- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко сте високи,колко тежите и какво искате да промените ?
аз съм 165 и тежа 44 кила искам да съм около 170 и май е тва.
П.С. момичета ако искате да си стегнете задните части почвайте някакъв спорт, само той ще ни спаси. Аз например тренирам волей и дупето ми стегнато нямам целулит и стрий и корема ми е стегнат благодарение на волейбола разбира се![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
165 / 40-43 кг, искам да кача около 10 килограма ;д ама и на 4-5 ще вдигна купон ;р
на 18 съм
всички като ви гледам искате да приличате на тапицирани скелети нз какво хубаво намирате в тва да ви се броят ребратааз съм 172 някъде 56 кг ... бих качила още ама просто не ми се получава
![]()
Аз съм висок 1.43 и тежа 35.7 кг искам да порасна поне с 10 см
на 10 години съм
Синеочко
Висока съм 1'66см., тежа 50кг. и не бих променила абсолютно нищо в себе си, понеже си имам някой, който всеки ден ми напомня, че съм уникална по свое си и заради това съм много обичана...
Подкрепям Зариту!Една дама особено трябва да си има и бюстче и всичко...
mom4e sam
160 , 39 кг .. - искам да порасна още малко естесвено , но има време![]()
Висока съм 1.71, тежа 50 кг. и се харесвам такава, каквато съм, не бих променила абсолютно нищо!
Queen of the Damned
166,44 kg не искам да променям нищо харесвам си се такава,каквато съм![]()
Големи скелети сте всичките.. :P
Аз съм 170/65 кг.Единственото което искам да променя е да отслабна поне с 5-10 килограма.
![]()
Всички ли сте злобни и отворени тук?
163/55 кг., а реалното ми тегло е 52 кг.Имах малки здравословни проблеми и ми се отразиха на теглото, но ще си вляза във форма за нула време.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
1.64, 46-7 кила. Сигурно звучи недостатъчно, ама не еНе искам нищо да променям, пък и другите ме харесват. И се казвам госпожица Скромност. ;д
178 на 62 Ми искам да кача още някое кило.
БХ ми е
1'64см., 54кг. и искам да кача още малко и да имам по - голям бюст.
1.70 - 53кг...
Ако съм 50 ще е добре![]()
висока: 158
тежа: 42
И не не искам да променям нищо.![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
абсолютно нищичко ^^ висока съм 164 ,тежа 53 и се обожавам![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
174см, 64кгИскам да съм под 60кг, ама не ми се получава...
само аз ли съм такава мъничка.. 152/153 някъде.. 40 кг
![]()
и в тебе има хлебецПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
сми.?Първоначално написано от awerw