.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 170
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Така и не разбрах кой те е предложил за стола
    Казах й вече...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Епа имаш ебати яките устни! Много им се кефя всеки път.

Тааа... да не е спам... някое въпросче и аз да пусна.

Хмм... От колко годишна започна да пишеш стихове... или изобщо да си драскаш каквито и да е неща?

Мислиш ли, че от както дядото с пуканките пред ФК-то си смени количката пуканките му станаха по-гадни...? Че бая хора т'ва повтарят...

Ставала ли си рано някога, само за да гледаш изгрева?

Сутринта или вечерта ти харесват повече?

Ходила ли си на морето за риба някога?

Можеш ли да плуваш?

Пушиш ли?

Какво най-много харесваш във Варна и кое е любимото ти място?

Айде стига толкова. Извинявай за смешните въпроси амааа...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Някой от тия дето е писал в тая тема да го мислиш за малоумниК??? аз си имам фаворит вече

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитат, който помниш и ти е влезнал под кожата/хах/

Побърквам се когато?
    Всички понятия са относителни:
    Да
    Не
    Я довърши това
    Изведнъж върнах лентата на зад и видях..

ПП: Приятна вечер

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Някой от тия дето е писал в тая тема да го мислиш за малоумниК??? аз си имам фаворит вече
    аз, аз, нека съм аз

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Епа имаш ебати яките устни! Много им се кефя всеки път. Мерси.

Тааа... да не е спам... някое въпросче и аз да пусна.

Хмм... От колко годишна започна да пишеш стихове... или изобщо да си драскаш каквито и да е неща? Писах ужасно много в 4ти клас, мисля че пазя на word разказите и стиховете ми на едни дискове, които не мога да намеря. Когато си ги чета, сякаш не ги е писало тъпо хлапе 4ти клас. Изразявала съм се много добре. Тогава и четох де.. Винаги съм била бъгната, по-зряла или деа знам. /е, сега не съм.. живота се обръща/
    Помня че по концертите на училище рецитирах. И рисувах добре, кака ме учеше, ходех и на уроци в едно читалище, от детската всички са ми се чудели. Странно защо спрях тая дейност в 6ти клас и всичко се изгуби. Сега Бог ме наказва със супер безплодните творби. Кво да се направи, съдба. Гледам да не говоря за това. Няма смисъл да се хваля с нещо минало. Понякога имам чувството че не мога да започна пак. А и е друго, няма я вярата, няма го онова чисто детско желание да твориш и сътворяваш. Кофти е.

Мислиш ли, че от както дядото с пуканките пред ФК-то си смени количката пуканките му станаха по-гадни...? Че бая хора т'ва повтарят... Мм, днес ядох оттам. Не са му станали по-гадни, същите са си - все така хубави. Човекът си е създал такова име, че хората са готови да чакат 20 минути на километричната опашка, само за да си вземат пуканките точно оттам. Смятай за какво си говорим! Не ходят никъде другаде.. Разбирам ги де, неговите са по-специални.

Ставала ли си рано някога, само за да гледаш изгрева? Когато съм гледала изгрева е било случайно, не съм ставала нарочно. Но във всеки случай е много красиво.

Сутринта или вечерта ти харесват повече? Вечерта.. ставам много чувствителна.

Ходила ли си на морето за риба някога? Не

Можеш ли да плуваш? Колкото да не се удавя, да, но тия пеперуди, делфини и т.н. не ги умея.

Пушиш ли? Не

Какво най-много харесваш във Варна и кое е любимото ти място? Не морето, колкото Морската. Обожавам я, винаги може да се разхождам в нея и не ми писва бе. Красиво е, хубаво е, спокойно е. Любимо място - може би тя, навярно и квартал Левски, имах удоволствието да живея лятото там. ^^

Айде стига толкова. Извинявай за смешните въпроси амааа... Боже. Готини са, споко.
    Никого не мисля за малоумник.

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Цитат, който помниш и ти е влезнал под кожата/хах/ "Навикът във всичко да се търси смешното е най-явният признак за посредственост — защото смешното винаги е на повърхността." - Aристотел, като го прочетох за 1ви път останах изумена от истинноста му. Между другото, Аристотел има много хубави лафчета. Сещам се и за един цитат на особа, далеч по съвременна от Aристотел и това е... Raybeez. Някой го беше сложил в подписа си - "Няма по-нещастен човек от този, постигнал всичките си мечти". Заби ми се в главата. Има и други цитати, например от книгите "Енциклопедия на мъжката/женската мъдрост и остроумие" - там има страхотни цитати.

Побърквам се когато? Ох. Не съм 'побъркана' в момента от нещо и не мога да се сетя. Ако се сетя за нещо което по default е побъркващо, веднага си напомням че обикновено реагирам спокойно на такива неща. /например за хората е побъркващо да им наглеят, но аз много спокойно разкарвам досадните хора /
    Е, да кажем, че се побърквам когато ми се ровят в живота, както и когато ме обсъждат. Също ако научат нещо за мен, което не трябва да знаят, това ме дразни. Със зъби и нокти си пазя тайните или кирливите грозни мръсни черни ризи, които не искам всеки да знае, респективно да обсъжда.

Всички понятия са относителни Да, всичко е относително, а по-любимото ми е - "Всичко е субективно"

Я довърши това
    Изведнъж върнах лентата на зад и видях.. че бях много глупава.

ПП: Приятна вечер Мерси, и на теб. :Р
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    хаха... аз живея в Левски Ама т'ва е друга тема сега.

Друго въпросче:

Кое е най-екстремното нещо, което си правила?

Като малка правеше ли много бели?

Ако беше актриса в някой филм, кой щеше да е той и каква роля би играла ти в него?

Имаш ли домашен любимец? :P
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Къде учиш?
    Надявам се някой не ме е изпреварил с въпроса, въпреки че виждам егати дългите коментари. Да ви се не начуди човек. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Инкогнито
    не те ли мързи да пишеш толкова много ?

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Кое е най-екстремното нещо, което си правила? Не се сещам? Не съм от най-спортните типове хора

Като малка правеше ли много бели? Не, сравнително спокойно дете бях.

Ако беше актриса в някой филм, кой щеше да е той и каква роля би играла ти в него? Сигурно някоя драматична роля, не съм се замисляла за конкретен филм или постановка.
    Когато си се представям в някакъв филм, то тоя филм не съществува реално, аз съм си го измисляла. Просто си представям че участвам в някакъв мой си филм и често персонажът ми е на влюбена и наранена жена. Е, така, не знам защо, обичам болката и сълзливите роли.

Имаш ли домашен любимец? :P Вече не, почина преди... 3 години?
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Къде учиш?
    Руското.

не те ли мързи да пишеш толкова много ?
    Не, аз съм досадно девойче.

/ах, само ми дайте микрофона./

Град
    Инкогнито
    ....

С какъв език? (:
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на Blab
    Гледаш ли?
    Искам!

Jesus, ако обичаш млъкни. И не ти разбрах изречението.. с кой си бил? С мен? Странно, на 600км един от друг. : D

what3ver, с италиански съм.

Blab Това е хобито, което не исках да се обсъжда, да не взема се урочасам. Все още се уча и не искам да плямпам и да се хваля много-много, защото ако не прокопсам ще е бая тъпо да съм увикала света. : )
    Ако успея ще ти гледам през монитора за нещо. : }

Ако гледаш, и аз искам!
    Пък и съм ти много по-наблизо от Блаб. ^^
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

аз, аз, нека съм аз
    щом държиш бъди ти.. тя не отговори така или иначе

jghgh, che genio abbiamo tra noi xD

Мега фен Аватара на Blab
    Ако гледаш, и аз искам!
    Пък и съм ти много по-наблизо от Блаб. ^^
    идвам още утре, още днес!:Д На опашкатаааа!:Д
    много ме влекат всякакви подобни... няма да си кажа думата:Д

Харесваш ли си зодията?
    На кои други симпатизираш, на кои не?
    Разни такива, в момента не мога да измислям въпроси:Д

Вече й свикнах, но по принцип е кофти зодия. Не знам дали си забелязала, но винаги 'шегичките' свързани със зодиите са най-гадни именно за Рак. Например имаше едни зодиакални 'стихчета', за Раците беше много тъпо. Оо Няма да забравя изречението "Най-обичат имоти и къщи да отвличат" или нещо подобно. Представени сме като материалисти или неудачници. То ние сме си такива де, за второто. Или пък думите след секс - "Ще се оженим ли?" - ебаси смотаното. Общо взето зодията е хамава, но вече й свикнах, пък и гледам по-положително на знака си /и не само на него де/

Не знам на кои симпатизирам, от много съм се парила. Но пък гледам да не се зарибявам вече толкова в характеристики за зодии, хороскопи и такива, защото неусетно ставам ограничена и с предразсъдъци. Гледам вече минимум да се занимавам точно с астрология, защото е гадна краста. Да кажем че рибките ми харесват много, въпреки че страдам от точно такава. /уж си пасвахме, блабла/
    Наистина не ми се ще да отговарям на тея въпроси. Ако ме беше пиала преди година, щях да ти отговоря как не обичам козирози, водолеи, etc, ама сега откакто спрях да се филмирам открих приятели дори с противоположна на моята зодия и се разбираме добре. : )

Е как няма да обичаш козирози.

Кои са първите три неща, които правиш след като отвориш очи от сън? (:
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на Blab
    Аз питам, 'щото както нямаше раци покрай мен, изведнъж масово заприиждаха. Ох, много нахлувам в темата, дърпам ти прожектора, извинявам се.:Д
    То вярно - рамки, предразсъдъци, 'ма като са верни:Д
    С майка ми имаме коренно различни впечатления от тази зодия. Тя е познала само материалистичната им страна - успех на всяка цена, близък си, докато даваш и прочие, а аз виждам всеотдайността, вътрешната нужда/инстинкт да помагат(поне така си мислят), прекалената чувствителност и прекомерната защита на черупката. Може би е въпрос на гледна точка, всъщност. Спирам да занимавам:Д

ПП: И ние не сме цвете, но сме най, нали, Модераторке?:Д

Кои са първите три неща, които правиш след като отвориш очи от сън? (:
    Махам пижамата, слизам от леглото /то е етажно, а отдолу ми е бюрото/ и си сресвам косата.

Blab, що бе, супер хубав разговор се получава, не ми се свиди прожектор, щом не е за глупости.
    Не разбрах само с майка ти за коя зодия имате различни впечатления? Според мен раците изобщо не са материалисти.

Занимавай, имам настроение, пък и готино се получава. Стига да искаш де, кво насилвам и аз.

аз не познавам ни 1 рак (а имам претенции да познавам много отблизо), който да е материалист, че даже и напротив

Мега фен Аватара на Blab
    зависи какво имаш предвид под "материалист".
    Ако е човек, който харесва нещата, дават му някаква задоволеност и... отбелязват постигнатото?

Град
    Инкогнито
    кажете нещо за телетата

Мега фен Аватара на Blab
    нека не съм аз, че няма да е хубаво:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си