- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за обиколката на пениса към жените!
Господ ти е дал инструмент.
Значи трябва да се научиш да го използваш.
Можеш ли да го използваш, не удоволствие, ами червата ше и разчовъркаш.![]()
на 20 и ще расте още :О:О аз сам на 18 и ми е 15,5 обиколката чи колко още ?Първоначално написано от ZlobenDEDO
![]()
![]()
![]()
Ами малко е объркващо твоето определение...
4,5 ширина-12обиколка.. я първо се научи как да се изразяваш.
П.П. Нищо лично!![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Бе важното е да ти се надървя добре и достатъчно дълго![]()
А до колко години расте патката?Първоначално написано от ZlobenDEDO
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
нз до колко дано да ми порасне по 1см и на далжина и на дебелина на 18 сам![]()
![]()
С толкова часове изгубени в измерателна дейност ще ви вземат в института по метрология ,женската вагина може да се свива и отпуска ,но идеално триене между пениса и вагината има когато пениса е с обиколка около 14 см за да не причини болка у жената ,естествено и предмети с много по-големи обиколки може да поеме женската вагина (сещам се за филм в който един човечец си вкара главата във вагината на една разпоретина).
Спрете постоянно да си ги мерите ,всеки втори пуска тема в която пишката му е 12 см ,а после се присмива на тези с 13 ,че им били малки и се изкарва с +20 см. Правете секс за удоволствие и не си създавайте комплекси.
Йога и мъдрост
мн слади4ко зададе въпроса, ами аз понеже сам тесничка незнам ама мисля че за мен ще си многоне мисля че си комплексар хубаво е че се интересуваш от това
![]()
abe 4oek ko pita6 ebi 1vo i ako q zadovoli6 zadovoli6 kato ne zdrave da e![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от kris4ann
не виждам нещо неразбираемо.
4.5см Диаметър / 12 см Обиколка.
Имаше една тема за размерите ...
Както дължината, така и ширината.Не знам дали още съществува, не обръщам голямо внимание...
Но имам спомен, че нормалният размер е 12см, но в нормално положение.
При ерекция е повече, или поне би трябвало.
Това надали ще те успокои, но си е вярно.
Аз не съм си го мерил от доста време, тъй като го смятам за леко глупаво.В крайна сметка, какво ще покаже сантиметъра не е критерий.
Но по спомени, в нормално състояние ми е именно 12см, което ще рече че информацията в темата е вярна.
Вече в ерекция няма да споменавам.Не е бог знае колко, така че не го крия за да се правя на интересен.
btw понеже си писал и диаметър ... Пак е малко.
И поледните три пръста на ръката могат да бъдат само 4.5 ако мериш по некоя нежна женска ръчицаНа твоята би трябвало да са много повече.Не преувеличавай.
Аз не съм чувал никъде че измерванията на пениса се правят в спокойно състояние. Това което знам е ,че пенисът се мери в еректирало състояние и всички изследвания го показват и че размерите на пениса винаги варират според състоянието на възбуда.
http://zpogoliam.50webs.com/info.html
интересно ми е как си измери диаметъра??kris4ann написа:
Ами малко е объркващо твоето определение...
4,5 ширина-12обиколка.. я първо се научи как да се изразяваш.
П.П. Нищо лично! Smile
Confused не виждам нещо неразбираемо.
4.5см Диаметър / 12 см Обиколка.![]()
12 см обиколка - пр 4.5 диаметър - малко невъзможно (явно искаш да кажеш, че ти е толкова дълъг)
научи се да се изразяваш правилно и тогава пускай подобни теми ..
По принцип,за да Я задоволиш трябва обиколката да е по-голяма. Зависи как си свършиш работата. Можеш да задоволяваш,разбира се. Индивидуално е.
Препоръчвам на жените да са отгоре,защото така те сами си определят натиска,търкането и прочие..
Успехче!![]()
Ти не писа ли, че си девствена в горната тема.Първоначално написано от anyfany2
![]()
![]()
Откъде знаеш тогава кое е по-добре?
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Дължина: 15см
Широчина: около 3 пръста (4.5см) мерейки отгоре от ляво на дясно да видиш колко е широк.
Обиколка: 12см
абе как става това нешто... моя е 5.5 диаметар и е 15.5 пак твоя 4.5 и 12Първоначално написано от Zane
![]()
Първоначално написано от isthislove
е нз ае остави диаметъра ама обиколката е около 12.7
Моя е дълъг 14 и е дебел 14![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
значи като видях темата отскочих да зема ролетката и как ви се струват дали биха ви доставили нужното удоволствие
ГЛАВА - дебелина - 4см обиколка 15см дължина 7см
ЗА БАСТУНА: естествена кожа,само за ценителки
ЗА ЗВЪНЦИТЕ: значи ползвам ги като захранка,така да ги поподготва за основното ястие
ставам ли според вас кажете ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече по поръчка ли е![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
![]()
ми наеби някоя и я питай дали й е било добре.много сложно!Първоначално написано от Zane
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................