- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко сте високи,колко тежите и какво искате да промените ?
СуперНапълняла съм с 1кг. =) !!! И вече е 1.60 42 кг =) Целта ми е 45 кг. Според вас 45 ще бъде ли добре или трябва още?
А ти KillerAnaОф още един фейк... също като rabitt13 дето била на 13 висока 1.60 и 25кг.
![]()
45 е идеално.
Бе, аз ли се лъжа, или ти искаше да отслабваш, та караше на едно парче грейпфрут за цял ден?!?![]()
![]()
![]()
всъшност MagiHotChick( не си спомням дали така се пишеше) я караше на едно парче грейпфрут а аз на една купичка таратор и адна активия закуска, а пък бях 39кг и исках да отслабвамПървоначално написано от Bianca
Но за щастие говорих с едно момиче(журналистка) която ми вля мозъка в главата и разбрах, че да искам да отслбавам(при положение, че съм 1.60 и 39кг.) е апсурдно! И отидох при една бабичка от малкото ни градче която се смята за диетоложка и ми каза над какво да наблягам, за да не си върна после килограмите и почнах да ям повече от една ябълка на ден
И така за около 3 седмици здравословно(искам да кажа, че без вафли и чипс) кажих 3-4кг.
Да, де, парчето грейпфрут беше образно казано. Добре, че си се вразумила, ужас.![]()
![]()
39 килограма, леле...
Аз пък със здравословно хранене отслабвам.Оле, храня се по същия начин като теб, дали няма и аз да почна да качвам? При положение че целя точно обратното?!
Е да но ти спортуваш нали? Моята физическа работа сега е само да отида пеша до училище и толкова.А и сега с всички тези класна, изпити и оформяне на оценките нямам време за спорт.Първоначално написано от Bianca
170см и 50кг, за сега нищо не искам да променям
173 висока, кг да си кажа ме е срам, но искам да сваля 8-10кгПоне работя по въпроса
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
170см, 71 кг, а това което исках да променя, го промених. До края на лятото не смятам да пипам нещо по теглото си или поне не драстично. Наесен, като облечем дебелите дрехи, ще замажа релефа и ще кача 6-7 кила, от които ще изчистя 2-3. Идеята е да съм релефен на тегло 75 кг за другото лято![]()
миличкаПървоначално написано от zai4ety13
добре;че разбираш;че имаш нужда да понапълнееш![]()
и 50 можеш да станеш
50 попринцип би било идеално;но 45 пак е добре
по-добре от 40 ))
Няма да качиш. Тя преди е яла по една ябълка и за това качва, организма си иска. Спокойно ;дПървоначално написано от Bianca
1.65 съм висока....ии тежа 42...
не искам нищо да променям...
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
161 съм висока
бях 38кг
сега съм около 42 май ;д
целта ми е 45
172 см ; 53 кг
Един - два кг по - малко доре ще ми дойдат..![]()
1.58 см 38 кг.
Щеше да съм мн щастлива ако бях 170см.Ама това е невъзможно. ;;(
Се пак аскам да пораста още поне 1.65 :S
А доколко години расте човек?
индивидуалноПървоначално написано от grrrrr
зависи от пола и от начина на живот
и от организъма най-вече
173 - височина ест![]()
ии 53 кг![]()
![]()
искам да отслабна поне с 3 кг![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Това се казва комплексирана от външния си вид!Първоначално написано от gabi_94
Муце,по-точно ти си злеgabi_94
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
160 висока и 45 кг. искам да съм малко по-висока![]()
170, 53 кг .... абе... навсякъде пише че съм си в норма и че даже 59 кг трябва да бъда ама....иска ми се да поотслабна това лято... 3-4 кг![]()