- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко сте високи,колко тежите и какво искате да промените ?
Как?Първоначално написано от therichbitch
![]()
Аз съм 53-4 кг, ама съм висока 170.
Искам да стана 47-8-9, ама и на 50 ще съм доволна. Като гледам, само с искането ще си остана.
Bianca същата като теб съм сега съм 54 кг и висока 170 искам да съм 50 и ще го постигнав скоро време
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ми с диета, решена съм от понеделник тая 9-дневната, ама няма да я спазвям 90 дни, кофтито е, че аз мн трудно свалям, просто явно въпреки че не съм лека, няма чак толкова мн ,колкото аз си мисля /тренирала съм тенис и имам мускули (е не като на културисткаПървоначално написано от Bianca
), та те тежат повечко явно /
В момента съм 1.77 - 59 кг,решила съм да стана 55много трудно свалям
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз спазвам ограничения (с прегрешения), обаче тялото ми вече е привикнало и не свалям, дори качвам. Май има обратен ефект.Първоначално написано от therichbitch
![]()
1.75-6..59kg...не искам да отслабвам,харесвам си височината просто искам да се стегна и да си махна целулта и гадните бричове...Абитуриентка съм тая година..не мога да си позволя да се отпускам ....4 пъти в седмицата ходя на фитнес сутринн от 5 часа...
Аз съм 164 и тежа 41 кг. като се има на предвид и възрастта - 13 годлне смятам нищо да променям , но мисля че съм малко слабичка...
![]()
Am I dreaming?
What I feel tonight about you and I.
Am I dreaming?
I can feel your love when I hold you tight.
Аз съм 164 и тежа 41 кг. като се има на предвид и възрастта - 13 год.не смятам нищо да променям , но мисля че съм малко слабичка...
![]()
Am I dreaming?
What I feel tonight about you and I.
Am I dreaming?
I can feel your love when I hold you tight.
160 - 40 kg искам да съм 38 кг или да съм малко по висока но тва няма да стане защото съм на 18 и едва ли ще раста повече
183 см
96 кг
искам да стана 80 кг
![]()
аз съм 1.72 - не искам да расна повече![]()
тежа 54 кила - малко е за мойта височина (слабичко съм) - но не ми прече, повече ще изглежда грозно
искам амии
искам да не н0ся 40 номер обувки![]()
ии да сложа малко на дупетооо![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
аз съм 161см 51кг на 13год. искам да сваля до 47/48кг или да порасна с 3/4см![]()
и незнам според мен килограмите ми стоят ужасноно ми казват непрекъснато че имам хубаво тяло
![]()
килограмите ти за височината не са многоПървоначално написано от mnluda
![]()
178 см съм висока
59 кг тежа
искам по-големи гърди ... но няма![]()
164см, 44кг на 17г. Искам по- голямо дупе![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
Висока съм малко над 1.70,тежа около 55 килограма. Така се харесвам не искам да отслабвам,по-скоро да се стегна![]()
Висока съм 1,65 см,тежа 46 кг,на 14 съм.Емиииииииии искам по-голям бюст
:x
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Около 170см и 54 килограма..май няма да променям нищо засега, то не че зависи от мен нещо, освен да сваля някое килце![]()
167/45 кг ами искам малко да надебелея![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
ти не си добре,супер си даже 1-2,3 кг по-малко ти трябваПървоначално написано от gabi7u
![]()
а бе защо всички искате големи бюстовена мен пък не ми харесваат
висока съм 1.62 искам да порасна още малко ... 45 кг на 14 години ... няма да е лошо да кача 2 3 килца ...![]()
![]()
![]()