- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е тарифата?
Всички кифли се оценяват на милиони, а като опре до цигари и пиене веднага се качват на disco stick-a. Иначе, ако някоя иска да я чукам и ми предлага пари, ше и предложа да си завре всичките пари в путката и да опита да свърши![]()
![]()
Анархия, Психопат, Александра93 ->
Запазете добрият тон
Мерси.
Ако нещо не се купува с пари - то се купува с много пари!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Никога па няма да го направя това.Ти и адски закъсал да си с парите или загорял не би трябвало да го направиш това..от уважение към себе си.
к'воту доди моменту...![]()
иначе... не се знае. няма да кажа, че не бих го направила, защото не знам какво може да се случи един ден.. за колко ---> това пък още по- малко ....ама няма да е за малко...
someone else...
Един човек не трябва да е толкова богат , за да купи друг .. И толкова беден , за да се продаде .. Бих направила нещо само ако обичам , харесвам или поне познавам човека , с който ще съм .. За пари ?! .. Долно![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Аре ве .. хем ви е кеф, хем пари ви дават ..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
никога не бих го направила независимо за колко паритова трябва да е израз на любов , а не занаят , освен това за мен е адски долно .
![]()
аз бих, гордостта и достойнството ми са над всичко, въпрос на морални ценностиПървоначално написано от fire_magic
запазих гоПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
защо ти пука какво ще си помислят някакви непознати за теб?Първоначално написано от therichbitch
![]()
Не са важни непознатите .. Какво и пука за мнението им .. Просто така стъпкваш своите ценности .. Достойството си ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
taka eПървоначално написано от yahhooo
![]()
![]()
![]()
![]()
InLoVe:P
не бих го направила...ако съм толко зле финансово ше отида на магистралата![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
какви милиони какви пет лева
то най-оборотните фолк певици пускат за 5-6 000 вие сега на какви се направихте![]()
Към всички, които твърдят че си знаят цената:
Едно нещо струва толкова колкото някой е склонен да даде за него.
Пример: - един комшия си продава ладата за 800 лвВече 2 години стои пред блока и всеки който прочете си пада от смях.
Не сте нито единствените жени на света, нито сте най-красивите а скоро няма да сте и най-младите .. макар че сигурно ви се искаТа замислете се малко.
Тези, дето твърдят, че не се продават, ама за милион можело, са си продажни точно толкова, колкото тези на магистралата. Дали за 5 лв или за милион, не е важно. За пет лева били чисти, никога не би помислили за такава гадост, но за милион веднага разтварят крака. Всеки човек си има цена, която от светец го прави продажник. И всички ние сме продажници в една или друга степен. Нека не се лъжем. Мръсното е да не си го признаваш, да лицемерничиш. Напротив, мисля си, че хората, които са принудени от нужда да се продават, са по-чисти и непорочни от онези, дето уж нямали цена, ама за милион щели да си помислят.
абе не бих го направила ама за да отг на въпроса прим 2 милярда ще ми стигнат![]()
![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
и бил геиц няма да може да си го позволи така че мирувайте
Аз съм момче за 50 лева с презерватив само вагинално съм навит
Не съм напълно съгласен с теб приятелю. Има хора, които се продават и такива, които не се продават, независимо дали става въпрос за сексуални услуги или за продаване на съвестта. Наистина тези хора са малко и повече изключения, но това показва, че все пак ги има. Колкото за това аз не виждам смисъл жените да се продават, пък честно казано можеш ли да продадеш нещо, което няма цена - човешкото тяло или която и да е негова частПървоначално написано от sais
![]()
![]()
![]()