.
Отговор в тема
Страница 6 от 22 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 540

Hybrid View

Град
    Там някЪде...
    Супер Напълняла съм с 1кг. =) !!! И вече е 1.60 42 кг =) Целта ми е 45 кг. Според вас 45 ще бъде ли добре или трябва още?

А ти KillerAna Оф още един фейк... също като rabitt13 дето била на 13 висока 1.60 и 25кг.

45 е идеално.
    Бе, аз ли се лъжа, или ти искаше да отслабваш, та караше на едно парче грейпфрут за цял ден?!?

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    45 е идеално.
    Бе, аз ли се лъжа, или ти искаше да отслабваш, та караше на едно парче грейпфрут за цял ден?!?
    всъшност MagiHotChick( не си спомням дали така се пишеше) я караше на едно парче грейпфрут а аз на една купичка таратор и адна активия закуска, а пък бях 39кг и исках да отслабвам Но за щастие говорих с едно момиче(журналистка) която ми вля мозъка в главата и разбрах, че да искам да отслбавам(при положение, че съм 1.60 и 39кг.) е апсурдно! И отидох при една бабичка от малкото ни градче която се смята за диетоложка и ми каза над какво да наблягам, за да не си върна после килограмите и почнах да ям повече от една ябълка на ден И така за около 3 седмици здравословно(искам да кажа, че без вафли и чипс) кажих 3-4кг.

Да, де, парчето грейпфрут беше образно казано. Добре, че си се вразумила, ужас. 39 килограма, леле...
    Аз пък със здравословно хранене отслабвам. Оле, храня се по същия начин като теб, дали няма и аз да почна да качвам? При положение че целя точно обратното?!

Град
    Там някЪде...
    Да, де, парчето грейпфрут беше образно казано. Добре, че си се вразумила, ужас. 39 килограма, леле...
    Аз пък със здравословно хранене отслабвам. Оле, храня се по същия начин като теб, дали няма и аз да почна да качвам? При положение че целя точно обратното?!
    Е да но ти спортуваш нали? Моята физическа работа сега е само да отида пеша до училище и толкова.А и сега с всички тези класна, изпити и оформяне на оценките нямам време за спорт.

Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Е да но ти спортуваш нали? Моята физическа работа сега е само да отида пеша до училище и толкова.А и сега с всички тези класна, изпити и оформяне на оценките нямам време за спорт.
    Тц, не спортувам.

Град
    Там някЪде...
    Ама трябва

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    170см и 50кг, за сега нищо не искам да променям

Супер фен Аватара на pinki
    173 висока, кг да си кажа ме е срам, но искам да сваля 8-10кг Поне работя по въпроса
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

170см, 71 кг, а това което исках да променя, го промених. До края на лятото не смятам да пипам нещо по теглото си или поне не драстично. Наесен, като облечем дебелите дрехи, ще замажа релефа и ще кача 6-7 кила, от които ще изчистя 2-3. Идеята е да съм релефен на тегло 75 кг за другото лято

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Супер Напълняла съм с 1кг. =) !!! И вече е 1.60 42 кг =) Целта ми е 45 кг. Според вас 45 ще бъде ли добре или трябва още?

А ти KillerAna Оф още един фейк... също като rabitt13 дето била на 13 висока 1.60 и 25кг.
    миличка
    добре;че разбираш;че имаш нужда да понапълнееш
    и 50 можеш да станеш
    50 попринцип би било идеално;но 45 пак е добре
    по-добре от 40 ))

Няма да качиш. Тя преди е яла по една ябълка и за това качва, организма си иска. Спокойно ;д

1.65 съм висока....ии тежа 42...
    не искам нищо да променям...
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

161 съм висока
    бях 38кг
    сега съм около 42 май ;д
    целта ми е 45

Голям фен Аватара на crazymm
    172 см ; 53 кг
    Един - два кг по - малко доре ще ми дойдат..

1.58 см 38 кг.
    Щеше да съм мн щастлива ако бях 170см.Ама това е невъзможно. ;;(
    Се пак аскам да пораста още поне 1.65 :S

А доколко години расте човек?

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от grrrrr
    А доколко години расте човек?
    индивидуално
    зависи от пола и от начина на живот
    и от организъма най-вече

Град
    PlOvDiv
    някъде 164 см. и към 45-47 кг не съм много сигурна,за промяна свикнала съм да си правя пълни промяни поне веднъж годишно така,че след като скоро ми предстой промяна много неща мисля да променям защото не може никой да ми даде годините ми...

Вече съм 52.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    173 - височина ест
    ии 53 кг
    искам да отслабна поне с 3 кг
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от KillerAna
    Боже като чета всички сте толкова дебели
    Аз съм 1.69 и тежа 38кг. и трябва малко да се пооправя за лятото.
    не си интересна мила, ебавката я остави на страна, ти ако си 38кг. и си 1.69 трябва да си от някой концлагер или да си неква анорексичка, то такова телосложение е грооозно поне 10 кг повече трябва да си за да приличаш на човек
    Това се казва комплексирана от външния си вид!
    Муце,по-точно ти си зле gabi_94
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Тука само анорексици ли пишат..

Град
    Burgas Bulgaria
    160 висока и 45 кг. искам да съм малко по-висока

Град
    Стара Загора
    170, 53 кг .... абе... навсякъде пише че съм си в норма и че даже 59 кг трябва да бъда ама....иска ми се да поотслабна това лято... 3-4 кг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си