- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или Против изневерите за една нощ?
Познато (до някъде) ... Почти винаги,когато имам някаква сериозна връзка (като под "сериозна" разбирам ПОНЕ 6 месеца) се случва да си представя някоя страстнаили секс с някое друго момче,но от личен опит знам (лапешка му работа ама се е случвало да се целувам и с друго момче докато бях с един от бившите),че веднъж получиш ли това,което си искал,втори път няма да го поискаш
В смисъл,че всичко е моментно и така ... По-добре си стой с гаджето и спри да мислиш за другия
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
странни птици в тоя сайт
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
твърдо ПРОТИВ особено ако си обичкам момичето![]()
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
странни птици в тоя сайт
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Кво? На всеки му се е случвало да си мисли за такова нещо,но друго е да го направиш.Там е разликата между това да обичаш някого и да го харесваш.Ако го обичаш,може да си мислиш колкото искаш,но няма да се ебеш с друг.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Твърдо ПРОТИВ съм!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Никакъв приятел си нямаш ти, щом го мислиш за пречка.
Да речем, че също съм имал "2 годишна връзка", всеки следващ ден момичето ми влизаше все повече и повече в главата и се побърквах по нея и нямах никакво желание да имам сексуални отношения с друга. Е, да - вървим с приятели по улицата и видим комплект мацоранки, нормално е да кажеш 'тая има ебаси якото дупе'... но това са бъзици. Важна е основоата, която е силна, истинска и когато НАИСТИНА обичаш някой и държиш на неговата реципрочна обич, си буквално сляп за всичко останало и нищо, ама нищо друго не те интересува.
Ами по принцип съм против, но ти ако толкова много го искаш няма как да те спрем, сама прецени струва ли си да рискуваш връзката си или не..
ПРОТИВ съм за всички изневери.Без значение дали са на сексуална основа или друго.
тва е пълна глупост изневярата поне да има смелоста да си признае или да ти каже че неиска да бъде с теб а не да те лъже и да се праиш че и вярваш![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Що не питаш приятеля си,може да му предложиш тройка-така и той сит,и ти цяла![]()
просто се постави на мястото на приятеля си и сама ще усетиш какво би направила