.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Всички кифли се оценяват на милиони, а като опре до цигари и пиене веднага се качват на disco stick-a. Иначе, ако някоя иска да я чукам и ми предлага пари, ше и предложа да си завре всичките пари в путката и да опита да свърши

Анархия, Психопат, Александра93 ->
    Запазете добрият тон

Мерси.

Ако нещо не се купува с пари - то се купува с много пари!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Никога па няма да го направя това. Ти и адски закъсал да си с парите или загорял не би трябвало да го направиш това..от уважение към себе си.

Град
    In Devil's Castle
    к'воту доди моменту...

иначе... не се знае. няма да кажа, че не бих го направила, защото не знам какво може да се случи един ден.. за колко ---> това пък още по- малко .... ама няма да е за малко...
    someone else...

2000 лв + 2000лв за риска от забременяване и болести...

Един човек не трябва да е толкова богат , за да купи друг .. И толкова беден , за да се продаде .. Бих направила нещо само ако обичам , харесвам или поне познавам човека , с който ще съм .. За пари ?! .. Долно
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Аре ве .. хем ви е кеф, хем пари ви дават ..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Един човек не трябва да е толкова богат , за да купи друг .. И толкова беден , за да се продаде .. Бих направила нещо само ако обичам , харесвам или поне познавам човека , с който ще съм .. За пари ?! .. Долно

никога не бих го направила независимо за колко пари това трябва да е израз на любов , а не занаят , освен това за мен е адски долно .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от nikkiiii
    хаха аз не бих
    офф Представи си че умираш и това е единствения ти начин да продалжиш да съществуваш...Едва ли би избрала да умреш пред това да получиш пари срещу секс.
    аз бих, гордостта и достойнството ми са над всичко, въпрос на морални ценности

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Анархия, Психопат, Александра93 ->
    Запазете добрият тон

Мерси.

Ако нещо не се купува с пари - то се купува с много пари!
    запазих го

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    хаха аз не бих
    офф Представи си че умираш и това е единствения ти начин да продалжиш да съществуваш...Едва ли би избрала да умреш пред това да получиш пари срещу секс.
    аз бих, гордостта и достойнството ми са над всичко, въпрос на морални ценности
    защо ти пука какво ще си помислят някакви непознати за теб?

Не са важни непознатите .. Какво и пука за мнението им .. Просто така стъпкваш своите ценности .. Достойството си ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    пловдив
    ааааа аз правя само секс на аванта

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Вие чувате ли се бе? За 1 милион та ти трябва да си по-хубава и от Анджелина Джоли + Памела Андерсън + Кармен Електра.... Ако изкочи неко тарикат и за без пари ще го направите ама айде у форумо да се направим на тарикатки
    taka e
    InLoVe :P

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    не бих го направила...ако съм толко зле финансово ше отида на магистралата
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Град
    пловдив
    какви милиони какви пет лева
    то най-оборотните фолк певици пускат за 5-6 000 вие сега на какви се направихте

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Към всички, които твърдят че си знаят цената:
    Едно нещо струва толкова колкото някой е склонен да даде за него.

Пример: - един комшия си продава ладата за 800 лв Вече 2 години стои пред блока и всеки който прочете си пада от смях.

Не сте нито единствените жени на света, нито сте най-красивите а скоро няма да сте и най-младите .. макар че сигурно ви се иска Та замислете се малко.

Тези, дето твърдят, че не се продават, ама за милион можело, са си продажни точно толкова, колкото тези на магистралата. Дали за 5 лв или за милион, не е важно. За пет лева били чисти, никога не би помислили за такава гадост, но за милион веднага разтварят крака. Всеки човек си има цена, която от светец го прави продажник. И всички ние сме продажници в една или друга степен. Нека не се лъжем. Мръсното е да не си го признаваш, да лицемерничиш. Напротив, мисля си, че хората, които са принудени от нужда да се продават, са по-чисти и непорочни от онези, дето уж нямали цена, ама за милион щели да си помислят.

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    абе не бих го направила ама за да отг на въпроса прим 2 милярда ще ми стигнат
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    Пловдив
    2 милиарда висока самооценка

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и бил геиц няма да може да си го позволи така че мирувайте

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Аз съм момче за 50 лева с презерватив само вагинално съм навит

Цитирай Първоначално написано от sais
    Тези, дето твърдят, че не се продават, ама за милион можело, са си продажни точно толкова, колкото тези на магистралата. Дали за 5 лв или за милион, не е важно. За пет лева били чисти, никога не би помислили за такава гадост, но за милион веднага разтварят крака. Всеки човек си има цена, която от светец го прави продажник. И всички ние сме продажници в една или друга степен. Нека не се лъжем. Мръсното е да не си го признаваш, да лицемерничиш. Напротив, мисля си, че хората, които са принудени от нужда да се продават, са по-чисти и непорочни от онези, дето уж нямали цена, ама за милион щели да си помислят.
    Не съм напълно съгласен с теб приятелю. Има хора, които се продават и такива, които не се продават, независимо дали става въпрос за сексуални услуги или за продаване на съвестта. Наистина тези хора са малко и повече изключения, но това показва, че все пак ги има. Колкото за това аз не виждам смисъл жените да се продават, пък честно казано можеш ли да продадеш нещо, което няма цена - човешкото тяло или която и да е негова част

Град
    Хасково
    хаха аз не бих

Ако етака и без пари ще го напрява.. Но да речем трябва да е чистоплътен и да е до 40 и имам голяма нужда от пари.. примерно 5-10 хиледарки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си