Здравейте... Та така направо на проблема...от няколко седмици проблвмите ми се сипят като изведро...всяка вечер скандал с наще ужасно е и всяка вечер за нещо различно...непрекаснато мисля за самоубийство просто...най-малкото нещо ме подлудява и е в састояние да ме изкара извън нерви и да ме накара дори да се самоубия...офф тази мисал винаги идва 1ва като решение на някой шибан проблем...и от най-малкото нещо...не знам какво става с психиката ми защо откачам... и наще казват, че адски много сам се променил и така секи можел да ме изкара извън нерви...мислят че това се далжало на музиката която слушам...тази музка я слушам от много, много време може би от година, но преди не беше тъка...просто не знам какво става с мен...защо проблемите ми се сипят като из ведро....просто....не разбирам какво става с мен...живота ми излиза извън релси...и приятелите ми го забелязват...дори се изпокарах с повечето....сяка вечер различен скандал с наще...оф и сичко на другия ден пак е добре до вечерта... НЕ ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!!! Купих си успокоителни - Деанксит и ги земам в големи количества, но не помагат те само ме приспиват за далго и после...проблемите пак заваляват просто не знам....не разбирам какво става с мен... живея на раба на самоубийство....и после след като нещото отмне си се чудя как ще си сложа край на живота за такава глупост....и пак до следващият проблем....офф не знам майка ми ме побарква...побаркват ме истеричните и крясаци, викането и, подозрението и, скандалите и.... просто тези скандали направо ме сасипват...и така стана че и най малкто нещо ме кара да се разтреперя и да изляза изван нерви ужас....и дори не помня за какво са скандалите с майка ми....днес пак имаше скандал...а снощния беше за това, че ме надуши, че сам пушил....не знам днес влиза в стаята и ми се разкрещява че слушам токио хотел и иска да ги спра и не излиза докато не ги спра зе да ми бласка лаптопа тази само колко много ама много ме изнерви това направо ме разтрепера как тя ще ми се барка в музиката която слушам....но се опитва дори там да се меши направо....ужас...от както 1 път ме фана че сам си прерязал вените не спира да ме тероризира...тогава ме заведе на псхиатар...и от тогава проблемите не спират...имам нужда да поговоря с някой...
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСИТЕ ГРЕШКИ, ЗА ПУНКТУАЦИЯТА, ЗА ЖАРГОНА И ЗАТОВА, ЧЕ МИСЛИТЕ МИ НЕ СА ПОДРЕДЕНИ....