ако ти е трудно консултирай се с някого, дори само по телефона
    Щастието на човека е в малките събития..!

Повърхностно прочетох, това ми е повече от достатъчно. Жалък си ми. Егати лигльото, егати чудото! На хората какви неща им се случват, а не се оплакват, нито тръгват да си режат вените и да скачат от балкони, ти за някакви си детски неща театро правиш! Ми осъзнай се, да го еба! Мъж си! Не ми се мисли какъв мухльо ще си занапред, ако не се съвземеш малко.

от аватара ще да е проблема

само като ти видях заглавието на темата и аватара и....
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Град
    Sofia
    Сачоубийството не е решение.И аз имам много проблеми и съм мислил за самоубийство.Просто трябва да бъдиш егойст

Totally Homo вредят на Вас и другите около Вас.

Мега фен Аватара на ameli
    споко пич...и да замениш хотела и нещо друго щото тея психопати наистина промиват мозъци

Леле щом сега мислиш за самоубийство,като пораснеш като имаш деца,работа тогава сигурно няма да му мислиш.
    Я се стягай всеки има проблеми от време на време.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    живота може да е различен..промени малко гледната си точка и всичко ще се оправи..не се самосъжалявай,не обвинявай ваще за всичко..
    Това ,че имаш слаба психика -вярно и по-добре иначе досега да си извършил някоя глупост...
    Спри тея щибани хапчета и се успокой-какви проблеми толкова намираш...знаеш ли колко по-страшни неща има по-света..за разлика от теб има деца без родители или сираци и полусираци...да не би техния живот да е по-лесен,а?А ти си седнал да се самасъжаляваш пред всички и да се излагаш....пф,не е достойно за адмирации мой човек..само това ще ти кажа

Първо това,че слуша токио хотел няма нищо общо с проблемите му..И аз ги слушам и въобще нямам подобни проблеми..така ,че незапознатите да мълчат..А колкото до темата търси спокойствието..когато вашите ти се карат просто неотговаряй изслушай ги и иди в д другата стая..занимавай се с някакъв спорт това много ще ти помегне за стреса..и спри да пиеш успокоителни..тва е най-тъпото..Опомни се!Така се дрогираш един вид..И не си режи вените..Не вярвам да си толкова слаб,че да спреш да се бориш с живота и да се самоубиеш..Един ден ще съжеляваш за начина по които си мислил! Успех!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

От целия пост така и не разбрах аджеба какъв ти е конкретния проблем тея като теб не си режат вените а само си ги драскат леко с ножчето за да привлекат внимание

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ахахахахахахахахахаххахах ахахахахахахахахахахахаха ха батеее,ти или си прайш гавра с форума,или си най-жалкия тип на земята.Земи се самоубий.Само самоубилото се имо е истинското имо.
    "много, много време може би от година" ахахаха...да,това е много време ако си на 3:/
    аре със здраве,и един съвет:ПИ-СТО-ЛЕТ.На вярното място никой не може да те спаси после

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Имаше една мисъл,"не отлагай за утре, животът е кратък"...какво чакаш тогава, самоубивай се!

Какви умници на по 14-15 години пишат тука.Самоубийствените мисли много често идват не заради слабост на характера,а заради биохимични проблеми в мозъка.Така че,дано деанксита да помогне,ако не има едни други лекарства(ципралекс,парокс етин),които като ги пиеш 15-20 дена и самоубийствените мисли,тъгата и отчаянието изчезват.
    така че,не обвинявайте човека за това че се е разболял

То и аз като Слушам Тх ми става кофти. Ми кфо спри да се правиш на интересен. Недей да спориш с никого 1 седмица и нещата ще се пооправят. Намери си гадже. Все има някой пендел в твоето даскало. Сдобри се с приятелите си. От емо премини към сийн и след това към нормален. Приятелите са важни. Аз си имам 1 вярна и винаги си помагаме. И един специален поздрав. Моя профил поздравява твоя с http://www.vbox7.com/play:c2276679 и с http://www.vbox7.com/play:2b0d393b. Ай със здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си